Zbog tih bolova oko pupka dam zavrsila bila na hitnoj prosli tjedan i dali mi paracetamol i prestalo bolit. Beta 5055 lijepo raste, moja tockica je sad postala mala mrvica, srceko se jos ne vidi, ali sve ok izgleda sad
Meni su se pojavili lagani bolovi oko pupka. Najviše osjetim kada se sagnem. Da li je koja od vas to imala?
Mene je znalo probosti oko pupka i kao da je bilo neko zatezanje u trbusnim misicima, kao da su se skratili, ne mogu to opisati. Vec par dana toga nema, danas sam 5+6.
Bas je tako nekako i meni. Mislim se, sve je dobro dok nije jaka bol.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Zbog tih bolova oko pupka dam zavrsila bila na hitnoj prosli tjedan i dali mi paracetamol i prestalo bolit. Beta 5055 lijepo raste, moja tockica je sad postala mala mrvica, srceko se jos ne vidi, ali sve ok izgleda sad
Vjerujem da su to bili jači bolovi ako si zavrsila na hitnoj. Bitno da je sad sve ok i da mrvica napreduje. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav svim curama, evo nakon dugog citanja odlucila se prikljucit, uspjela procitat od pocetka i vidim da nas vecina ima iste brige, trudna sam 10+3, na mirovanju, nakon plusa krenulo smedi iscjedak terapija duphaston 3 puta po jedna, da bi nakon 7 dana bilo svjeze krvi tad sam bila 6+2, na hitni pojacali terapiju i vidjelo se nesto malo za koje nisu bili sigurni dal se nazire plod i vidjelo se lagano titranje, sad je sve stalo, nije bilo bolova osim pikanja u jajnicima koje i vi spominjete, imam jake mucnine i to popodne i navecer, dosta povracam, imam uskoro 33 god, i sina od 4 god, sljedeca kontrola 18.2, veselim se druzenju i djeljenju iskustva, i zelim svima skolske trudnoce s sto manje briga
I ja vas napustam, nazalost i ova trudnoca završava kao i prva u 10tjednu. Plod stao, otkucaja vise nema, a sve simptome sam imala.
Zelim vam svima svu srecu :*
I ja vas napustam, nazalost i ova trudnoca završava kao i prva u 10tjednu. Plod stao, otkucaja vise nema, a sve simptome sam imala.
Zelim vam svima svu srecu :*
Ajme bas mi je zao. Zna li se zasto dolazi do spontanih? Jesi radila kakve testove? Znam za jednu curu kojoj su nakon dva spontana otkrili trombofiliju, sada je treci put trudna i sve je ok. Samo sto treba uzimati heparin.
Uf Vale 😟Drzi se!Zao mi je...
Jel moguce ovo.. Nisam bila svjesna svega ovoga uopce, da se to tako cesto desava.. Tuzno
Nisam nikakve testove radila, ali sad nakon ovoga hocu. Ovaj put sam bas bila pozitina da je sve ok, ali eto..
Da, precesto se dogadja i uvijek se nadamo da nece nama, evo meni drugi put. Lakse bi mi bilo da nisam ni cula srceko kako kuca.
Sortiraj odgovore
Najstariji