Kod mene pranje voca i povrca ne prolazi bez voda+spuzvica+mrvu detrdenta (imam neki eko) + voda.
Mozda sam luda, neznam.
Al ja to sve dobro izrifljam 😂 i oduvijek tako. Kaj ja znam di je to bilo i s cim je spricano...
Meni danas nit je muka nit su grudi bolne nit nabrekle🤷♀️🤷♀️ uzas sve se nesto ispuhalo
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mana_Mare jel ti se vidi stomak, kod mene se bas fino donji dio vidi, formiran, kontam ako nije sve ok, ne bi mi stomak rasto?
Pozz mame imam jedno pitanje jeste se susreli sa decidulani polipom meni je otkriven u 6+5 tjednu od tada pomalo svako drugi dan krvarim malo samo kada idem na wc i obrisem se nekada je svjetla krv nekada tamna ali oskudna dobila sam duphastol i pijem ga 3×1 vec 2 tjedna ako neko ima iskustva sa tim zanima me do kada ste krvarili i koliko cesto mene je strah jer sam imala spontani prije 7 mjeseci
Pozz mame imam jedno pitanje jeste se susreli sa decidulani polipom meni je otkriven u 6+5 tjednu od tada pomalo svako drugi dan krvarim malo samo kada idem na wc i obrisem se nekada je svjetla krv nekada tamna ali oskudna dobila sam duphastol i pijem ga 3×1 vec 2 tjedna ako neko ima iskustva sa tim zanima me do kada ste krvarili i koliko cesto mene je strah jer sam imala spontani prije 7 mjeseci
Ja sam imala polip i dr je svajetovao da ga operiram prije negoli ostanem trudna. Zatim sam otisla u kbc da dogovorim operaciju i taj dr je rekao da ne zurim jer mogu ostat trudna s njim i iznjet trudnocu ok, samo malo teze. Posto sam.imala problema i prije odlucila sam odma operirati ju. I tad sretnem kolegicu koja je teudna i dosla u kbc. Kaze ima polip pa krvari i dvije bebe. Iznjela teudnocu do kraja super. I tj dan jedna se porodila s polipom. Krvarenja su cesta jer je to nakupina krvi. Pa sad ili dok ne ode cijeli i skroz pomalo.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam imala polip i dr je svajetovao da ga operiram prije negoli ostanem trudna. Zatim sam otisla u kbc da dogovorim operaciju i taj dr je rekao da ne zurim jer mogu ostat trudna s njim i iznjet trudnocu ok, samo malo teze. Posto sam.imala problema i prije odlucila sam odma operirati ju. I tad sretnem kolegicu koja je teudna i dosla u kbc. Kaze ima polip pa krvari i dvije bebe. Iznjela teudnocu do kraja super. I tj dan jedna se porodila s polipom. Krvarenja su cesta jer je to nakupina krvi. Pa sad ili dok ne ode cijeli i skroz pomalo.
Ja nisam imala prije pojavija mi se sada u trudnoci prije 7 mjeseci kada sam imala spontani i isla na kotrolu iza toga dr je rekao da je sve ok a sada da mi je to trudnicki polip
Curke, jedno oft pitanje...mm mi je sad u ljekarni, po preporuci farm.koja tamo radi, kupio C vitamin sumece tablete - i na uputama pise da nije za trudnice. (?)
Jel to napisano radi mjera predostroznosti ili fakat postoji spesl vitamin C za trudnice? 🤷🏽♀️
Rosha, koji je vitamin C tocno? Inace nema problema uzimati u trudnoci vitamin C naravno. Osim ako nije neki kombinirani pripravak koji u sebi sadrzi jos nesto sto bi moglo smetati eventualno u trudnoci.
Curke, jedno oft pitanje…mm mi je sad u ljekarni, po preporuci farm.koja tamo radi, kupio C vitamin sumece tablete - i na uputama pise da nije za trudnice. (?)
Jel to napisano radi mjera predostroznosti ili fakat postoji spesl vitamin C za trudnice? 🤷🏽♀️
Jel ima jos neki dodatak mozda u tom vitaminu? Jer vitamin c je vitamin c. Za sve hah ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji