Hehe, ispalo je najbolje kako je moglo. 😊 Inače, ja se super osjećam za sada. Imam lagana bockanja oko desnog jajnika i bolove u križima… ali ništa značajno još uvijek. Mučnine bi mogle krenuti negdje sljedeći tjedan,Vidjet ćemo. 😊 Još se nisam naručila na prvi UZV. Sutra ću. Kako se ti osjećaš?
Ah kod mene nadutost, boluckaju malo leda malo stomak i imam onaj iscjedak kao vecina.. sise me ubijajuu 🤦♀️ a od sinoc grcevi u zelucu.. tako da ocekujem mucnine uskoro, ali ne bunim se, tzv.slatke brige.. hehe..
Sasvim dovoljno je u toploj vodi oprati voce i povrce, jer mogki ste vidjeti da se recimo jabuke sprocaju voskom radi sjaja, a opće poznato je da toplina otapa vosak, znaci topla voda i to je to. Nikakvi deterdžentima....
Ja cu poludit, nisam dobro nikako..
Nestali mi svi simptomi i ludim.
I meni isto..jos na fejsu na grupi mama proocitala da je prestalo srce kucat a da nikakvo upozorenje nije imala..ja bum znorela do 12.02..
Inaa ja bi kao trebala cekati do 27.2 😂
Bas nemas nikakve simptome?
Ja perem samo vodom, mozda probam u vodi sa bikarbonom..
Hehe, ispalo je najbolje kako je moglo. 😊 Inače, ja se super osjećam za sada. Imam lagana bockanja oko desnog jajnika i bolove u križima… ali ništa značajno još uvijek. Mučnine bi mogle krenuti negdje sljedeći tjedan,Vidjet ćemo. 😊 Još se nisam naručila na prvi UZV. Sutra ću. Kako se ti osjećaš?
Ah kod mene nadutost, boluckaju malo leda malo stomak i imam onaj iscjedak kao vecina.. sise me ubijajuu 🤦♀️ a od sinoc grcevi u zelucu.. tako da ocekujem mucnine uskoro, ali ne bunim se, tzv.slatke brige.. hehe..
Uživaj u slatkim brigama. 😍 Simptomi su dobri. Samo da nam još prvi uzv sto prije dođe i dobro prođe! 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
A sa cim perete tanjure iz kojih jedete i posude u kojima kuhate...? Deterdentom. Ili samo s vodom?
Ja se vodim tom logikom.
Kazem, mozda jesam luda i ovo moje nije ispravno ali ne znam zakaj nebi mogla ne oguljenu jabuku/krusku/narancu koju kupim u ducanu oprat sa spuzvicom od suđa 🤷🏽♀️
Nebum salatu i zelenjavu prala u detrdentu 😂
Sasvim dovoljno je u toploj vodi oprati voce i povrce, jer mogki ste vidjeti da se recimo jabuke sprocaju voskom radi sjaja, a opće poznato je da toplina otapa vosak, znaci topla voda i to je to. Nikakvi deterdžentima….
Dobro je i namočiti povrće u sodi bikarboni ( salata, kupus, blitva i sl.)
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja cu poludit, nisam dobro nikako..
Nestali mi svi simptomi i ludim.
I meni isto..jos na fejsu na grupi mama proocitala da je prestalo srce kucat a da nikakvo upozorenje nije imala..ja bum znorela do 12.02..
Nema tu pravila. Ja sam imala missed ab prošle god. u 7.tj. Ustanovljeno tek na pregledu u 11.tj. Znači, meni nisu nestali simptomi, već sam ih imala cijelo vrijeme do pregleda ( mučnine i sve ostalo). Nema smisla stvarati si nepotrebni stres. Trebamo se paziti koliko možemo i vjerovati da će sve biti dobro. Ostalo je sve u Božjim rukama. 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sasvim dovoljno je u toploj vodi oprati voce i povrce, jer mogki ste vidjeti da se recimo jabuke sprocaju voskom radi sjaja, a opće poznato je da toplina otapa vosak, znaci topla voda i to je to. Nikakvi deterdžentima….
E vidis to ne radim, a trebala bi 🤓
E vidis to ne radim, a trebala bi 🤓
Eto, to je barem sigurno. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji