Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    23. Lipanj 2020. 12:46

Marta ja sam putovala 10 sati u jednom smjeru. Carape protiv tromboze, voda i cesta stajanja, svakih sat i pol, 2 sata. Protegnuti se, malo prosetati. Pripazi na pojas da te ne reze ispod trbuha, mozes i u neki rucnik ili dekicu omotati taj doljni dio da ti bude mekse.
    Sve je bilo dobro jedino sutradan me gospođa bolila od sjedenja...
    Namjesti si sic da je u nekom neutralnom polozaju, blago lezeci i bit ce sve dobro...
    .
    Dinosaurus aime meni pa to je sve prekrasno 🥰🥰🥰🥰🥰🥰.
    .
    Cure pitanje, di ima za kupiti neko kao deblje malo odjelce ili deblja jaknica? Ja sam sad svu robicu sto sam uzela dole slagala. U ormaricu sam ostavila 50, 56 i 62 velicinu, ostalo cu u vrecu i vakumirati, pa kad jednu velicinu preraste, vadim sljedeću. 
    I da, gdje ste nabavile male vjesalice?

mara1992
    23. Lipanj 2020. 12:49

Hej curke ja danas bila na kontroli bebač se okrenuo i na zadak je trenutno nije ni čudo koliko mi udara u mjehur. Ima oko 1600 i tjedan dana je napredniji nego ja po zm.  

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    23. Lipanj 2020. 12:54

mara1992

Hej curke ja danas bila na kontroli bebač se okrenuo i na zadak je trenutno nije ni čudo koliko mi udara u mjehur. Ima oko 1600 i tjedan dana je napredniji nego ja po zm.

Ma bitno da je sve uredu i da raste i razvija se... ima jos vremena da se okrene. 🥰

Princess Mimi
    23. Lipanj 2020. 12:58

Dinosaurus

Stigla robica sa newbie 💞
    https://ibb.co/WKSSnyR
    https://ibb.co/tPWNV6D
    https://ibb.co/T0J19T3
    Mene jos uvik za zgaravicu spavasa soda.
    Samomarina dobrodosla 😊

Oduševljena sam😍
    Marina dobrodošla 😊

• LoMa
    23. Lipanj 2020. 13:09

Dianatal nama je patronažna rekla da u novom Zagrebu imaju ljekarne koje prodaju i tak po dozu, dvije, a ne cijelo pakiranje...sad samo treba potražiti koje ljekarne...možda ona u Sigetu u sklopu doma zdravlja? 
    Iscjedak meni je isto kako koji dan, nekaj jače, nekad slabije, ali po meni ništa zabrinjavajuće ...ne moram mijenati 3 gaćice dnevno tipa...mene vise počinju možda mučiti te kontrakcije...oko, nemam bolova niti ista, ali trbuh mi bude tvrd....je li to može naštetiti? Ili je to normalno?

enana
    23. Lipanj 2020. 13:26

Marina dobrodosla!
    Meni je iscjedak jedno vrijeme isto bio vodenast, al mi je to proslo i sad ga ima skroz malo i to vise nakon sto stavim utrogestane...
    Za ove kontrakcije ja prvo mislila da su to bebaci, da glava il guza upne u trbuh, al sam onda skuzila da ipak nije, da su te kontrakcije...mislim da je to sve ok dok nista ne boli i kratko traje, a i dok su nalazi uredni

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Napokon 2804
    23. Lipanj 2020. 13:42

LoMa

Dianatalnama je patronažna rekla da u novom Zagrebu imaju ljekarne koje prodaju i tak po dozu, dvije, a ne cijelo pakiranje…sad samo treba potražiti koje ljekarne…možda ona u Sigetu u sklopu doma zdravlja?
    Iscjedak meni je isto kako koji dan, nekaj jače, nekad slabije, ali po meni ništa zabrinjavajuće …ne moram mijenati 3 gaćice dnevno tipa…mene vise počinju možda mučiti te kontrakcije…oko, nemam bolova niti ista, ali trbuh mi bude tvrd….je li to može naštetiti? Ili je to normalno?

Ako je trbuh cijeli tvrd onda su bh kontrakcije,  a ako je npr pola trbuha tvrdo pola nije onda je beba. Ako nisu ucestalne nema razloga za brigu, magnezij popi, ako ne popusti smijes i normabel, pola tabletice ili cijelu, sve ovisi kako reagiras na lijekove. U slucaju da su česte i da ih imas puno kroz dan, javi se doktoru cisto preventivno

plavo_nebo
    23. Lipanj 2020. 13:45

Marta14 primark u ljubljani :)

Marta14
    23. Lipanj 2020. 13:49

plavo_nebo

Marta14 primark u ljubljani :)

Ajme hvala,nadala sam se da je tamo haha😍 Bas je lijepo! Ima izbora ili? 

Ninche9
    23. Lipanj 2020. 13:50

Napokon imalo je u C&A debljih jaknica onako plis i iznutra podstavlejne pamukom, meke pod rukom.. All sad je doslo ljetno pa su mozda maknuli..
    Marta mi planiramo na more al mi smo max 1h do Zadra pa mi nije toliki bed.. Probat cu tamo max odmarat i biti u hladu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.