Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    23. Lipanj 2020. 20:56

Cure čestitam vam na divnim pregledima! Mina nevjerojaatno, to se stvarno rijetki događa! Čestitam na curici 🥰
    Cure, hvala vam na podršci 😘
    Smilea, a jel znas kojwg oblika? Jer sam shvatila da nw dizu paniku ako je T oblik, ako promijeni oblik onda je opasno kao...ja sam se kakti počwla otvarati...
    Vidjet ćemo sutra dal ima kaj od upala il infekcija, ak nema onda ne znam...strogo ću mirovati, iako nemrem reć ni da sam se peevise naprezala dosad...ne znam do čeg je, a najsmiješnije mi je kad sam do danas imala tu i tam sam neki pritisak i peckanja, a danas ko za vraga cijeli dan me skeoz nisko peče. 

[/url

• bulba
    23. Lipanj 2020. 21:00

Cure koje imaju skraćen cerviks , ne bi željela plašiti ili nositi negativu ali to nije sala, meni se od 20 do 26 tjedna otvorilo ušće preko noći. Cerviks je ostao 35 mm a u jednom trenu je bio 29 i uvjeravala me dva dr da je sve u redu. Na redovnom pregledu u 26 tjednu otvoreno unutarnje ušće odnosno kanal prohodan. Ja sam dobila prije te dijagnoze uputu da strogo mirujem i da smijem samo do wc i uzeti nešto za jesti, iz kuće izađem kada idem doktoru zadnja tri mjeseca . Nije lako ali navikne se čovjek na sve. Gotovo sve žene iznesu trudnoću s tom dijagnozom ali treba biti na oprezu. Simptomi otvaranja su podmukli i vrlo često se ni ne prepoznaju , ja sam samo jedan dan osjećala menstrualne bolove i pritisak na cerviks ako sam probala sjesti za stol prilikom ručka. Od kad imam serklazu osjećam se mnogo sigurnije i nadam se da ću doći do nekih normalnih tjedana . 
    Sto se tiče Patpata meni je stigla robica i pisala sam već da je stvarno lijepo i pamučno ali na većini stvari piše da se pere na ruke pa mislim da nije praktično. Isplati se uzeti par stvari i to je to.
    BH kontrakcije me izluđuju jer se javljaju često pa umirem od straha s obzirom da imam sav ne trebaju mi. Molim vas da mi kažete kakav vam je trbuh na dodir tvrdi ili mekši?
    Kolica sam odlučila uzeti uppababy Vista 2. 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Tejic
    23. Lipanj 2020. 21:18

Pozdrav cure 😊

Dinosaurus robica 😍😍

Skakavac jako lijepa robica i super kofer, tocno tak si nesto i ja trazim i supeeer za pregled 😊

Isabela drzi se samo i pozitivne misli biti ce sve u redu, mi držimo palceke i saljem veliki zagrljaj da bude sve dobro ❤️

Onka ista stvar se i meni desava, beba nesto radi al nezna tocno sta 😅😅

Bananaupidzami jako mi je drago da ste ti i malo sunceko dobro i da si nam se javila ❤️❤️

Kolostrum poceo curiti intenzivnije prije nekoliko dana, svaki dan mrlja na grudnjaku i ujutro na potkosulji 🙈

Vješalice ajmee ja ih hrpu dobila iz c&a i kik i h&m i ja to sve bacila, tuka 🤦‍♂️ reko sta ce mi tak male vjesalice tak i tak sve slaze u ladice i ormar 🤦‍♂️

Mina29 ajmeeee krasnoo bas mi je drago 😍javi obavezno reakciju muza 😃😃
    Neznam dal sam nesto preskocila, sve u svemu sretno svim curama na pregledima i cestitam onima na uspjesnim pregledima ☺️
    Mi smo super uz klasicne tegobe koje i same navodite 😅 a sad odem dalje peglati ves jer ga ima hrpaaaaa a ne mogu dugo stajati u komadu 😪
    Puse svima 😘

Demetria
    23. Lipanj 2020. 21:21

Meni je po uzv jer mi ciklus trajao 40 dana, ovulacija bila na 25 dan tek, a implatacija je sigurno bila isto kasnije jer sam sjenu imala tek na 42-43 dan menstruacije.
    I na zadnjem uzv mi je rekla da je bebica malo veća, ali znam da znaju pogriješiti pa se ja vodim po uzv jer to nekako i mislim da je točnije.
    -
    Bh kontrakcije - osjetim neko zatezanje i trbuh bude tvrd pogotovo na desnom dijelu bude najveći jer se bebica tu skriva. Sad kad spominjete i mene zanima koliko ih je dnevno normalno i kad se treba zabrinuti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    23. Lipanj 2020. 21:26

Javim obavezno.. Več je sve spremno.. 
    Baloni.. Body.. Čarapice.. Dudica.. Baloni su rozi.. A na dva bijela sam napisala.. Tata stiže ti princeza.. I sve složila od ulaza do sobe.. 
    Mislim da će biti suza.. Ja sam prva.. A mogao bi i on.. Sretna sam.. Iako još ne vjerujem ali sretna sam
    Hvala vam na lijepim željama i što se radujete samnom ❤️

Napokon 2804
    23. Lipanj 2020. 21:33

Mina 29

Baloni.. Body.. Čarapice.. Dudica.. Baloni su rozi.. A na dva bijela sam napisala.. Tata stiže ti princeza.. I sve složila od ulaza do sobe..
    Mislim da će biti suza.. Ja sam prva.. A mogao bi i on.. Sretna sam.. Iako još ne vjerujem ali sretna sam

De nam slikaj i to sve. Aimeeee ja sam tak uzbuđena 😍😍😍😍

• Pepa14
    23. Lipanj 2020. 21:33

isabelagregorijan

Cure čestitam vam na divnim pregledima! Mina nevjerojaatno, to se stvarno rijetki događa! Čestitam na curici 🥰
    Smilea, a jel znas kojwg oblika? Jer sam shvatila da nw dizu paniku ako je T oblik, ako promijeni oblik onda je opasno kao…ja sam se kakti počwla otvarati…
    Vidjet ćemo sutra dal ima kaj od upala il infekcija, ak nema onda ne znam…strogo ću mirovati, iako nemrem reć ni da sam se peevise naprezala dosad…ne znam do čeg je, a najsmiješnije mi je kad sam do danas imala tu i tam sam neki pritisak i peckanja, a danas ko za vraga cijeli dan me skeoz nisko peče.

Hej Isabela. Ja sam ti izašla sa sv. Duha prije par dana, a bila sam zaprimljena zbog skraćivanja cerviksa. Ugl prvi pregled 24mm oblika Y, nakon 2 tj strogog mirovanja 35mm i oblik T. U tom slučaju je ključno mirovanje, u istom tonu moram nastaviti i dalje. Brisevi i sve ostalo je skroz u redu kod mene. Ponavljali su sve kada su me zaprimili. Btw doktor Blagajic je super i odlično da će te on voditi. Samo se nemoj brinuti i stresirati. 

• SmileA
    23. Lipanj 2020. 21:47

isabelagregorijan

Smilea, a jel znas kojwg oblika? Jer sam shvatila da nw dizu paniku ako je T oblik, ako promijeni oblik onda je opasno kao…ja sam se kakti počwla otvarati…
    Vidjet ćemo sutra dal ima kaj od upala il infekcija, ak nema onda ne znam…strogo ću mirovati, iako nemrem reć ni da sam se peevise naprezala dosad…ne znam do čeg je, a najsmiješnije mi je kad sam do danas imala tu i tam sam neki pritisak i peckanja, a danas ko za vraga cijeli dan me skeoz nisko peče.

Isabelagregorijan neznam kojeg je oblika, nije rekao a i ni ne pise nigdje na nalazu, pise samo UZV-TVS cervikometrija 32 mm, posteljica straga, fundus, uredna kolicina plodove vode. Kad me pregledavao rekao je cerviks uredan, a ja na to pitala pa kolko je je, kaze on dobar je, ja reko jel 40 mm ko i prosli put ili, onda kaze 32 mm je ali sve je to dobro, ja sam rekla da se brinem, kaze on ma nemojte sve je super, ja reko ali da sta se nije dosta skratio i kaze da iznad 25 je sve dobro...i 3 puta ga pitala rekao da nemoram mirovati, cak mi je rekao kad sam ga pitala za put dal smijem jer smo planirali ovaj produzeni vikend ici, reko da moze, sve normalno. (Na kraju nismo isli i drago mi je da nismo) Mene je samo strah da mi se sad do slj pregleda ne smanji opet dosta, ali evo trudim se paziti i utjecati na to koliko mogu, iako opet odem nekad evo s muzem negdje na rucak i par puta do ducana, inace sam vecinom doma..nadam se da bude sve dobro..Tebi ako je doktor tako rekao bolje da provjeris sve pa ces biti mirnija i ako treba bolje da si pod nadzorom i pripazis, ocito je evo svaki slucaj za sebe 

🌈💙👣🙏

• SmileA
    23. Lipanj 2020. 21:50

bulba

Cure koje imaju skraćen cerviks , ne bi željela plašiti ili nositi negativu ali to nije sala, meni se od 20 do 26 tjedna otvorilo ušće preko noći. Cerviks je ostao 35 mm a u jednom trenu je bio 29 i uvjeravala me dva dr da je sve u redu. Na redovnom pregledu u 26 tjednu otvoreno unutarnje ušće odnosno kanal prohodan. Ja sam dobila prije te dijagnoze uputu da strogo mirujem i da smijem samo do wc i uzeti nešto za jesti, iz kuće izađem kada idem doktoru zadnja tri mjeseca . Nije lako ali navikne se čovjek na sve. Gotovo sve žene iznesu trudnoću s tom dijagnozom ali treba biti na oprezu. Simptomi otvaranja su podmukli i vrlo često se ni ne prepoznaju , ja sam samo jedan dan osjećala menstrualne bolove i pritisak na cerviks ako sam probala sjesti za stol prilikom ručka. Od kad imam serklazu osjećam se mnogo sigurnije i nadam se da ću doći do nekih normalnih tjedana .
    Sto se tiče Patpata meni je stigla robica i pisala sam već da je stvarno lijepo i pamučno ali na većini stvari piše da se pere na ruke pa mislim da nije praktično. Isplati se uzeti par stvari i to je to.
    BH kontrakcije me izluđuju jer se javljaju često pa umirem od straha s obzirom da imam sav ne trebaju mi. Molim vas da mi kažete kakav vam je trbuh na dodir tvrdi ili mekši?
    Kolica sam odlučila uzeti uppababy Vista 2.

Bulba jasno mi je sve sto zelis reci i svakako iako on kaze da je sve dobro sam evo na oprezu, stvarno sam vecinom doma, lezim i ponekad odem samo s muzem negdje pojesti ili evo do nekog ducana. Nadam se da ce mi na slj kontroli sve biti dobro i da sam za bzvz brinula🙏ali bolje da sam ja na oprezu..Tebi zelim svu srecu i vjerujem da ce sve to biti dobro💕😘

🌈💙👣🙏

Skakavac
    23. Lipanj 2020. 21:56

Mina 29

Ovo je divota za citat, a kamoli dozivit. Mogu mislit kako ce bit sritan :)))) cestitam od srca

E da moja bebica vise nije na zadak, sada je glavicom prema dole a nozicama i rukicama usmjerenima gore prema livoj strani trbuha.

Sta se tice robice iz Nexta, topla preporuka svima. U St-u imaju samo jedan ducan i danas kad san dosla, dobar dio za novorođenčad je bija rasprodan. Popusti su im u tijeku pa svakako posjetite ako imate u blizini. Pamuk je neusporediv s onima iz drugih trgovina. Skuplje je, ali stvarno kvalitetno. Kroz koji dan cu poharat hm i c&a, nadan se da cu nac vecinu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.