Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    23. Lipanj 2020. 19:54

Puno tema pa idem redom.
    Isabela barem tri puta dnevno promjenim gačice stalno mokre, iscjedak se opet vratio doduše imali smo brdo slavlja s kolačima, pa cu sad napraviti pauzu od slatkog.
    Ajme dinosaur robica mi je prekrasna 🥰😍🥰😍🥰
    čekaj to na bodiju nema onih gumbica za lako oblačenje?
    Mi smo vješalice dobili skupa s robicom u c&a, h&mu i lc Waikikiju. Netko je napisao da u Emmezeti imaju male vješalice za kupiti.
    Skakavac next mi je sutra ocito za posjetiti jer nigdje nisam našla takve bodije. Hvala
    Kremu za sunčanje ću sutra kupiti što mi moja farmaceutkinja preporuči pa vam pošaljem.
    Ja planiram danas naručiti Jané sigurnosni pojas za trudnice. Ne mogu više klasično nelagodno mi
    BH kontrakcije krenule su i one davno, nisam im pridavala pozornost, nego su sad postale mrvicu jače ali ne smetaju još pa neću ništa piti za sada.
    Tečaj s patronažnom sestrom - vidjeli smo i postupak epizotomije na slajdu, je malo je nelagodno i bude toga svega ali ako ce to pomoći za bebicu dobro, valjda doktori znaju.
    Drago mi je da je i muž išao, nije mu bilo nimalo neugodno, cijelo popodne je komentirao što je naučio.
    U cetvrtak ponovno ali tema je dojenje i pokazati će nam malo na lutki, jedva čekam.
    Banana drago mi je da ti je bolje i tebi i bebici i biti će mi drago dodati vas našoj veseloj listi.
    Daj mi molim te termin, spol ako znate i bolnicu di ćeš roditi klupko. Dobrodošla
    Pregledi- koji su imali uspješne čestitam 😍🥰
    Tko mora u bolnicu ili tako nešto držite se i zapamtite bebice vole pozitivu, zbog njih moramo biti jaki i vjerovati da će sve biti dobro, sretno
    "
    Moja bebita baš voli lupati a bome i našu igru s blagim lupkanjem, baš lijepo uzvraća nazad. I da, bućnula sam se u moru. Prsno mi lakše plivati nego leđno.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    23. Lipanj 2020. 19:56

Evo i nas sa sa pregleda.. 
    Imam velike vijesti a to je da je našem dečku magično nestao ljuljač i nastala nam curka... 😂🙈😂🙈
    Daaaa.. Ja ne vjerujem.. Bila sigurna da je dečko. I evo stiže nam princeza... Promijenite na listi.. Hehe
    Tati spremamo iznenađenje jer je jako želio curku.. A rekla sam mu da nije mogao vidjeti ko ni zadnji puta.. Ali kak je prvi puta bilo rečeno vodili smo se da je dečko.. 
    Ima 500 g. I mjerama odgovara tjednima.. Čak je par dana u prednosti..
    Samnnom je isto sve ok iako sam se bojala zbog bolova ali cervix je 40mm u sve je ok.. 
    Pijem eutirox 100 i 125.. Normabel zbog bolova 2 puta dnevno.. Ferrum (željezo) 2x dnevno i d-vital jednom tjedno.. Onak svašta.. Ali tak kaže dr. Pa kaj mogu..
    Glavno da je sve ok.. 
    Još sam u šoku jer ne vjerujem da nam stiže princeza ❤️❤️❤️❤️

Demetria
    23. Lipanj 2020. 20:06

Mina 29

Aaaa baš mi drago. Muž će dobit srcani ❤️
    Promjenim listu čim se jave banana i nova cura s terminima.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• LoMa
    23. Lipanj 2020. 20:09

BH kontrakcije meni su prisutne već duže, ali tek sam nedavno skužila da je to to, bilo mi je ovak guba kak mi je trbuh sav tvrd 🤦🏼‍♀️ Meni se one javljaju tak u predvečer, znaci jednom dnevno kasno popodne, je li to oke i normalno? 
    Nekad su lakše, nekad jače kao danas...tipa toliko me to nešto pritegne da sam jedva po stepenicama se popela...znaci osjećaj je kao da mi je netko prikvačio neke udice po sredini one stvari i onda me sve to skupa zateže pri hodanju prema pupku....ne znam kak drugačije to opisati...👀

• SmileA
    23. Lipanj 2020. 20:16

Onka meni tako zna biti, kao da vibrira-pulsira, neznam ni ja sta bi to moglo biti, ali nije nelagodno tako da ok..
    Skakavac super za uredan pregled, beba je vec bas velika😍bitno da je sve u redu🤗
    Banana dobro nam dosla natrag, drago mi je cuti da si bolje!😃
    Isabelagregorijan evo meni ti je u 16 tt cerviks bio 40 mm, a sad na zadnjem pregledu u 19 tt + nesto, je bio 32 mm, doktor je rekao da je to sve u redu, ja sam bila zabrinuta i pitala da li da mirujem da brinem i rekao je da ne, da je to sve u redu. Sve drugo je bilo super. Ja sam dosla doma i bila zabrinuta bez obzira sto je on rekao da je u redu jer sam i prije citala po internetu da su neke cure s tolikim cerviksom mirovale. Nekako sam se umirila uz pomoc drugih da je to sve u redu ako je on tako rekao i pitala sam ga tri puta da mirujem i rekao je da ne, ali svejedno iskreno stalno mi je to u glavi, gledam da sto vise lezim i mirujem, idem samo negdje bas ako moramo ic pojest ili do ducana i tako.Jedva cekam sljedeci pregled u 23 tt, a sad kad si se ti ovako javila sa svojom situacijom sam opet sva u panici😟Sta da ti kazem..vjerujem da ce biti sve u redu, ocito doktor zna zasto te poslao a i bolje da je tako ako on tako misli da treba, drzi se i javi nam se!💕Saljem zagrljaj🤗😘

🌈💙👣🙏

• SmileA
    23. Lipanj 2020. 20:20

Mina 29

Evo i nas sa sa pregleda..
    Imam velike vijesti a to je da je našem dečku magično nestao ljuljač i nastala nam curka… 😂🙈😂🙈
    Daaaa.. Ja ne vjerujem.. Bila sigurna da je dečko. I evo stiže nam princeza… Promijenite na listi.. Hehe
    Tati spremamo iznenađenje jer je jako želio curku.. A rekla sam mu da nije mogao vidjeti ko ni zadnji puta.. Ali kak je prvi puta bilo rečeno vodili smo se da je dečko..
    Ima 500 g. I mjerama odgovara tjednima.. Čak je par dana u prednosti..
    Samnnom je isto sve ok iako sam se bojala zbog bolova ali cervix je 40mm u sve je ok..
    Pijem eutirox 100 i 125.. Normabel zbog bolova 2 puta dnevno.. Ferrum (željezo) 2x dnevno i d-vital jednom tjedno.. Onak svašta.. Ali tak kaže dr. Pa kaj mogu..
    Glavno da je sve ok..

Mina29 ajmee kakve vijestii😃😍pa cestitaam, mogu si mislit koje veselje!🎉💜🥰Muz ce past u nesvijest, nece vjerovati kad mu kazes haha😂ajde bas mi je drago zbog vas i da je sve super!🤗😘

🌈💙👣🙏

Bosco
    23. Lipanj 2020. 20:34

Hej. 
    Banana  drago mi je da si nam se vratila :)
    Isabela  dobrodošla nazad, baš mi je žao što vijesti nisu baš najsjajnije, ali drzim fige da je to samo provjera reda radi i da će sve bit okej. Sjetila sam te se često , pa čak i tražila na zimskim :D

BH kontrakcije  imam često, je nekad neugodno, ali ne boli. 

Mina 29 čestitam, prekrasno! Baš lijepo da će si muž želju ostvariti. :)

Cure pitanje.. možda je već bilo, ali sam zaboravila. Ovi naši stickeri i ako imate neke aplikacije.. jeste to pratile po ultrazvuku ili po prvom danu zadnje menstruacije? Meni je trenutno po utrazvuku zadnjem, a možda bi si to promjenila. 

Napokon 2804
    23. Lipanj 2020. 20:38

Mina cestitaaaaam 🥰🥰🥰🥰 obavezno javi reakciju muza
    Izabela opusti se i razmisljaj pozitivnom, slusaj doktore i miruj maksimalno, ako se ne varam imala si selidbi ili ste renovirani i radila si puno tako da je moguće od toga meni je u 21 tjednu cervix bio 42 sad je 36 mm... bit će sve dobro samo se ti smiri.
    Banana jeeeej bas mi je drago da si bolje i da i ti i bebica lijepo napredujete. 🥰🥰🥰🥰🥰
    Ostale cure cestitam na pregledima.
    Ja sam morala danas obaviti mali shopping da se pocastim zbog jučerašnjeg pregleda (nisam jučer jer me glava bolila od ogtta) https://ibb.co/N2J3mmx uzimala sam veličinu 68 jer ovih manjih imam dovoljno hahahah nastavljamo i dalje u istom tempu 
    Sljedeći pregled je 15.7. I sa nestrpljenjem iščekujem... sljedeće cu kupiti paket pelena, vlaznih i kutiju hrane

Napokon 2804
    23. Lipanj 2020. 20:40

Bosco

Hej.
    Banana drago mi je da si nam se vratila :)
    Isabela dobrodošla nazad, baš mi je žao što vijesti nisu baš najsjajnije, ali drzim fige da je to samo provjera reda radi i da će sve bit okej. Sjetila sam te se često , pa čak i tražila na zimskim :D

BH kontrakcije imam često, je nekad neugodno, ali ne boli.

Cure pitanje.. možda je već bilo, ali sam zaboravila. Ovi naši stickeri i ako imate neke aplikacije.. jeste to pratile po ultrazvuku ili po prvom danu zadnje menstruacije? Meni je trenutno po utrazvuku zadnjem, a možda bi si to promjenila.

Meni je po zadnjoj M jer mi je jedan privatnik rekao da velicina bebe odgovara u dan i da ni jedna mjera nije manja nego je koji dan veca, a moja socijalna doktorica od pocetka racuna 5 dana manje i tako upisuje i bez ultrazvuka. Tako da se ja vodim po privatniku 

• SmileA
    23. Lipanj 2020. 20:46

Bosco

Hej.
    Banana drago mi je da si nam se vratila :)
    Isabela dobrodošla nazad, baš mi je žao što vijesti nisu baš najsjajnije, ali drzim fige da je to samo provjera reda radi i da će sve bit okej. Sjetila sam te se često , pa čak i tražila na zimskim :D

BH kontrakcije imam često, je nekad neugodno, ali ne boli.

Bosco ja sam si vodila po zm tu na stickeru, a na jednom ultrazvuku ja msm u 12 tt je bilo da je nesto vise par dana pa sam si promijenila tu na stickeru onda kako je bilo po ultrazvuku, iako je sad opet po zm, ali ne mijenjam vise, u glavi si vodim i jedno i drugo

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.