Upravo sam bila u bolnici. Imala sam par kapljica krvi nakon uriniranja na papiru. Dr kaže da ne vidi ništa, da sve izgleda ok. Srčane reakcije još nema ali ima vremena jos 10ak dana da se pojavi. Plod, zumanjcana i gv vidljive.
Nije mi ništa dao ni prepisao, sutra ionako imam termin kod gin ali nisam mogla ignorirati krv zbog prethodnog spontanog. Pokušavam se smiriti i čekati malo čudo da se razvije da mogu početi normalno misliti. Zasad neizvjesnost i strpljenje.
Uh, mogu zamisliti kako ti je! Drži se i smiri, sve će biti dobro. 🙏 Vjerojatno će ti gin prepisati sutra progesteron. Sretno i javi kako je prošao pregled.
Hvala! Ja se nadam da ce nešto moći 👌 hvala😘
Meni evo krv izvadili opet za betu, cekam nalaze pa ce me pregledat.
Cure koje danas imaju preglede držim fige da sve prođe u najboljem redu! 💖😍
Da
Nije baš ok. Dobila sam utrog. Tablete i u četvrtak pregled. Izgleda kao i u prošlom slučaju, da sve super funkcionira, ugnjezdi i onda se plod ne razvija. Vidjet ćemo.
Sretno svima na pregledima. Koliko sam poprstila ovaj tjedan je pun pregleda.
Ja moram čekati do petka nadam se da će brzo proći i da će sve biti ok i da će srčeko kucati.
Ubijaju me mučnine, da se bar mogu ispovračati možda bi mi bilo lakše, ovako samo podrigivanje. A o nadutosti i vjetrovima da ne pričam.
Spavanje na trbuhu je nemoguće radi bolnih grudi isko nisu ništa narasle samo jedan grudnjak mogu nositi jer me u njemu ne bole bradavice.
Nije baš ok. Dobila sam utrog. Tablete i u četvrtak pregled. Izgleda kao i u prošlom slučaju, da sve super funkcionira, ugnjezdi i onda se plod ne razvija. Vidjet ćemo.
Ma bit ce to sve dobro,nekome se otkucaji vide cak u 7.tjednu,ne brini
Ima li netko tko je 9+ tt a da osjeca ili je osjecao probadanje oko jajnika?
Danas mi se pojavilo, ne traje dugo kad zaboli ali intenzivno je. Svega par puta u danu sam osjetila. Je li to ok? Jeste li i vi osjetile nesto slicno?
Hej Princess Mimi, i ja osjećam cijelo vrijeme probadanje, jajnik s desne strane. Ginekologica mi je rekla da je to normalno jer je to vjerojatno onda jajnik iz kojeg je išla oplodnja pa nema brige. :)
Curke meni skoro svi simptomi nestali, nije mi bas svejedno 🙀🙀🙀
NinaJ koliko si tjedana? (ne vidi se u potpisu :D)
Meni su do nekidan bile strašne mučnine i bolne grudi, i jučer sam se probudila - kao da ih nikad nije ni bilo. A u petak sam bila na uzv, sve je bilo ok, 22mm plod raste, kuca srce (tj ono sto se tek sad razvija u srce)... Mislim da je ok sve, iako kuzim malu paniku 😂 kada je tebi pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji