Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bulba
    23. Lipanj 2020. 08:24

Cure pozdrav, nije me bilo neko vrijeme. Završila sam u bolnici na serklazi i sad sam doma. Imam jedno pitanje, ušla sam u 28 tjedan i ponekad imam BH kontrakcije koje me ne brinu. Brine me sto mi je trbuh cijelo vrijeme tvrd, dok ležim bude nešto mekši ali kad ustanem i dotaknem ga napet Ko lubenica , ne osjećam bol samo mi ga je teško nositi. Imate li vi takav osjećaj ili to bas i nije normalno?

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

mc_mouse
    23. Lipanj 2020. 08:48

Dianatal sam uzela na marketplace na FB. Nekoj ženi ostalo dvije ampule. Ima i na njuškalu i na FB. Možda čak i na mojim krpicama. 
    Marta živim 5min od bolnice pa nisam išla u nju dok mi trudovi nisu bili na 4min. Bila je subota ujutro. Redovne trudove na 10min sam imala od četvrtka poslijepodne. Da nisam osjetila bebu ili da mi je puknuo vodenjak, naravno da bi otišla. Ovako se nisam htjela tamo patiti jer lakše mi je bilo trudove prohodati i mm da mi masira leđa nego kad me stave u horizontalu. U radaoni su mi tek probušili vodenjak. 
    Iskočila žila meni se bila upalila bartolonijeva žlijezda i uzasno je bolilo. Mazala sam Pavličićevom i povuklo se. 
    Nadam se da tebi ta žlijezda nije u pitanju. Meni je bilo kao kliker sa lijeve strane stidnih usana. 

mc_mouse
    23. Lipanj 2020. 08:50

Bulba meni se uvijek stvrdne trbuh kada se iz ležećeg položaja ustanem. Probaj ga odraditi u što polaganijem tempu. Polako sa boka. Noga po noga. Ugl kod mene te BH kontrakcije traju od 13tt. Cerviks uredan srećom. 

Halila
    23. Lipanj 2020. 09:24

Sretno na pregledima danas ko ide!

Cure, ne bojte se epiziotomije, to stvarno nije ništa, ja nisam ni osjetila. Al ja sam imala rupturu rodnice, sve je puklo. To sam osjetila zato 😂 
     Btw jel imala još koja rupturu slučajno? Navodno da se često ponavlja kod idućeg poroda ako ju jednom imaš. Baš mi i nije svejedno, blago rečeno. 🙄

Dinosaurus
    23. Lipanj 2020. 10:06

Pa ne znam bi li se slozila s tim "ne bojte se epiziotomije". Valjda ovisi kolike... Ja mislim da ja stvarno imam visok prag boli ali nakon rezanja dolje nisam mogla 2mj normalno sist ni hodat. Imala sam 15 savova i na svako vece razdvajanje nogu pri hodu i sl sam imala osjecaj da se sve doli raspalo... Znam da postoje i gore stvari npr ta ruptura tvoja zvuci uhhhh 😵 ali evo ja bih ako bi ikako mogla izbjegla epiz. Ali Boze moj, bit ce kako bude, bitno da je beba dobro 😊
    Mc mouse kazes da je tebe bez obzira na dianatal rezalo... Ja bih ga kupila samo da to izbjegnem 😕
    Cure sretno na pregledima danas ko ima! 🙃

plavo_nebo
    23. Lipanj 2020. 10:23

Evo ulov jucer iz Primarka https://ibb.co/0G3msV3
    Danas samo lezanje i spavanje kolko sam umorna 😬

Marta14
    23. Lipanj 2020. 10:25

Plavo nebo gdje si isla u Primark? 

isabelagregorijan
    23. Lipanj 2020. 10:27

i meni se zna dogodit da mi pod tušem bude loše, al ja si nekak mislim da je to radi stajanja na jednom mjestu i onda mi se cirkulacija zaustavi nekako...
    cure s bolovima i ja ih imam, al mene reže skroooz dolje nisko...baš reže...kad sam to rekla doktoru zadnji put zabrinuo se za cerviks, al je cerviks bio ok tak da ne znam onda, a i ako sam napuhnuta boli me, sam se onda sva zabrinem jer ne znam dal je od crijeva ili nije...teško je skuzit
    mina 29 sretno i tebi na pregleduuuuu, danas nas bome ima :)
    Bulba, kaj se dogodilo da si završila na serklaži? 

[/url

mc_mouse
    23. Lipanj 2020. 10:28

Dinosaurus s tim gelom se događa manje trenja. Omogućuje lakši i brži izgon. Trenje je to koje uzrokuje pucanje recimo. 
    I meni je ta rana nakon epiziotomije i zarađeni hemić - bolilo me više nego porod kasnije. Nisam dva tjedna mogla sjesti. Nosila jastuke sa sobom. Ma užas. Točno to - imaš osjećaj da će se sve raspasti dolje 🥴
    Sorry cure prvorotkinje 🤭

klupko_srece
    23. Lipanj 2020. 10:28

Samo da pozdravim u prolazu ženice moje 💜 mi smo dobro, počela je žgaravica sad u 31 tjednu, i nesanica ali ostalo je ok divlja mali polako i tako. Tek 13.7.je pregled pa samo čekamo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.