jaje je ustvari autosjedalica za novorođenče. I koliko sam upućena jaje se preporuča samo u tu svrhu ili na kolica na kratke relacije. A as je autosjedalica za stariju djecu koja recimo vec mogu sjediti…
Jesam u pravu?
Mara sad vidim drugi link, radi
I ja sam tako shvatila, to je to.
*
Jel ovaj tečaj ima 26 poglavlja? Onda sam ga cijelog prošla jučer 🤷♀️
Talija super vijesti <3
Skakavac u grupi s kolicima većinom preporučavaju od sigurnih as/jajeta, 0+ kategorije,zapisala sam si:
Cybex Aton M,
Cybex Cloud Z (do 18mj/13kg/87cm) taj smo mi kupili bez baze (Cloud Z Plus i-Size)
Maxi Cosi Cabriofix
Maxi Cosi Pebble +
*
Ja sam izabrala za posteljinu i ogradicu didaktik iz livna zbog različitih lijepih dezena
https://ibb.co/gPp99HP
Jedino što još ne znam šta bi kupila ali mi se sviđa ovako nešto neutralno
https://ibb.co/hV66r7L
a ovo je njihov izbor pa se još mučim što sve uzeti, jer mi plan krevetić staviti do nas i spustiti tu stranicu ili ju uopće ne staviti (vidjeti ću koliko nam je visok krevet), ali bi za svaki slučaj stavila malu pletenicu između bebe i mene na tom prijelazu.
Svugdje sam vidjela samo velike pletenice za kupiti, nigdje s većim izborom duljina.
https://ibb.co/vsxFJ68
https://ibb.co/tPrDvSH
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Čestitam curama na njihovim 30+ tjednima...
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Tina meni se sviđa pletenica pa bi ja nju uzela ali se bojim koliko je to zaista korisno i sigurno 🤷♀️
Onka ja sam bila do sad na 4 pregleda. Idem svakih mjesec dana a ovaj imam 2 jer idemo i privatno po malo bolje slike i jedva čekamo 😁 i lijepa su vam kolica 👌
Talija baš mi je drago da je sve uredu i da idete doma 😊
Banana sve je predivno a posebno komplet za izlazak iz bolnice 😍
Skakavac jaje je as koja je obvezna kod korištenja kod malih beba. Sve druge skupine as nisu adekvatne bez obzira na to koliki nagib imaju i što na njima piše da su 0+. U jaju je beba daleko najsigurnija pa tako je i prilikom izlaska iz bolnice sigurnije jaje nego košara,nebitno koliko dugo vožnja traje.
Cure koje su u 30+ tjednima,čestitam vam 😁 kraje je tako blizu a kao da smo tek jučer bile na početku 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Onka kolica su PRE DIV NA! 🥰🥰
SANJA dobar je video 👍 mislim da ću tako nekako i prat bebu 😁
Tashee cestitam na polozenim ispitima, sad slijedi samo uzivancija 😊
Cure ne brinite se, casa pive (mala 😅) ne moze nastetiti. Za nakon poroda kazu da je piva dobra radi mlijeka za dojenje 🤔
Tina ja sam uzela klasicnu ogradicu koja je bila u paketu s posteljinom (u Kretexu) I dobili smo od mojih roditelja gnijezdo FreeOn. Tetre uzela dio u Pepcu a dio u Ktc-u FreeOn. Ove iz Pepca su mi preprozirne i malo se izoblicile nakon samo jednog pranja, a ove FreeOn su bas cvrste i cine mi se kvalitetne. Kupila sam jos 12kom u DM al ih još nisam raspakirala 😃
Bananaupidzami supeer je sve😍 ja moram kupiti nesto fora za izlazak iz bolnice al to cu malo kasnije kad vidimo koliko bude beba velika 😃
Talija cestitam za dobar pregled😊
Sanja video je ajmeeeeeeee 😍😍😍 sva sam se rastopila kad sam vidla takvu malu bebicu i ne mogu vjerovati da cu uskoro i ja svoju tak kupati 😍😍 ali kad vidim kak zena barata s bebom mi je ajmeee i pitam se dal cu ja to ikad savladati 😱
Skakavac i Mana_mare cestitam na punim velikim tjednima 😍😍
Porodiljni - meni jucer sestra kod ginek rekla da pratimo sada 22.07. Onda otvaramo porodiljni 🙂 vrijeme leti ko ludo uh..
I napokon sam dosla do kraja hahaha 🤣
2020, Napokon2804 aha, tako san i mislila kako ste napisale. Onda jedno od jaja 0+, neke od ovih sta je Demetria napisala sam i gledala. Zahvaljujem na odgovorima. :))
.
Vezano za posteljinu i ogradicu, nekako sam citajuci iskustava, odustala od one zastite koja prikriva cilu ogradicu. Mislim se uzet one pojedinačne dada&rocco, mada vjer i za njih postoje oprečna mišljenja i stavovi. Volila bi to nekako iskomb a ne ide mi jer se previse razmisljan.
Najbolje mi je sad rucat i otic na more, mozda me razbistri 😂
Hvala cure na čestitkama za tjedne, leti vrime ko ludo. Sican se kad san s ljetnih postala učestalija ovde, jako malo nas je bilo i nije se bas komentiralo. Kako vrime odmice, sve smo blize i sve vise pitanja imamo. Super smo grupa 😍🤭💃
Šalje me na ogtt radi niskog šećera.
Jel se Netko susreo s time?
🙈 da je nizak šećer, šta onda? Jel može biti nešto bebi? Meni?
Idem sutra po uputnicu 🙈
Demetria pitala sam na svijet beba na sto se odnosi popust 40% u subotu i rekli su mi na Kiddy Evoluna i-size sjedalice
Pozdrav cure, nisam vam dugo pisala, vidim da nas se dosta skupilo 😊 evo mi se javljamo da je sve super 🥰
Letimicno sam procitala ove puste stranice sta ste ispisale i vidin da je vecina vas dobro. Zelim puno srece nasim trudnicama koje se sada bore s nekim problemima koji su ih snasli i sigurna sam da ce to sve proci i da ce vase bebice bit odlicno ❤❤❤
Sto se tice opreme za bebaca, ja sam jos uvik pogubljena i istrazujem. Ali iman osjecaj da sta vise citam, sve manje znam sta bi izabrala 🤣🤣
Vidim da neke pisu o jastucima i pletenicama za krevetic, ja sam odlucila da to nista necu stavljati u krevetic.
Kupanje bebe mi se cinilo jako jednostavno kad je patronazna to pokazala, mene je najvise strah da mi bebica ne isklizne iz ruku. Ali o tom potom.. 😊
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Sortiraj odgovore
Najstariji