Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    03. Veljača 2020. 10:42

Jutro cure, jel moguće od Duphastona dobit pristice? 

[link=https://lilypie.com][/link]

03. Veljača 2020. 11:03

LUX

Jutro cure, jel moguće od Duphastona dobit pristice?

Ja koristim utrogestan i kod mene je lice koma.

03. Veljača 2020. 11:05

Tonx i Lux posto smo mi u istoj sedmici trudnoce, jel vi imate bolove dole kao kad trebate dobit samo jako blage bolove?

• malisa
    03. Veljača 2020. 11:15

MAmica21

Nije baš ok. Dobila sam utrog. Tablete i u četvrtak pregled. Izgleda kao i u prošlom slučaju, da sve super funkcionira, ugnjezdi i onda se plod ne razvija. Vidjet ćemo.

Mamice,ja sam u prvoj trudnoci bila sa 6+3 na pregledu i dr rekla isto da ne moze potvrdit da srce kuca,nista ne vidi,imala hematom isto dobila utrogestan 3×2 mislim ili 3×1 nisam sigurna,ja 2 tjedna bilo sve uredu....razumijem da se bojis,nije svejedno pogotovo alo vec to prodjes,ali probaj mislit pozitivno...i bebi ce bolje bit kad se manje sekiras,bit ce to sve uredu u cetvrtak 

• malisa
    03. Veljača 2020. 11:17

Cure kojima simptomi dolaze i prolazi ,neka vas to ne brine. Ne mora odmah bit znak za paniku...to je normalno

MAmica21
    03. Veljača 2020. 11:20

malisa

MAmica21

Nije baš ok. Dobila sam utrog. Tablete i u četvrtak pregled. Izgleda kao i u prošlom slučaju, da sve super funkcionira, ugnjezdi i onda se plod ne razvija. Vidjet ćemo.

Mamice,ja sam u prvoj trudnoci bila sa 6+3 na pregledu i dr rekla isto da ne moze potvrdit da srce kuca,nista ne vidi,imala hematom isto dobila utrogestan 3×2 mislim ili 3×1 nisam sigurna,ja 2 tjedna bilo sve uredu….razumijem da se bojis,nije svejedno pogotovo alo vec to prodjes,ali probaj mislit pozitivno…i bebi ce bolje bit kad se manje sekiras,bit ce to sve uredu u cetvrtak

❤️❤️❤️ Hvala draga 

• NinaJ
    03. Veljača 2020. 11:26

Tonks

NinaJ

Curke meni skoro svi simptomi nestali, nije mi bas svejedno 🙀🙀🙀
    NinaJ koliko si tjedana? (ne vidi se u potpisu :D)
    Meni su do nekidan bile strašne mučnine i bolne grudi, i jučer sam se probudila - kao da ih nikad nije ni bilo. A u petak sam bila na uzv, sve je bilo ok, 22mm plod raste, kuca srce (tj ono sto se tek sad razvija u srce)… Mislim da je ok sve, iako kuzim malu paniku 😂 kada je tebi pregled?

Ja sam danas tek 4+1 i 13.02.mi je prvi pregled. Ali panicarim, cak i previse, vjerojatno nema razloga za paniku nego si ga sama napravim cim nesto ne osjecam 😂 d9 sada sam osjecala bolne cice i to bas posebno bolne i stalno strujanje u jajniku, danas se sve to drasticno smanjilo 🙀

nada23
    03. Veljača 2020. 11:32

Meni su se pojavili lagani bolovi oko pupka. Najviše osjetim kada se sagnem. Da li je koja od vas to imala?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• sunce1
    03. Veljača 2020. 11:42

nada23

Meni su se pojavili lagani bolovi oko pupka. Najviše osjetim kada se sagnem. Da li je koja od vas to imala?

Mene je znalo probosti oko pupka i kao da je bilo neko zatezanje u trbusnim misicima, kao da su se skratili, ne mogu to opisati. Vec par dana toga nema, danas sam 5+6.

klupko_srece
    03. Veljača 2020. 11:45

Žene pozdrav svima. Danas glavobolja neko? Meni je užasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.