Ja cu poludit, nisam dobro nikako..
Nestali mi svi simptomi i ludim.
Sjecas se da sam i ja skoro pisala o nestanku simptoma, psihicki sam bila jako lose, imala sam epizode panike, nista nisam osjecala, grudi mi nisu kao prije velike, a dole u stomaku nista nisam osjetila ni grčić, nit bolove, mucnine vec odavno nemam, mozda 2 sedmice. I onda zadnja dva dana mi se javljaju opet na momente blagi menstrualni bolovi, poznati kao i do sada sto sam imala, i to me malo sad smirilo.
Slatko nisam mogla nikako da jedem otkad sam trudna, a vec danas mi se javlja zelja za nekom cokoladicom, valjda je to ok?
Ja cu poludit, nisam dobro nikako..
Nestali mi svi simptomi i ludim.
Normalno je da na dane imas osjecaj da je sve nestalo, pa se sve opet vrati! Ja sam prosli vikend isto ludila i panicarila bezveze, nestala mucnina, ali se u ponedjeljak opet pojavila i trajala cijeli tjedan! Kod mene npr. ujutro mogu sto me volja kao da bisam trudna, takav osjecaj imam, al vec popodne osjetim da ipak trebam malo usporit. Draga prosetaj vani malo na svjezem zraku da manje mislis
Tako je i kod mene…ujutro mogu sve i vec oko podne tocno osjetim da trebam usporiti. Bilo je dana kad su mi svi simptomi nestali da nisam mogla vjerovat koliko sam ‘normalna’, i onda drugi dan - puf! Sve ispocetka.
Uopce nema pravila.
A vjerujte mi da zena ZNA kad nesto stvarno nije u redu. Iz iskustava govorim.
Dan prije spontanog kojeg sam imala prije cca 3mj, probudila sam se to jutro i filing je bio kao da nisam trudna; sise totalno ispuhane, nema tog nekog fizickog osjecaja trudnoce…osjetis to. I drugi dan je sve otislo.
Mislim da je bitno ne panicariti radi takvih stvari, ici dan po dan i biti pozitivan. Ako se i (nedaj Bože) desi spontani - prihvatiti to jer tako je trebalo biti.
I glavu gore jer sve ce biti dobro! 😉
P.S. Govorim vam trudna i pod nekom prehladom koja me prikovala za krevet na ovaj lijep i suncan dan 🤧
E taj osjecaj me najvise plasi, kad mi jednostavno znamo da nesto nije ok. Tako mi je bilo u prvoj trudnoci, jednostavno sam znala da se nece dobro zavrsit i tako je i bilo, al mene je taj osjecaj konstantno pratio, ni jedan dan nisam bila opustena i uzivala u trudnoci. A sad bez obzira sto su mi skoro bili nestali simptomi pa se opet evo neki javili, vjerujem da je sve ok i da ce bit ok!
I vec zadnja 2 dana sam neko ja svoja sto sam bila, imam energije bas. Ne pamtit kad sam imala jake grceve ili probadanja dole, samo jednom dnevno osjetim tacno u maternici na sekundu kao da me nesto dodirne.
Sorry na vise postova sto pisem, al svaki put kad napisem i objavim, sjetim se sta bih jos mogla napisat.
Samo pozitivne misli, ako niste sigurne, uvijek se obratite doktoru....
Mene zanima spavate li vi na trbubu, ili izbjegavate?
Ja kao spavam na trbuhu al vidim da se nesvjesno nekako okrecem na (polu) bok. I nemirno spavam u zadnje vrijeme, znam se buditi po noci i sanjam svakakve ludosti 😄
Ja spavam pa ne bas na stomaku malo podignem nogu i savijem da bude polustomacna poza 🤣
Hvala cure 😊Imate pravo, samo pozitivno..
Ja sam se vodila time ali nekad crne misli preuzmu.. Jos mi je jucer dijete reklo kako se nada da je beba na slici prava, da nije doktor zeznuo.. I od onda sam poludila.. Bila sam opustenija dok mali nije znao za bebu. Ali od sada pozitivno 😊😊🍀
Ja spavam svakako zasada, cak i na ledima iako nikad nisam na ledima..
Kako vi perete povrce? 🙈
Bas si razmisljam kako me neke stvari koje procitam mogu izbacit iz takta i moju svu ovu pozitivu poljuljat oko trudnoce. Svo voce i povrce perem pod mlazom vode al malo duze nego inace, pocela sam i banane da perem 🤪
Ja muku mucim sa povrćem, kod mene je u prehrani samo meso, krumpir, riza spinat i tjestenina. Nists drugo ne dolazi u obzir. Voce mogu pojesti, ali da cu sams uzet nema sanse, a što je najbolje krvna slika savršena
😁😂😂
Pozdrav curee.. evo citam vas pa kazem idem i ja javit svoju situaciju.. vidim da ima svasta kod svakog 😀 ja sam trenutno 4+5 ako je to pravilno racunanje 🤔 zadnja menstruacija 31.12., prvi uzv za Valentinovoo 😍 beta je bila 27.1. 1032.2, a druga 29.1. 2631.4 🎊🎉 sad cemo vidjeti sto kaze uzv, a cekanje je naravno vjecnost.. haha
Sortiraj odgovore
Najstariji