Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    02. Srpanj 2020. 20:42

Nego, pitanje za cure koje su vec rađale. Jeste li vikale? Boli li stvarno toliko nezamislivo ili je to neko olakšanje, pomoc? Iskreno me zanima🤔

Marta, da bas sam se iznenadila da je tako veliki, kaze doktor da je to taman po dobi 🥰

Tejic
    02. Srpanj 2020. 20:43

Princess Mimi lijepo raste mali decko 😍 ti se samo, drzi i zelim ti brzi oporavak i da sto lakse prodes jos ovaj period koji nam je ostao ❤️
    *
    Joj cure vi sve vise manje znate sto vas ocekuje u vasim bolnicama, ja za svoju neznam ama bas nistaaa. I sad kad sam mislila na tecaju pitati sve sto me zanima, oni otkazu tecaj radi korone. Tak da ocito budem morala ostati tutlek sve dok ne krenem na preglede u bolnicu bas 🙄 Rodin tecaj cu otvoriti evo cim muz bude imao vremena pa da i on malo vidi. 

Happymom
    02. Srpanj 2020. 21:15

Ne znan koja je cura napisala da bi slikala aquascale, ali da molin te... Bas me zanima
    A vidin princess mimi da te je uznemirilo malo kad si čula zenu dok rađa. I mene bi.. 

teica30
    02. Srpanj 2020. 21:37

Pozdrav cure ... Evo i nas dvije malo, konacno sam uhvatila vremena. 
    https://ibb.co/kc3yBb6
    Jedva čekam 15.07 da prođu svi svatovi i krstiitke i ostale fešte ... 
    Novoj Curi želim dobrodošlicu u ovu malu skupinu 😁.
    Ja sam shvatila gledajući vase slike svega sto ste kupile da sam totalno u zaostalu, ali jednostavno ne stignem, tako da cu sve u 8-om mj pokupovati prije mora i onda poslije mora sve spremiti i oprati. 
    Jel se zna sta za Izabelu? Nista ne piše, možda je netko popratio na zimskim bebama, možda se tamo javila... Nema je već dugo...
    Sto se tiče pregleda, mislim da u grupi nitlo nije gori od mene 😆, ali hvala Bogu na privatnim doktorima... Inace bi ja dosad imala cak 3 pregleda 🤣... Ovako sam avaki mjesec išla ... 
    Kolica su odlicna svim curama, posebno mi se sviđaju Nuna, ne znam tko ih je uzeo ... zbog njih sam u nedoumici, a taman smo odlučili uzeti stoke trailz. Dragom ne smijem ni spomenuti da se premisljam 😆😅.

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    02. Srpanj 2020. 21:56

Princess Mimi

Skakavac i Mare, cestitam na punim tjednima. Skakavac, pa dobro si napisala, danas si napunila 32 i evo te od sutra u 33 tjednu, a Mare u 34 😍💪
    Curama cestitam na urednim pregledima 🤗
    *
    Danas na kontroli, bebač ima oko 1800 g. Uredni su mu svi parametri, kao i plodna voda.💙
    Meni crp ne pada, ali ceka se ostatak nalaza da bi mozda znali vise. Pokusavam mirovati i odmarati iako je stalno neka guzva, pregledi itd.
    Sinoc sam cula zenu kako vice iz rađaone i nije mi bas bilo svejedno 😂😅

Veliki bebac 🥰 bitno da ste pod kontrolom i bit će sve dobro...

Teica, prekrasno izgledas 😍

Skakavac
    02. Srpanj 2020. 22:04

Hvala na čestitkama, drago mi je procitat Al me i plaši u isto vrime koliko se sve blizi 🙆‍♀️🤯😍
    Danas bila na moru, vrucina nenormalna. Uden, otplivan pa se malo suncan. Jedva san cekala da padne sunce jer je bilo nesnosljivo a dosli oko 3 ipo. 

Citan sta pisete o rucnicima, meni je trenutno mozak kaša hahahaha

Nadan se da su sve nase cure dobro i da trudnoće teku kako triba. Ima nas svega petnaestak aktivnih. 

Pozdravljam vas za danas, nadan se da cu spavat bolje nego sinoc 😤🤒  

Napokon 2804
    02. Srpanj 2020. 22:26

Skakavac

Hvala na čestitkama, drago mi je procitat Al me i plaši u isto vrime koliko se sve blizi 🙆‍♀️🤯😍
    Danas bila na moru, vrucina nenormalna. Uden, otplivan pa se malo suncan. Jedva san cekala da padne sunce jer je bilo nesnosljivo a dosli oko 3 ipo.
    .
    Citan sta pisete o rucnicima, meni je trenutno mozak kaša hahahaha
    .
    Nadan se da su sve nase cure dobro i da trudnoće teku kako triba. Ima nas svega petnaestak aktivnih.
    .
    Pozdravljam vas za danas, nadan se da cu spavat bolje nego sinoc 😤🤒

Izbjegavaj jako sunce i przenje na suncu... 

isabelagregorijan
    02. Srpanj 2020. 22:42

Eeej cure! Oprostite kaj vam se nisam uooće javljala, al stvarno sam bila jako tuzna i zabrinuta i nisam isla nit na forum, nit nista, laptop sam imala u bolnici, nisam nista gledala, samo sam lezala i molila boga da sve bude dobro! 
    Jučer su me pustili popodne doma jer su svi nalazi uredni, beba je velika i jaka, a cerviks se nekim čudom povećao na 38 mm i vratio u T oblik!! Ja nisam znala da je to moguće! Ali čudo se dogodilo! Sad doma pazim i mazim svoju bebu da bude dobro do kraja! 
    Pitala sam doktora za te bolove koje imam, jer svaki dan imam probadajuće oštre bolove u donjem djelu trbuha, al mi je rekao da je sad svw uredno i da nema od čwga biti osim da se zdjelica siri, ligamenti.i to sve pa ajde, nekako mi lakše iako mi nije drago da me išta boli jer sam onda zabrinuta.
    Ali eto! Moja emma jw dobro, ja sam dobro i samo neka tako ostane jos 18 tjedana 🥰🥰♥️

[/url

Princess Mimi
    02. Srpanj 2020. 22:51

isabelagregorijan

Eeej cure! Oprostite kaj vam se nisam uooće javljala, al stvarno sam bila jako tuzna i zabrinuta i nisam isla nit na forum, nit nista, laptop sam imala u bolnici, nisam nista gledala, samo sam lezala i molila boga da sve bude dobro!
    Jučer su me pustili popodne doma jer su svi nalazi uredni, beba je velika i jaka, a cerviks se nekim čudom povećao na 38 mm i vratio u T oblik!! Ja nisam znala da je to moguće! Ali čudo se dogodilo! Sad doma pazim i mazim svoju bebu da bude dobro do kraja!
    Pitala sam doktora za te bolove koje imam, jer svaki dan imam probadajuće oštre bolove u donjem djelu trbuha, al mi je rekao da je sad svw uredno i da nema od čwga biti osim da se zdjelica siri, ligamenti.i to sve pa ajde, nekako mi lakše iako mi nije drago da me išta boli jer sam onda zabrinuta.
    Ali eto! Moja emma jw dobro, ja sam dobro i samo neka tako ostane jos 18 tjedana 🥰🥰♥️

Cekaj, jel moguce da smo bile u istoj sobi u bolnici?😂😂😂😂 Ako nismo onda je ovo takva nevjerojatna slucajnost da je cura imala identične probleme i pricu...ma daj ne mogu vjerovati 😂
    Soba 3, sv duh? 🙈😂

02. Srpanj 2020. 22:53

isabelagregorijan

😍 evo tebe napokon 😍
    Glavno da ste vi dvije dobro! Nek se tako i nastavi 🤞🍀💕🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.