Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosha
    03. Veljača 2020. 14:00

Valevale drž’se draga i glavu gore. 
    Sve će biti dobro ❤️

Hannica0 👧
    03. Veljača 2020. 14:54

Valevale1410

Hope, i ja sam htjela odustati od foruma, nisam puno pisala, ali sam stalno citala. Bas sam bila pozitivna, cijelo vrijeme sam si pjevala pjesmu - sve ce biti u reduuu, opusti se i uzivaj u letuuu.
    I na kraju ce sve biti u redu, jer dok nije kako treba biti, nije kraj.
    Mi smo ispunile kvotu, ja vas i dalje citam i slobodno pitajte ako imate kakva pitanja. :*

Ajme 10tt :( sto su rekli, kad se dogodio zastoj. Koliki je crl? Bojim se jer ja sam danas bila na uzv. 8tt je plod 1.7 i za sad je ok. Al do 12tt sam sva na iglama

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Valevale1410
    03. Veljača 2020. 15:04

Ne zna kada, jer se to pocne smanjivati pa im tesko procijeniti. Mislim da crl 1,7. Ne znam napamet, Ali isto sve kao i prosli put, prvi pregled sve super, i u 2 tj sve stane, negdje izmedju, ja bih rekla sa 9 tt, i onda se krene smanjivati.
    Ma pregrozno, vide se i male rukice nogice i ali otkucaja nema..
    Rekao je ginic da nesta nije u redu, cim je drugi put identicna situacija. 

Vi se nemojte brinuti, uzivajte u trudnocama, ja znam da jesam ovo kratko vrijeme. 
    Necu vise pisati nista negativno, ovo bi trebala biti vesela forum grupa :D ja vas citam i dalje sa vidim kako vam napredujete vi i vase male mrvice. 

Napokon 2804
    03. Veljača 2020. 15:08

Valevale1410

Ne zna kada, jer se to pocne smanjivati pa im tesko procijeniti. Mislim da crl 1,7. Ne znam napamet, Ali isto sve kao i prosli put, prvi pregled sve super, i u 2 tj sve stane, negdje izmedju, ja bih rekla sa 9 tt, i onda se krene smanjivati.
    Ma pregrozno, vide se i male rukice nogice i ali otkucaja nema..
    Rekao je ginic da nesta nije u redu, cim je drugi put identicna situacija.

Vi se nemojte brinuti, uzivajte u trudnocama, ja znam da jesam ovo kratko vrijeme.
    Necu vise pisati nista negativno, ovo bi trebala biti vesela forum grupa :D ja vas citam i dalje sa vidim kako vam napredujete vi i vase male mrvice.

Drzi se! Nemam riječi utjehe... Napravi nalaze, saznaj razlog, isplaci se oporavi se i psihički i fizički i sretno 
    😘

• NinaJ
    03. Veljača 2020. 16:17

Valevale1410 ❤️❤️ zelim ti da cim prije ponovo ugledas svoj plusic i da napokon bude sve ok, jako mi je zao ❤️❤️

Mrvica2019
    03. Veljača 2020. 17:02

Valevale jako mi je zao :(
    Zelim ti svu srecu u budicnosti i skolsku i urednu trudnocu. 
    Nevjerojatno koliko je ovo cesta pojava, ja ne znam kako bit opusten?!
    Evo i ja bila opustena do danas kad mi je krenulo lagano krvarenje i sad je smedi iscjedak i naravno panika, a nista ne mogu. Kaze mi gin da mogu cekat pregled do petka, mozda i prestane krvarenje vec sutra, da nije to nista neobicno.. 

klupko_srece
    03. Veljača 2020. 17:06

Mrvica2019

Valevale jako mi je zao :(
    Zelim ti svu srecu u budicnosti i skolsku i urednu trudnocu.
    Nevjerojatno koliko je ovo cesta pojava, ja ne znam kako bit opusten?!
    Evo i ja bila opustena do danas kad mi je krenulo lagano krvarenje i sad je smedi iscjedak i naravno panika, a nista ne mogu. Kaze mi gin da mogu cekat pregled do petka, mozda i prestane krvarenje vec sutra, da nije to nista neobicno..

Draga žao mi je 😣 nema riječi utjehe, samo nada u bolje sutra. Ti si jedna toliko pozitivna, optimistična žena, ja ti se divim.  Nemoj izgubiti nadu. A kad bude novi plus javi nam se ♥️♥️♥️

Marta14
    03. Veljača 2020. 17:11

Mrvica, jel pijes sta vec ili?
    Vecina nas ovdje je imala iscjedak.. 
    Probaj sto vise odmarati, i opustit se ako je moguce nekako, ne mozes ti tu nista vise.. Brzo ce petak! 

Mrvica2019
    03. Veljača 2020. 17:29

Pijem utrogestan, andol 100 i novalac prenatal. Znaci stvarno mi nema vise kaj dat, ili ce biti sve ok ili nece. Tjesi me sto me nis ne boli jer prosli put kad mi je krenuo spontani onda sam imala bas jake grceve, ali svejedno. Sada si jedino mogu to stalno ponavljat jer od neke panike nece biti nista korisno.. 

Valevale1410
    03. Veljača 2020. 17:31

Nema drugo nego biti pozitivan, ovo sam vec prosla, tesko mi je, plakala sam, ali nemam nista od plakanja. Moram biti jaka, ne vrijedi pasti u derpu i sazaljevati se.
    Opustite, uzivajte, slusajte svoje tijelo i sve ce biti ok, a ako i ne bude, ima jos vremena, samo glavu gore i korak po korak dalje :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.