Vale.. jako mi je zao. Nema rijeci utjehe.. znam to. Budi mi jaka i zelim svu srecu iduci put! Samo hrabro!
Da li si nesto predosjecala ili te iznenadilo ovo sad? Bilo kakvih naznaka?
Na zalost nitko od nas ne zna sta ga ceka..
Obavi sad sve preglede koje trebas da znas na cemu si, uzmi vremena za oporavak, i zelim ti da ubrzo ugledas novi plusic, treca sreca mora biti 🤞🍀
Ajme Valevale, zao mi je. 😔 Nevjerojatno da ti se opet ponovilo. Teško je ista reci nego drži se i budi jaka. Nadam se da će se naći uzrok i da će sljedeća trudnoća biti uspješna. Sretno! ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Oprosti Vale.. jos jednom procitala i vidla da si napisala da si sve simptome imala.. pretpostavljam na simptome trudnoce i da te iznenadilo ovo.
Valeva jako mi je zao 😞
Ja cu se najvjerovatnije izbrisat sa foruma, ovakve stvari me pogode i odmah umisljam sebi nesto a to mi stvarno ne treba.
Cure nadam se da je Valeva zadnja sa ovakvim vijestima a ostalima zelim najzdraviju trudnocu.
Tonx i Lux posto smo mi u istoj sedmici trudnoce, jel vi imate bolove dole kao kad trebate dobit samo jako blage bolove?
Ja nemam... Zna me presjec predvečer ali to je ugl to
[link=https://lilypie.com][/link]
Ima li netko tko je 9+ tt a da osjeca ili je osjecao probadanje oko jajnika?
Danas mi se pojavilo, ne traje dugo kad zaboli ali intenzivno je. Svega par puta u danu sam osjetila. Je li to ok? Jeste li i vi osjetile nesto slicno?
hej! meni je tako vec zadnja tri tjedna, kaze ginekolog da je sve u redu. najvise mi se desi kod okretanja, pa se sad polako okrecem :D
Jutro cure, jel moguće od Duphastona dobit pristice?
o da, kod mene se tek sada stabilizira stanje, bilo je zivi uzas do nedavno
Hope, i ja sam htjela odustati od foruma, nisam puno pisala, ali sam stalno citala. Bas sam bila pozitivna, cijelo vrijeme sam si pjevala pjesmu - sve ce biti u reduuu, opusti se i uzivaj u letuuu.
I na kraju ce sve biti u redu, jer dok nije kako treba biti, nije kraj.
Mi smo ispunile kvotu, ja vas i dalje citam i slobodno pitajte ako imate kakva pitanja. :*
valevale, zao mi je :( zelim ti brz oporavak i novu srecicu cim sve provjerite.
Sortiraj odgovore
Najstariji