Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    03. Veljača 2020. 13:15

Vale.. jako mi je zao. Nema rijeci utjehe.. znam to. Budi mi jaka i zelim svu srecu iduci put! Samo hrabro! 
    Da li si nesto predosjecala ili te iznenadilo ovo sad? Bilo kakvih naznaka?

Marta14
    03. Veljača 2020. 13:15

Na zalost nitko od nas ne zna sta ga ceka.. 
    Obavi sad sve preglede koje trebas da znas na cemu si, uzmi vremena za oporavak, i zelim ti da ubrzo ugledas novi plusic, treca sreca mora biti 🤞🍀

nada23
    03. Veljača 2020. 13:19

Ajme Valevale, zao mi je. 😔 Nevjerojatno da ti se opet ponovilo. Teško je ista reci nego drži se i budi jaka. Nadam se da će se naći uzrok i da će sljedeća trudnoća biti uspješna. Sretno! ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Talija
    03. Veljača 2020. 13:20

Oprosti Vale.. jos jednom procitala i vidla da si napisala da si sve simptome imala.. pretpostavljam na simptome trudnoce i da te iznenadilo ovo.

03. Veljača 2020. 13:22

Valeva jako mi je zao 😞
    Ja cu se najvjerovatnije izbrisat sa foruma, ovakve stvari me pogode i odmah umisljam sebi nesto a to mi stvarno ne treba. 
    Cure nadam se da je Valeva zadnja sa ovakvim vijestima a ostalima zelim najzdraviju trudnocu.

• LUX
    03. Veljača 2020. 13:46

hope444

Tonx i Lux posto smo mi u istoj sedmici trudnoce, jel vi imate bolove dole kao kad trebate dobit samo jako blage bolove?

Ja nemam... Zna me presjec predvečer ali to je ugl to

[link=https://lilypie.com][/link]

• celaena
    03. Veljača 2020. 13:47

Princess Mimi

Ima li netko tko je 9+ tt a da osjeca ili je osjecao probadanje oko jajnika?
    Danas mi se pojavilo, ne traje dugo kad zaboli ali intenzivno je. Svega par puta u danu sam osjetila. Je li to ok? Jeste li i vi osjetile nesto slicno?

hej! meni je tako vec zadnja tri tjedna, kaze ginekolog da je sve u redu. najvise mi se desi kod okretanja, pa se sad polako okrecem :D

• celaena
    03. Veljača 2020. 13:50

LUX

Jutro cure, jel moguće od Duphastona dobit pristice?

o da, kod mene se tek sada stabilizira stanje, bilo je zivi uzas do nedavno

Valevale1410
    03. Veljača 2020. 13:57

Hope, i ja sam htjela odustati od foruma, nisam puno pisala, ali sam stalno citala. Bas sam bila pozitivna, cijelo vrijeme sam si pjevala pjesmu - sve ce biti u reduuu, opusti se i uzivaj u letuuu.
    I na kraju ce sve biti u redu, jer dok nije kako treba biti, nije kraj.
    Mi smo ispunile kvotu, ja vas i dalje citam i slobodno pitajte ako imate kakva pitanja. :*

• celaena
    03. Veljača 2020. 14:00

valevale, zao mi je :( zelim ti brz oporavak i novu srecicu cim sve provjerite.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.