Natečeni zglobovipojma nemam zašto su (ako su) opasni, tak mi je rekla ta žena da su ju ostavili u bolnici zbog toga…da utječe to i na tlak ili tako nešto, nije ni sama bila sigurna… danas primjećujem malo bolje stanje po pitanju te natečenost, mora da je zato jer sam 2x u toku dana prilegla…💪
Ciao drustvo,
Natecenizglobovi nisu problem, nego sto mogu signalizirat na preeklampsiju. Zato nam mjere tlak na svakoj viziti I rade laboratoriju.
Tashee cestitam!!! Sad zasluženo uzivaj 🥳🥳
*
Sto se cigareta tice stvarno mi je drago procitati da ne pusite cak ni vi koje ste bile pusaci. Najgore mi je vidjeti pred bolnicom ekipu sa trbuhom do zuba i sa cigaretom u ruci. Fuj ☹️
*
Danas mi je bolje, nema toliko bolova, sutra imam kontrolu sa svojim doktorom ovdje pa cemo vidjeti dalje 💙
Draga,lijepe vijesti! Sretno sutra 🙏
2020 drago mi je da sam te bar malo utješila. 😊 Ma naravno da će proći bolovi, samo malo više odmaraj. 🥰
Baš smo razradile temu alkohola. 😂 Očito većina nas ima želju za pivom. Leia ja sam isto inače više za vino, ali sad bolje paše piva...
Mmmm, nadam se da ću večeras bolje spavati nego sinoć. Svima želim laku noć.... 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Uhhh, alkohol haha. Za pivon ili vinon neman bas nikakvu želju, nije me ni prije bas to privlacilo. Mene vuce uzasno puno popit casu viskija, ali ne dan se. Dragi me zeza da ce mali imat zelju na black label
Neznam kako ali neki dan sam nešto gledala na netu i samo mi iskočilo ovo https://ibb.co/FstdC4s
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Uhhh, alkohol haha. Za pivon ili vinon neman bas nikakvu želju, nije me ni prije bas to privlacilo. Mene vuce uzasno puno popit casu viskija, ali ne dan se. Dragi me zeza da ce mali imat zelju na black label
Dok je black label, dobro je, ako bude blue label sretno 😂😂 mislim da je to jedan od labela koji necu probati samo jer mi je žao tolike novce dati na alkohol... 😂😂😂 ali izgleda da će bebac od početka imat fino nepce 😊
Jutro svima!
Stigli mi nalazi guk profila:
https://ibb.co/xsQSsc1
Ne znam sto ce mi reci na 6.4, 1.5h nakon dorucka... cekam vizitu.
Tashee čestitam na položenim ispitima, uživaj i odmaraj!
Što se alkohola tiče, čaša vina ili pive jednom u deset dana neće ništa naškoditi. Ja imam želju za rose vinima, starija je imala pričest prije dva tjedna tako da sam se opustila i popila čašu rosea. A pivu me vuče na Paulaner(to muž inače pije, ja nisam fan neki) i mislim da ću si izguštati dok ćemo biti na moru jednu čašu tu i tamo.
Demetria hvala, budem pratila jer ništa nisam još uzela od opreme. Čekala sam završetak koronaškole da mogu stariju pustit baki i onda se posvetiti opremanju prinove.
Talija nadam se da će biti ok, čuvaj se i držim fige da vizita prođe kako treba.
Hoćete li uzimati gnijezdo I/ili one pletenice za krevetić? Ja sam mislila tradicionalno ogradicu, ali su jako fora te pletenice. Znam da je jedno vrijeme bila pomama za onim spužvastim umetcima na rešetke od Dada&Rocco, ali mi ne djeluje praktično.
Gdje ste uzimale bijele tetre velike?
Caj od lista maline moze mi netko reci za sto je dobar? Imate ga i u bio bio
Moje nedavno iskustvo, 2 dana bez muža, 200 km od kuce. Malecki se skoro uopce nije javljao, i kad je, to je bilo slabo. Jela sam cokoladu, skakala, i javi se slabašno. Ja vec planirala kak cu na hitnu cim dođem u Zg. I dođem doma, legnem u nas krevet i mali nogometas se zbudi. Kad je cuo tatin glas, krenuo je divljati jos vise 🙈 Pa vi meni sad recite kako to malo biće osjeti gdje mu je dom😊
Sortiraj odgovore
Najstariji