Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosha
    02. Veljača 2020. 12:45

Kod mene pranje voca i povrca ne prolazi bez voda+spuzvica+mrvu detrdenta (imam neki eko) + voda.
    Mozda sam luda, neznam. 
    Al ja to sve dobro izrifljam 😂 i oduvijek tako. Kaj ja znam di je to bilo i s cim je spricano...

Hannica0 👧
    02. Veljača 2020. 12:46

Meni danas nit je muka nit su grudi bolne nit nabrekle🤷‍♀️🤷‍♀️ uzas sve se nesto ispuhalo

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

02. Veljača 2020. 12:47

Mana_Mare jel ti se vidi stomak, kod mene se bas fino donji dio vidi, formiran, kontam ako nije sve ok, ne bi mi stomak rasto?

• trecabeba
    02. Veljača 2020. 12:50

Pozz mame imam jedno pitanje jeste se susreli sa decidulani polipom  meni je otkriven u 6+5 tjednu od tada pomalo svako drugi dan krvarim malo samo kada idem na wc i obrisem se nekada je svjetla krv nekada tamna ali oskudna dobila sam duphastol i pijem ga 3×1 vec 2 tjedna ako neko ima iskustva sa tim zanima me do kada ste krvarili i koliko cesto mene je strah jer sam imala spontani prije 7 mjeseci  

Hannica0 👧
    02. Veljača 2020. 12:58

trecabeba

Pozz mame imam jedno pitanje jeste se susreli sa decidulani polipom meni je otkriven u 6+5 tjednu od tada pomalo svako drugi dan krvarim malo samo kada idem na wc i obrisem se nekada je svjetla krv nekada tamna ali oskudna dobila sam duphastol i pijem ga 3×1 vec 2 tjedna ako neko ima iskustva sa tim zanima me do kada ste krvarili i koliko cesto mene je strah jer sam imala spontani prije 7 mjeseci

Ja sam imala polip i dr je svajetovao da ga operiram prije negoli ostanem trudna. Zatim sam otisla u kbc da dogovorim operaciju i taj dr je rekao da ne zurim jer mogu ostat trudna s njim i iznjet trudnocu ok, samo malo teze. Posto sam.imala problema i prije odlucila sam odma operirati ju. I tad sretnem kolegicu koja je teudna i dosla u kbc. Kaze ima polip pa krvari i dvije bebe. Iznjela teudnocu do kraja super.  I tj dan jedna se porodila s polipom. Krvarenja su cesta jer je to nakupina krvi. Pa sad ili dok ne ode cijeli i skroz pomalo.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• trecabeba
    02. Veljača 2020. 13:06

Hannica0

trecabeba

Pozz mame imam jedno pitanje jeste se susreli sa decidulani polipom meni je otkriven u 6+5 tjednu od tada pomalo svako drugi dan krvarim malo samo kada idem na wc i obrisem se nekada je svjetla krv nekada tamna ali oskudna dobila sam duphastol i pijem ga 3×1 vec 2 tjedna ako neko ima iskustva sa tim zanima me do kada ste krvarili i koliko cesto mene je strah jer sam imala spontani prije 7 mjeseci

Ja sam imala polip i dr je svajetovao da ga operiram prije negoli ostanem trudna. Zatim sam otisla u kbc da dogovorim operaciju i taj dr je rekao da ne zurim jer mogu ostat trudna s njim i iznjet trudnocu ok, samo malo teze. Posto sam.imala problema i prije odlucila sam odma operirati ju. I tad sretnem kolegicu koja je teudna i dosla u kbc. Kaze ima polip pa krvari i dvije bebe. Iznjela teudnocu do kraja super. I tj dan jedna se porodila s polipom. Krvarenja su cesta jer je to nakupina krvi. Pa sad ili dok ne ode cijeli i skroz pomalo.

Ja nisam imala prije pojavija mi se sada u trudnoci  prije 7 mjeseci  kada sam imala spontani  i isla na kotrolu iza toga dr  je rekao da je sve ok a sada da mi je to trudnicki polip

Rosha
    02. Veljača 2020. 13:13

Curke, jedno oft pitanje...mm mi je sad u ljekarni, po preporuci farm.koja tamo radi, kupio C vitamin sumece tablete - i na uputama pise da nije za trudnice. (?)
    Jel to napisano radi mjera predostroznosti ili fakat postoji spesl vitamin C za trudnice? 🤷🏽‍♀️

Fluffy
    02. Veljača 2020. 13:18

Rosha, koji je vitamin C tocno? Inace nema problema uzimati u trudnoci vitamin C naravno. Osim ako nije neki kombinirani pripravak koji u sebi sadrzi jos nesto sto bi moglo smetati eventualno u trudnoci. 

Hannica0 👧
    02. Veljača 2020. 13:18

Rosha

Curke, jedno oft pitanje…mm mi je sad u ljekarni, po preporuci farm.koja tamo radi, kupio C vitamin sumece tablete - i na uputama pise da nije za trudnice. (?)
    Jel to napisano radi mjera predostroznosti ili fakat postoji spesl vitamin C za trudnice? 🤷🏽‍♀️

Jel ima jos neki dodatak mozda u tom vitaminu? Jer vitamin c je vitamin c. Za sve hah ;)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Rosha
    02. Veljača 2020. 13:26

Znaci kupio je C1000 complex sumece tablete od  dietpharm-a

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.