Demetria pitala sam na svijet beba na sto se odnosi popust 40% u subotu i rekli su mi na Kiddy Evoluna i-size sjedalice
popust se ne odnosi na Motorola, Babyzen, Modu i Medela proizvode.
Kikic mi iz splita bi možda na jednu kavu dok još nisu gadne vrućine pa ako si za javi se na vanjskimail@gmail.com
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo mi smo jucer kupili Stokke beat, u jeans boji. Ovih dana će doći na adresu pa slikan
U krevetic isto neman namjeru stavljat puno toga, mislila san kupit one pojedinačne zaštite u dada&rocco. Vidila san negdi da je to i najsigurnije, ali ko ce to znat 😕
E i vidin da ste pisale za kadice. Meni je prvo bila namjera kupit aquascale, tj dobila bi je na poklon, ali ne znan oce li mi zauzimat puno prostora, a i nije da ga iman previše. Možda je onda stokke flexi bolji izbor?
Ja danas nastavila sa pranjem masina robice i ostalo deke i plahte
Talija superrr!! Drago mi je da je sve ok 🥰
Mara1992 i Banana joooooojjj 🤩🤩🤩🤩
Skakavac i Mana Mare čestitke na velikim tjednima, ajme vi već odbrojavate 🤗 sve mi se čini daleko ali je zapravo blizu! 🙃
Ja sam ležala jučer cijeli dan i prskala se termalnom vodom, spasila me. Danas me manje bole ti kružni ligamenti a mislila sam da su mi popucali koliko je boljelo. Super.
Jel uzimala koja Stokke Flexi bath i kako vam se čini? Naručila sam jučer samo zato što ne zauzima mjesta ali nisam uzela nastavak za novorođenče, nekako mislim držat dijete preko ruke dok još ne sjedi, ili?? Svakim danom mi se čini da sve manje i manje znam 🙈🙈
Ništa, odoh malo gledat onaj rodin online tečaj..
Ja sam uzela. Isto jer ne zauzima mjesta. Ali sam uzela i umetak za novorođenče jer ne znam kak ću ga držati tak malenog 🤣
Meni se osobno sviđa, a koliko je praktično prosudit ću za 3 mjeseca 😁
Tina Antares što si spomenula Zara Home, nisam ni trepnula a već sam potrošila 700 kn 🙈🙈🥴 ne bih se sama ni sjetila da oni imaju za djecu. Naručila sam par ručnika i dekica 🥰 preslatkoooo!!!
Uzv pregled ja sam na pregledima bila svaka 4 tjedna, od zadnjeg puta me stavilo za 3 tiedna.
Cure koje su sa pregleda cestitam.
Ručnici neznam koja je spominjala neki donji rucnik, a ja ne kuzim koji donji. Jedina opcija koja mi je u glavi sa tim velikim rucnikom je ta da ga stavim ispod kadice, kad se bebu kupa da se ne prska sve okolo. 🤷
Rucnik sa kapom sam kupila dva u kiku i meni su ok.
Skakavac hvala ti, takoder cestitam na jos jednom tjednu. Meni isto izgleda da nekako cetvrtak sad brze dolazi i prolazi 😏😂
Ja sam kupila kolica 3u 1 znaci imam jaje koje se koristi kao autosjedalica do 13 kg. I da, iz rodilista kad izlazis moras imat jaje.
Malo po malosve polako peru robicu, slazu, zadnji shopping se obavlja. Ja na sricu jos par stvari i onda mogu pakirat torbu za rodiliste.
Polako osjetim da mi je neke stvari sve teze obavljat,
plus ova vrucina zadnjih dana koja me dodatno umara dok stojim na mistu. More sam na kraju iskljucila, jer su mi rekli s obzirom da se blizim kraju i da polako dolje sve pocinje "omeksavat" bolje
ne riskirat da ne pokupim neku bakteriju. Kad sam do sada cijelu trudnocu prosla bez ikakvih problema.
Natecene noge, ja na srecu nemam problem s tim, a vidim da vecina vas ima.
Porodiljni sutra krecem rjesavat, nadam se da me nece dotuc ova vrucina do kraja.
.
Vjerovatno sama nesto i preskocila komentirat, a to je trudnicki mozak kriv😂😂😂
Ni ja ne kuzim doljni rucnik... isto sam uzela u kinu 2 sa kapicom i 1 u pepcu. I imam jedan obični personalizirani. I imam 4 mala mala za brisati bebicu dok ju kupam...
Kod mene je uzv svakih 8 tjedana, jedino u slučaju bolova rade uzv jer moraju, tako da mene uglavnom svaki pregled nesto boli
Cure sasvim ok je rucnik s kapuljačom bez iceg drugog
Ja sam za prvo kupanje stavila u kadicu dolje jednu tetricu i onda sam ga rubovima te tetrice kupala/brisala.. Ni vode ne treba puno kad su tako sicusni..
Polako smo mu stavili guzu a onda i cijelog u vodicu, jako mu je godilo.. Kapnula sam mu par kapljica vode na usne i pomljackao ih je bas s veseljem.. Njima je voda prirodno okruženje i vole se kupati, treba izabrati pravi trenutak navecer i to je to.. Izvadis ga iz vodice, metnes na rucnik i njime ili tetrom obrises jer je mekana..
Jedina fora kako drzati dijete kad mu se peru leda, to se isto lako svlada, ima videa na youtube.. Meni je patronazna pokazala
Vise od max 3 rucnika ne treba
Danas sam imala taj OGTT skoro sam umrla al ne u ordinaciji nego kasnije. Obavim to trece vadenje krvi, odem u ducan i skoknut do dma po dvije sitnice i tamo me ulovila uzasna slabost da sam jedva izasla i dosla do auta a inace stvarno nisam neka mimoza, poznajem svoje granice i kad mi je lose. Svi ti mirisi i cudna ventilacija, to mi se vec desilo u H&MS.
Stigla sam kuci i zaspala.
Ziher mi ne gine dijeta, uredna vrijednost proslog testa je do 7.5 a moja je bila 8.3
Ma ova patronažna je pokazala da je na podlozi za prematanje jedan običan ručnik i jedan taj s kapicom....da ih poslije kupanja posušiš s tim s kapicom a onda prebaciš na taj suhi dok oblačiš.... sad je to trba tako ili ne treba ne znam meni je prvo dijete pa pitam.... možda dolje može i obična tetra pelena šta ja znam, ja samo pitam za ono što sam vidjela.... svakako imam par ručnika koje će biti isključivo za bebicu a ne za nas, čisto higijene radi.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ok napokon sam skuzila sta je sa rucnicima, ja sam mislila da umotas u oba bebu🙈Ja sam na podlozi za presvlacenje imala one jednokratne podloge iz DMa. Moze i tetra ali i rucnik, sigurno je mekse tako..
Sortiraj odgovore
Najstariji