Curke, ima neka da je tek 4+0, ja najmanje trudna od svih 😂, znam tek pet dana a kao da znam dva mjeseca se osjecam. I jos nikome nisam rekla, ni na poslu, a dizem teze ponekad, morat cu rec kolegici ili da sam trudna ili da me kicma ulovila 😂😂 bas se bojim zapravo tog dizanja, ma svega kad procitam ovdje sta se sve izdogadja. Bolje niti ne citato odmah se uznemirim. 😐😐😐
Ja jelo bez vegete ne mogu da zamislim.
To i ja kažem. Kao droga je 😂😂😂
Ja sutra idem na pregled i hvata me nervoza
Curke, ima neka da je tek 4+0, ja najmanje trudna od svih 😂, znam tek pet dana a kao da znam dva mjeseca se osjecam. I jos nikome nisam rekla, ni na poslu, a dizem teze ponekad, morat cu rec kolegici ili da sam trudna ili da me kicma ulovila 😂😂 bas se bojim zapravo tog dizanja, ma svega kad procitam ovdje sta se sve izdogadja. Bolje niti ne citato odmah se uznemirim. 😐😐😐
Ja cim sam ugledala pozitivan test, odmah bolovanje otvorila. Pre dugo sam čekala na ovo, da bih se zajebavala
Ima nas još koje smo ti bliže. 😊 Pazi se, nemoj dizati teško. Ništa nije bitnije od tebe i tvoje mrvice. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Upravo sam bila u bolnici. Imala sam par kapljica krvi nakon uriniranja na papiru. Dr kaže da ne vidi ništa, da sve izgleda ok. Srčane reakcije još nema ali ima vremena jos 10ak dana da se pojavi. Plod, zumanjcana i gv vidljive.
Nije mi ništa dao ni prepisao, sutra ionako imam termin kod gin ali nisam mogla ignorirati krv zbog prethodnog spontanog. Pokušavam se smiriti i čekati malo čudo da se razvije da mogu početi normalno misliti. Zasad neizvjesnost i strpljenje.
Upravo sam bila u bolnici. Imala sam par kapljica krvi nakon uriniranja na papiru. Dr kaže da ne vidi ništa, da sve izgleda ok. Srčane reakcije još nema ali ima vremena jos 10ak dana da se pojavi. Plod, zumanjcana i gv vidljive.
Nije mi ništa dao ni prepisao, sutra ionako imam termin kod gin ali nisam mogla ignorirati krv zbog prethodnog spontanog. Pokušavam se smiriti i čekati malo čudo da se razvije da mogu početi normalno misliti. Zasad neizvjesnost i strpljenje.
Uh, mogu zamisliti kako ti je! Drži se i smiri, sve će biti dobro. 🙏 Vjerojatno će ti gin prepisati sutra progesteron. Sretno i javi kako je prošao pregled.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Kolika je velicina ploda? Crl?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure netko je posao o vitaminu c, 1000mg vitamina c je po meni previse za trudnice..dnevna potreba je mislim malo ispod 100mg a to e moze dobit iz dnevne prehrane u svakom slucaju,zato vjerojatno i pise na toj koncentraciji da nije namjenjeno za trudnocu,jer i previse ima svoje negativen ucinke,kao i sve ostalo.
Ima li netko tko je 9+ tt a da osjeca ili je osjecao probadanje oko jajnika?
Danas mi se pojavilo, ne traje dugo kad zaboli ali intenzivno je. Svega par puta u danu sam osjetila. Je li to ok? Jeste li i vi osjetile nesto slicno?
Kolika je velicina ploda? Crl?
3mm......
Sortiraj odgovore
Najstariji