Bas super, ima nas 🥳🥳Cestitam jos jednom
Hvala :)
Kad ste vi isle na prvi pregled?
Meni je danas 28 dan od prethodne mens. Po aplikaciji, sutra sam 4 sedmica :)
Nisam vadila ni betu jos, racunajuci da je i za to rano.
Ja sam naručena sa 5+1 pošto sam u prošlim trudnoćama imala razne komplikacije. Jedva čekam ali se istovremeno i bojim 😱
Mi smo u par dana, sad vidim :)))
Ja sam sutra 5 tjedana, znači tjedan razlike a to je zapravo ništa tj zanemarivo s obzirom koliko ovulacija može varirati
Puno hvala na odgovoru.
Poslala sam mail ginekologu pa cu vidjet sta ce rec. Sad tek nikako ne mogu docekat iduci tjedan i pregled!Lepepa ja imam leukocita oko 20 a urinokultura sterilna, bas jucer bila kod svog gin. Kaze da tu nema potrebe za antibiticima, nek pijem jako puno tekucine i caj od brusnice. Ukoliko se nesto pogorsa da samo zovem. I odem doma i pocnem osjetiti neko peckanje i bol kao u desnom bubregu koja se seli napred prema desnom jajniku i ja opet u komi, al sam pustila da ne dizem paniku bezveze pa cemo vidjeti danas kak bude.
Inace imam dosta jake bolove u donjem dijelu leda, doslovno odmah iznad guze koja ide na lijevu ili desnu stranu i pogorsava se kod kretanja. Kaze ginekolog nista strasno, promjena vremena, mazite samo polarnim ledom, sad jos nikakve tablete eventualno kasnije moze Lupocet ak bude neizdrzivo. Dal se jos netko susreće sa takvim bolovima u ledima? 🤔 🤔
Da, mene to boli povremeno... kao da su bubrezi. Svasta me boli povremeno pa sam se navikla. Uglavnom se smiri sve kad legnem, nije tako jako da mi trebaju lijekovi.
Ja sam naručena sa 5+1 pošto sam u prošlim trudnoćama imala razne komplikacije. Jedva čekam ali se istovremeno i bojim 😱
Ja sam sutra 5 tjedana, znači tjedan razlike a to je zapravo ništa tj zanemarivo s obzirom koliko ovulacija može varirati
Mi smo 5 dana razlike, ali je meni ovulacija skolski na 14 dc.
Mi smo 5 dana razlike, ali je meni ovulacija skolski na 14 dc.
I meni je, s tim da jedino ovaj mj nisam bila sigurna da li je dosla ranije.
Not that fensi, ekšli..
Znači Lalla i Fancy pratimo se u stopu! Baš mi je drago da imam s kim dijeliti sve.
Sad čekamo prve preglede i nadamo se da je sve ok. Ima nas puno tu pa nisam još sve uspjela popamtiti, vama su to prve trudnoće ili?
Ja vise ne znam sta cu sa sobom, mislim da ce me mucnine dokrajcit. Wc mora nonstop bit prazan, ako ovako nastavi, mislim da cu muzu pravit poljski wc da mi ovaj ne dira. Katastrofa
Pozz buduće mamice❤️
Evo pridružujem se vama sa današnjim plusićem.. 🤗Mi smo tek 3+5 po kalendaru..🙈
Pozz buduće mamice❤️
Evo pridružujem se vama sa današnjim plusićem.. 🤗Mi smo tek 3+5 po kalendaru..🙈
Čestitam! Nek nam je sretno svima!
Ja vise ne znam sta cu sa sobom, mislim da ce me mucnine dokrajcit. Wc mora nonstop bit prazan, ako ovako nastavi, mislim da cu muzu pravit poljski wc da mi ovaj ne dira. Katastrofa
Koliko puta dnevno povracas? Mene isto kolje cjelodnevne mucnine (bez povracanja) s ponekim popustanjima... ali toliko me to iscrpljuje da samo cekam kad ce tome doci kraj. Uopce nisam svoja.
Tako da te razumijem! 😅 proci ce.
Sortiraj odgovore
Najstariji