Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2020. 14:09

nada23

Hehe, ispalo je najbolje kako je moglo. 😊 Inače, ja se super osjećam za sada. Imam lagana bockanja oko desnog jajnika i bolove u križima… ali ništa značajno još uvijek. Mučnine bi mogle krenuti negdje sljedeći tjedan,Vidjet ćemo. 😊 Još se nisam naručila na prvi UZV. Sutra ću. Kako se ti osjećaš?

Ah kod mene nadutost, boluckaju malo leda malo stomak i imam onaj iscjedak kao vecina.. sise me ubijajuu 🤦‍♀️ a od sinoc grcevi u zelucu.. tako da ocekujem mucnine uskoro, ali ne bunim se, tzv.slatke brige.. hehe..

Napokon 2804
    02. Veljača 2020. 14:11

Sasvim dovoljno je u toploj vodi oprati voce i povrce, jer mogki ste vidjeti da se recimo jabuke sprocaju voskom radi sjaja, a opće poznato je da toplina otapa vosak, znaci topla voda i to je to. Nikakvi deterdžentima.... 

inaaa
    02. Veljača 2020. 14:11

Marta14

Ja cu poludit, nisam dobro nikako..
    Nestali mi svi simptomi i ludim.

I meni isto..jos na fejsu na grupi mama proocitala da je prestalo srce kucat a da nikakvo upozorenje nije imala..ja bum znorela do 12.02..

Marta14
    02. Veljača 2020. 14:21

Inaa ja bi kao trebala cekati do 27.2 😂
    Bas nemas nikakve simptome?

Ja perem samo vodom, mozda probam u  vodi sa bikarbonom.. 

nada23
    02. Veljača 2020. 14:31

wish

nada23

Hehe, ispalo je najbolje kako je moglo. 😊 Inače, ja se super osjećam za sada. Imam lagana bockanja oko desnog jajnika i bolove u križima… ali ništa značajno još uvijek. Mučnine bi mogle krenuti negdje sljedeći tjedan,Vidjet ćemo. 😊 Još se nisam naručila na prvi UZV. Sutra ću. Kako se ti osjećaš?

Ah kod mene nadutost, boluckaju malo leda malo stomak i imam onaj iscjedak kao vecina.. sise me ubijajuu 🤦‍♀️ a od sinoc grcevi u zelucu.. tako da ocekujem mucnine uskoro, ali ne bunim se, tzv.slatke brige.. hehe..

Uživaj u slatkim brigama. 😍 Simptomi su dobri. Samo da nam još prvi uzv sto prije dođe i dobro prođe! 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Rosha
    02. Veljača 2020. 14:32

A sa cim perete tanjure iz kojih jedete i posude u kojima kuhate...? Deterdentom. Ili samo s vodom?
    Ja se vodim tom logikom.
    Kazem, mozda jesam luda i ovo moje nije ispravno ali ne znam zakaj nebi mogla ne oguljenu jabuku/krusku/narancu koju kupim u ducanu oprat sa spuzvicom od suđa 🤷🏽‍♀️
    Nebum salatu i zelenjavu prala u detrdentu 😂

nada23
    02. Veljača 2020. 14:33

Napokon 2804

Sasvim dovoljno je u toploj vodi oprati voce i povrce, jer mogki ste vidjeti da se recimo jabuke sprocaju voskom radi sjaja, a opće poznato je da toplina otapa vosak, znaci topla voda i to je to. Nikakvi deterdžentima….

Dobro je i namočiti povrće u sodi bikarboni ( salata, kupus, blitva i sl.)

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    02. Veljača 2020. 14:42

inaaa

Marta14

Ja cu poludit, nisam dobro nikako..
    Nestali mi svi simptomi i ludim.

I meni isto..jos na fejsu na grupi mama proocitala da je prestalo srce kucat a da nikakvo upozorenje nije imala..ja bum znorela do 12.02..

Nema tu pravila. Ja sam imala missed ab prošle god. u 7.tj. Ustanovljeno tek na pregledu u 11.tj. Znači, meni nisu nestali simptomi, već sam ih imala cijelo vrijeme do pregleda ( mučnine i sve ostalo). Nema smisla stvarati si nepotrebni stres. Trebamo se paziti koliko možemo i vjerovati da će sve biti dobro. Ostalo je sve u Božjim rukama. 🙏

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Rosha
    02. Veljača 2020. 14:42

nada23

Napokon 2804

Sasvim dovoljno je u toploj vodi oprati voce i povrce, jer mogki ste vidjeti da se recimo jabuke sprocaju voskom radi sjaja, a opće poznato je da toplina otapa vosak, znaci topla voda i to je to. Nikakvi deterdžentima….

E vidis to ne radim, a trebala bi 🤓

nada23
    02. Veljača 2020. 14:44

Rosha

nada23

Napokon 2804

E vidis to ne radim, a trebala bi 🤓

Eto, to je barem sigurno. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.