Dva apliciranja = dvije ampule. :)
U jednom apliciranju se potroši jedna.
Sad sam opet kupila dvije samo.
Onda sam ih imala 4 pa sam prodala višak.
Cure imam pitanje da li koja od vas osjeti da je ima intenzivniji miris urina. Radila sam bila urinokulturu i sterilno je i nemam nikakvog iscjedka ni ništa ne boli ni ne peče samo se osijeti nekako... možda da ponovim urinokulturu
Dva apliciranja = dvije ampule. :)
U jednom apliciranju se potroši jedna.
Sad sam opet kupila dvije samo.
Onda sam ih imala 4 pa sam prodala višak.
Mc_mouse gdje si kupila samo dvije? Proucavala sam o tom gelu i mislila ga nabaviti al tek sad kad ste ga spomenule sam isla pogledati cijenu i slagiralo me 😱😱 ak je dosta samo pola paketa onda bi radije tak uzela. Al kak god, planiram ga kupit svakako, jer me od svega najvise strah epiziotomije ili pucanja. Ak mi nece trebati, jos bolje, prodam ili ostavim za drugu bebicu.
Nisam primjetila za miris, al meni zna biti zuce boje od magnezija kad popijem...moguce da ti je miris od nekih vitamina 🤷♀️
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Mouse reci ti nama jesi li radila nesto posebno da si dosla otvorena 4 prsta 😁
Onka meni nije tako.. Ne znam,mozda si manje pila..
Cure jedno neugodno pitanje, osobito upuceno curkama kojima je ovo druga, treca beba..
Prekjucer sam imala neugodan pritisak dolje bas u spolovilu kad imam mjesecnicu drugi dan pa me sve dolje boli i danas sam nesto pipala dolje i skuzim da mi je iskocila zila na velikim usnama, ali hvala Bogz samo s jedne strane. Citam na netu da je to normalno u trudnoci i da ce se povuci al eto da vas pitam ima li itko iskustva? Hoce li to bit jos gore, tek sam u 28.TT,trebam jos 10tjedana izdrzati
Ne boli me i ne smeta osim sto imam osjecaj da je ruzno i bojim se da nece otici kad rodim
Dianatal gel bi ja uzela definitivno. Čak mi je palo na pamet ako bi koja od vas htjela možemo ga kupiti skupa (pa podijelimo troškove)?
Jel netko za?
Ninche,mislim da sam na ljetnim bebama procitala da se to jednoj zeni pojavilo, da je bezopasno i da nastaje jer maternica od tezine stvara pritisak na zile. Ali slobodno pitaj doktora/doktoricu ili nekoga strucnijeg.
Ja sam se jucer opustila pa sam pretjerala sa slatkim navecer. Zaspala sam u mucnini i bolovima u zeludcu, probudila se nakon sat dva u znoju, opet mucnina… uzas. Sada je valjda vec zeludac preradio pa je bolje. Imam u petak u jutro pregled, stavljam se na dijetu 😒😒
Danas svima sretno na pregledima! 🥰
Hvala ti na odgovoru, sad mi je mrvicu lakse.
I ja moram danas i sutra malo pripazit oko slatkog, slanog da bas ne pretjeram posto u cetvrtak imam OGTT
Hvala kaj ste spomenule Dianatal, nisam ni znala da tak nekaj postoji 🤔
Jučer smo proveli lijep dan a maleni se sakrio na neko novo mjesto gdi ga uopće ne osjetim - osim u guzici 😒 prilično nelagodan osjećaj, dolje pri završetku trtice i debelog crijeva, nadam se da bude se uskoro premjestio 🥴
Dobro jutro svima, sretno na pregledima ovaj tjedan ko ima. Budite dobro i zdravo 🍀🤰
Dianatal gel bi ja uzela definitivno. Čak mi je palo na pamet ako bi koja od vas htjela možemo ga kupiti skupa (pa podijelimo troškove)?
Jel netko za?
Ovo ti je odlicna ideja 😄 ja sam svakako za, jer ionako necu iskoristiti cijelo pakiranje 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji