Caj od lista maline moze mi netko reci za sto je dobar? Imate ga i u bio bio
Pomaže ojačati stijenke maternice, olakšava porod, dobar je za pravilno omekšavanje i otvaranje cerviksa i skraćuje vrijeme trajanja istog. Nekada su babice davale ovaj čaj ili čaj od pelina kako bi potaknule porod i kontrakcije. Nakon poroda je isto dobar, za vraćanje svega na svoje mjesto. Pila sam nakon prvog djeteta i carskog reza, da se maternica oporavi i da se očisti s obzirom da je drugačije otpuštanje hormona nakon vag. i C-reza..
Ali važno je ne uzimati na svoju ruku već s ginekologom se dogovoriti i negdje daju uputu svaki dan malo pijuckati od 32tt, dok neki 34tt svaki dan nekoliko čaša.
Moje nedavno iskustvo, 2 dana bez muža, 200 km od kuce. Malecki se skoro uopce nije javljao, i kad je, to je bilo slabo. Jela sam cokoladu, skakala, i javi se slabašno. Ja vec planirala kak cu na hitnu cim dođem u Zg. I dođem doma, legnem u nas krevet i mali nogometas se zbudi. Kad je cuo tatin glas, krenuo je divljati jos vise 🙈 Pa vi meni sad recite kako to malo biće osjeti gdje mu je dom😊
Naravno da znaju! Kćer je kod bake na viksi od kraja školske godine, čim joj čuje glas na video pozivu se javlja iz trbuha i giba se melodično. Naravno i kad tata dođe s posla imamo razgibavanje. :)
Kupila dva ručnika u plodinama. Je to dovoljno? Ja mislim da je.dolje cu staviti običan ručnik
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Reklo su ds je secer i vise nego dobar.. da i dalje drzat dijetu. Jos cemo napravit uzv prije nek me puste iz bolnice.
Neke jastucice za kindač ću uzeti, ali nisam jos odlucila koje jer nemam jos krevetic ☺️
Kupila dva ručnika u plodinama. Je to dovoljno? Ja mislim da je.dolje cu staviti običan ručnik
misliš za kupanje? Dosta ti je dva sa kapuljačom i one rukavice trljačice. S kćeri sam imala tri, ali ja sam sve bacala u pranje nakon jednog korištenja. Ispod neki veliki ručnik, uzela sam sad u Jysku 70x140 za 50kn komad, sniženi su sa 119kn bili.
Reklo su ds je secer i vise nego dobar.. da i dalje drzat dijetu. Jos cemo napravit uzv prije nek me puste iz bolnice.
Neke jastucice za kindač ću uzeti, ali nisam jos odlucila koje jer nemam jos krevetic ☺️
Pise na internetu da treba biti oprezan s cajem od maline i jednu salicu na dan, ja licno ga nebi u ovim tjednima jos krenila piti, tamo iza 34tt da..
Marta ja sam 172-175 cm onda meni treba xxl veličina spavačice??
U plodinama je baby ručnik 40, a podloga za presvlačenje 70kuna.
prekrasne su mi slike robice i torbe
dobro došla tina. ujutro ću staviti ažuriranu listu
za mana_maru znam a ostale cure (Loknica, Happympm, Marija1207,DoraGucci i Kikic) iz Splita ako ste za kavu javite se na vanjskimail@gmail.com
Ja ću se javiti za kavu na taj mail čim se spustimo do svekrve u Makarsku, a jedan pregled ću trebati obaviti u Splitu jer ćemo ostati do početka školske godine, pa bi rado vaše preporuke za ginekologa. Pozdrav svima u grupi, nastojat ću proći kroz stare objave da vas upoznam, makar virtualno.
Jeste li gledale grudnjake za dojenje i koji vam su u užem odabiru? Ja se unaprijed ispričavam što sam kao pala s Marsa, no toliko toga se promijenilo, povečala ponuda, rješile neke boljke po ranom majčinstvu od kad sam prolazila prvu trudnoću i dojenačku fazu.Tina na youtube-u imaš video o njima i prikazana su i kad su sklopljena sa sportskim sjedalom. Pogledaj si.
izgubila sam se u moru videa iskreno, danas je ponuda toliko raznovrsna i doista ima svega.
Ohhh znam kako ti je 😂😂
https://ibb.co/C21MXpN
Video je od stranice Magic Beans Videos
Sad sam sa Mali zakladi razmijenila nekoliko mailova, dostava je 12,90e i ako mi se ne jave iz Svijeta beba za iCandy, idemo u kupovinu Nune Demi Grow. Hvala ti na videu! :)
svijet beba ti ovu subotu ima 40% na web shop
a za ginekologa misliš privatnika? To znam jednog dobrog, drugi je otišao u bolnicu raditi
*
Marta ne volim ni ja kad se tako podigne, malo mi bezukusno to…a valjda imaju tu veliku veličinu pitati ću
*
I službeno je more postalo pišalina, tako da ako ste zimogrozne eto vam prilike…meni preostaje tuš i samo tuš
Ajme gdje to piše? Ovo za popust u svijetu beba? Kak znaš? 🤭
[link=https://lilypie.com][/link]
Plavo nebo to je samo moje videnje, vjerujem da ima cura koje su vise istrazivale o citale o tome i bolje znaju pa ce se javiti i pouciti nas
Ee da cure. Gdje da kupim ručnike? Vidim spominju se plodine.. Gdje jos bi moglo biti a da su stvarno mekani? Imam jedan bambusov sa kapuljacom i sad bi par obicnih
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji