Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosha
    02. Veljača 2020. 13:28

I na njima pise UPOZORENJE: Ne koristiti u trudnoci.
    Fakat ne kuzim... jos mu to da teta u ljekarni - za trudnice  🤦🏽‍♀️

Hannica0 👧
    02. Veljača 2020. 13:30

Onda nemoj. Ako bas tako pise. Sto je sigurno, sigurno je.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Napokon 2804
    02. Veljača 2020. 13:32

Ne uzimate nista na svoju ruku, pitajte ginekologa sta uzimati, koji proizvodac i slicno. Meni su svi rekli pij sok od aronije, a na netu citam da ima i dobra i losa svojstva, tako da dok ne pitam gina necu nista piti. Rekao mi je samo folnu kiselinu koju da pijem i to je to

Hannica0 👧
    02. Veljača 2020. 13:34

Napokon 2804

Ne uzimate nista na svoju ruku, pitajte ginekologa sta uzimati, koji proizvodac i slicno. Meni su svi rekli pij sok od aronije, a na netu citam da ima i dobra i losa svojstva, tako da dok ne pitam gina necu nista piti. Rekao mi je samo folnu kiselinu koju da pijem i to je to

Mojoj seki je gin rekao ni slucajno sok od aronije .

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

nada23
    02. Veljača 2020. 13:37

wish

Pozdrav curee.. evo citam vas pa kazem idem i ja javit svoju situaciju.. vidim da ima svasta kod svakog 😀 ja sam trenutno 4+5 ako je to pravilno racunanje 🤔 zadnja menstruacija 31.12., prvi uzv za Valentinovoo 😍 beta je bila 27.1. 1032.2, a druga 29.1. 2631.4 🎊🎉 sad cemo vidjeti sto kaze uzv, a cekanje je naravno vjecnost.. haha

Dobro nam došla Wish! 🥳🤗 Tu smo si negdje po zadnjoj M. Moja je bila 1.1. Daaa, čekanje je vječnost, ali neka nam prođu ti dani sto prije! 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    02. Veljača 2020. 13:39

Hannica0

Napokon 2804

Mojoj seki je gin rekao ni slucajno sok od aronije .

A meni jedna babica da pijem svako jutro na taste pola casice od rakije soka od aronije, a na internetu čitam ima i dobrih strana i losih

02. Veljača 2020. 13:49

nada23

Dobro nam došla Wish! 🥳🤗 Tu smo si negdje po zadnjoj M. Moja je bila 1.1. Daaa, čekanje je vječnost, ali neka nam prođu ti dani sto prije! 🤗

Ee za dan smo.. bas sam se razmisljala, super mi nova godina krenula, kad ono najbolje moguce 😍 kada je tebi uzv?? I kako se osjecas?

nada23
    02. Veljača 2020. 13:51

Ja pijem New Life vitamine koje imaju i folnu, a ostalo unosim kroz voće i povrće. Što izbjegavate od začina?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    02. Veljača 2020. 13:57

wish

nada23

Ee za dan smo.. bas sam se razmisljala, super mi nova godina krenula, kad ono najbolje moguce 😍 kada je tebi uzv?? I kako se osjecas?

Hehe, ispalo je najbolje kako je moglo. 😊 Inače, ja se super osjećam za sada. Imam lagana bockanja oko desnog jajnika i bolove u križima... ali ništa značajno još uvijek. Mučnine bi mogle krenuti negdje sljedeći tjedan,Vidjet ćemo. 😊 Još se nisam naručila na prvi UZV. Sutra ću. Kako se ti osjećaš?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• MiMi
    02. Veljača 2020. 14:03

Rosha

Kod mene pranje voca i povrca ne prolazi bez voda+spuzvica+mrvu detrdenta (imam neki eko) + voda.
    Mozda sam luda, neznam.
    Al ja to sve dobro izrifljam 😂 i oduvijek tako. Kaj ja znam di je to bilo i s cim je spricano…

Sorry ali na ovo mi je ispao mobitel iz ruku.
    Ok jasno mi je da treba pripaziti sad u trudnoći ali prati voće i povrće deterđentom koliko kod on eko bio niti on nije zdrav ipak su to isto kemije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.