Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    01. Veljača 2020. 19:33

Taj iscjedak imam i ja. Skroz je normalan u trudnoći

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Marta14
    01. Veljača 2020. 19:38

Pa i ja nekako mislim da je normalno, ne smrdi, ne pecka nista.. I svijetlo zuckasto je, nije da kresti..
    Ali pitat cu gin, mislim ici ovaj tjedan. 

Napokon 2804
    01. Veljača 2020. 20:07

Ja idem u ponedjeljak opet na pregled, pa cu opet pitati... Meni su cesci pregledi u pocetku jer sam imala operaciju Endometrioze i po ugledanom pozitivnom testu morala sam se odmah javiti doktoru.

nada23
    02. Veljača 2020. 08:27

Napokon, čestitam! 😍 Isto mislim da je taj iscjedak normalan, sve dok nema peckanja i neobičnog mirisa. Ja ga također imam cijelo vrijeme. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    02. Veljača 2020. 10:39

Ja cu poludit, nisam dobro nikako..
    Nestali mi svi simptomi i ludim. 

Napokon 2804
    02. Veljača 2020. 10:41

Marta14

Ja sam spavala bez grudnjaka jer mi je smetao i on i sportski top (savjet ginekoliga je bio da probam nosit nesto da mi se sise ne bi jako objesile od tezine) pa me sad rastiraju koliko bole, slabina i mucnina mi je, a nemam sta za povratit... Grceva i bolova nemam nikakvih

Marta14
    02. Veljača 2020. 11:04

Ma mene strah jer je to vec u 6tom tjednu, prerano mi ..
    I sad sam vidjela da sam zapisala, znaci 2 dana nakon sto sam pocela sa duphastonom pojavio se zuti iscjedak i ja sam od tada normalna skoro..ne znam ima li veze to kakve..

• sunce1
    02. Veljača 2020. 11:07

Marta14

Nemoj se puno nervirati. Citala sam o prestanku svih simptoma kod cura koje cekaju ljetne bebe. Nekoliko dana bez ikakvih simptoma pa onda opet sve iznova. Evo meni su prije par dana nestali svi,grudi prestale, grcevi i onda mi se opet sve vratilo.☺

nada23
    02. Veljača 2020. 11:26

Marta, sve je to igra hormona. Probaj se opustiti i sto manje stresirati, jer opasniji je stres nego privremeni nestanak simptoma. Ovo ti sad govorim, a ne znam kako ću i sama reagirati u sličnoj situaciji. 🙈 Bit će sve dobro. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Rosha
    02. Veljača 2020. 11:32

Mana_Mare

Marta14

Normalno je da na dane imas osjecaj da je sve nestalo, pa se sve opet vrati! Ja sam prosli vikend isto ludila i panicarila bezveze, nestala mucnina, ali se u ponedjeljak opet pojavila i trajala cijeli tjedan! Kod mene npr. ujutro mogu sto me volja kao da bisam trudna, takav osjecaj imam, al vec popodne osjetim da ipak trebam malo usporit. Draga prosetaj vani malo na svjezem zraku da manje mislis

Tako je i kod mene...ujutro mogu sve i vec oko podne tocno osjetim da trebam usporiti. Bilo je dana kad su mi svi simptomi nestali da nisam mogla vjerovat koliko sam ‘normalna’, i onda drugi dan - puf! Sve ispocetka.
    Uopce nema pravila.
    A vjerujte mi da zena ZNA kad nesto stvarno nije u redu. Iz iskustava govorim. 
    Dan prije spontanog kojeg sam imala prije cca 3mj, probudila sam se to jutro i filing je bio kao da nisam trudna; sise totalno ispuhane, nema tog nekog fizickog osjecaja trudnoce...osjetis to. I drugi dan je sve otislo.
    Mislim da je bitno ne panicariti radi takvih stvari, ici dan po dan i biti pozitivan. Ako se i (nedaj Bože) desi spontani - prihvatiti to jer tako je trebalo biti. 
    I glavu gore jer sve ce biti dobro! 😉
    P.S. Govorim vam trudna i pod nekom prehladom koja me prikovala za krevet na ovaj lijep i suncan dan 🤧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.