Čaj od lista maline olakšava porod, opušta mišiće maternice. A navodno da se ne preporuča ako se ide na planirani carski, kod visokog tlaka itd. Inaće se može piti zadnjih par tjedana...
Što se tiće uzv do sad sam bila 4 puta na redovnom pregledu i jednom na 4D
Dobar vam dan :) ko i inace, mozak je na rezervi i pojma neman na sta san sve mislila odgovorit i komentirat.
Zelim dobrodoslicu novoj curi 🤗
Čestitam na dobrim pregledima, a robica vam je sva prelipa. Ja se Mislin oko more toga. Pisala san vec o posteljini 2u1, nekako nikako da naden dezen koji mi je Lip. Fantazirat bzvz. Pa nez nista ni za robicu za izlazak, mislim da ce to moji kupit kad im javim da san rodila 🤯😂
.
Tribala bi savjet vezano za AS. Naime kupila sam iCandy Lime 2u1, tako da triban as. Pogubila san se i vise nez jeli kod nas u Splitu uobičajeno bebu iz rodilišta iznit u as tj jaju ili u košari.. Dal da uzmen 0+ pa nakon godine dana da kupujemo novu ili sada uzet odma i za vise kg diteta?
.
Pisete o pivi i vinu. Sta se mene tice nebi tribalo postojati, a bome ni cigare 😅😅 ja bi po ovoj vrucini ladne vode i voća u izobilju 😝 ali ne smin ni njega jer ću nabit kg.
.
Uh umalo zaboravila.. Dragoj Mana_Mare sritan veliki 34.tjedan, meni 33. Ajme ajme ne mogu virovat, svaki četvrtak isto pisen ali ne virujen kako dani lete. Koliko je porod nepoznanica i strah, toliko jedva cekan Vidit to malo bice koje nosim.
.
Jedva se nosin s ovom vrucinom, ba smi je gadljivo sve kad je ovako nesnosno. Bar meni a i inace nisan ljubitelj lita. Tribalo bi Uc u more i ne izlazit, da se smi. Koma.
E da, Mana_Mare, zvala sam ginek i kaze mi da bi ja 13.7. tribala otvorit porodiljni. Kako mi je pregled 14oga, da cemo to tada obavit i da nije kasno. Pa eto 🤷♀️
Moj ti je savjet jaje do godinu dana a onda as. Tako sam ja uradila sa prvim.
url=https://lilypie.com]
Dobar vam dan :) ko i inace, mozak je na rezervi i pojma neman na sta san sve mislila odgovorit i komentirat.
Zelim dobrodoslicu novoj curi 🤗
Čestitam na dobrim pregledima, a robica vam je sva prelipa. Ja se Mislin oko more toga. Pisala san vec o posteljini 2u1, nekako nikako da naden dezen koji mi je Lip. Fantazirat bzvz. Pa nez nista ni za robicu za izlazak, mislim da ce to moji kupit kad im javim da san rodila 🤯😂
.
Tribala bi savjet vezano za AS. Naime kupila sam iCandy Lime 2u1, tako da triban as. Pogubila san se i vise nez jeli kod nas u Splitu uobičajeno bebu iz rodilišta iznit u as tj jaju ili u košari.. Dal da uzmen 0+ pa nakon godine dana da kupujemo novu ili sada uzet odma i za vise kg diteta?
.
Pisete o pivi i vinu. Sta se mene tice nebi tribalo postojati, a bome ni cigare 😅😅 ja bi po ovoj vrucini ladne vode i voća u izobilju 😝 ali ne smin ni njega jer ću nabit kg.
.
Uh umalo zaboravila.. Dragoj Mana_Mare sritan veliki 34.tjedan, meni 33. Ajme ajme ne mogu virovat, svaki četvrtak isto pisen ali ne virujen kako dani lete. Koliko je porod nepoznanica i strah, toliko jedva cekan Vidit to malo bice koje nosim.
.
Jedva se nosin s ovom vrucinom, ba smi je gadljivo sve kad je ovako nesnosno. Bar meni a i inace nisan ljubitelj lita. Tribalo bi Uc u more i ne izlazit, da se smi. Koma.
E da, Mana_Mare, zvala sam ginek i kaze mi da bi ja 13.7. tribala otvorit porodiljni. Kako mi je pregled 14oga, da cemo to tada obavit i da nije kasno. Pa eto 🤷♀️
Moj ti je savjet jaje do godinu dana a onda as. Tako sam ja uradila sa prvim.
Nemoj rec da san luda.. Stalno Mislin da je jaje i as ista stvar, tj da je razlika u kilazi tj dobi diteta koje ju koristi. Jesan li u krivu?
Talija super za odlazak doma 😁. Meni noge gore kao da netko drži žarač na njima 😂😂😂.
Ovo je naš pripremljeni ormar prematalica je u korištenju za starijeg 😁https://ibb.co/FVFTJNb. Ja sam uvijek koristila jedan baby ručnik a ispod podloga sa prematalice.
Mislim da mi se sin okrenuo u položaj za porod 😁
Page doesn't exist ne mogu vidjeti sliku
Ja ne znam kakav je moj položaj zauzeo, imam osjećaj da se nonstop vrti
Talija superrr!! Drago mi je da je sve ok 🥰
Mara1992 i Banana joooooojjj 🤩🤩🤩🤩
Skakavac i Mana Mare čestitke na velikim tjednima, ajme vi već odbrojavate 🤗 sve mi se čini daleko ali je zapravo blizu! 🙃
Ja sam ležala jučer cijeli dan i prskala se termalnom vodom, spasila me. Danas me manje bole ti kružni ligamenti a mislila sam da su mi popucali koliko je boljelo. Super.
Jel uzimala koja Stokke Flexi bath i kako vam se čini? Naručila sam jučer samo zato što ne zauzima mjesta ali nisam uzela nastavak za novorođenče, nekako mislim držat dijete preko ruke dok još ne sjedi, ili?? Svakim danom mi se čini da sve manje i manje znam 🙈🙈
Ništa, odoh malo gledat onaj rodin online tečaj..
jaje je ustvari autosjedalica za novorođenče. I koliko sam upućena jaje se preporuča samo u tu svrhu ili na kolica na kratke relacije. A as je autosjedalica za stariju djecu koja recimo vec mogu sjediti...
Jesam u pravu?
Mara sad vidim drugi link, radi
Tashee ista stvar kod mene s nogama! Suosjećam s tobom 🤭
Najgore je dok sjedim ili sam dugo na nogama. Podignem ih na jastuk dok kaučiram al neeemoguuuuu stalno to. 🙄 Hoću ići van, paše mi dok se preznojim i krećem, recimo na vrt bi išla. A mogu ga samo gledati, ne mogu se sagnuti niti bit u čučnju duže od minute. A tak bi nekaj radila već mi je dosta kuće i suđa i usisavača i tevea i kauča... zakržljala sam skroz na skroz, mišići su mi atrofirali, pogotovo leđa gornji dio... kad se sjetim naše Ketty sve me sram bude 😒 ona valjda i sad radi.
Danas slažem dinstane mahune s krumpirom za ručak, prve ovogodišnje s vrta 🤤 njam njam
Ovako ja zamišljam naše kupanje jednog dana: https://youtu.be/gTeYAZe9f4M
2020 gledala sam ja al iskreno odustala sam kad sam uzivo vidjela. Ne znam da li sam imala peh pa bas na neki klimavi naletila al eto.. Mozda tvoja kadica nije takva 😁javi nam..
A ja bi uzela nastavak posto sam sama, pa da bude malo lakse.
.
Cure sa slikama 👌👌paniika me hvata
I daaa stigla su nam kolica nisam ih još proučila kako i šta 3 u 2 su i bas su prekrasna prezadovoljna sam evo i slikica
https://ibb.co/SySXyJQ
https://ibb.co/59nVKJg
https://ibb.co/28ddzRr
Sortiraj odgovore
Najstariji