Marta14 primark u ljubljani :)
Ajme hvala,nadala sam se da je tamo haha😍 Bas je lijepo! Ima izbora ili?
A ima ti svasta. Ali prevladavaju kratki rukavi. Ali nade ae ponesto i dugih :)
Cure, javljam se ukomirana…obavili preglwd, beba je super u sve je kak treba s njom, al meni se cerviks skratio s 45 na 32 mm i otišo u y oblik, počela sam se otvarati…za te bolove mi je rekao da su kontrakcije i da sutra dodem na sv duh na kompletnu obradu jer nw zna zakaj bi do toga doalo u 21 tr…
Ja sam jako uolašena i dajte mi nekaj recite na tu temunjer ne znam kaj da mislim, strah me za bebu jako
Isabela, samo smireno. Ne znam jesi li pratila ali ja sam prošli tjedan puštena doma sa Sv duha zbog otvaranja i straha od prijevremenog poroda. Dobila sam injekcije deksametazona da bi se bebi razvila pluća, odradili su mi sve pretrage (krv urin brisevi) i mirovala sam.
Vjerujem da ćeš imati sličnu situaciju, samo možda bez injekcija jer je kod tebe dosta rano.
Znam da je strašno i da se bojiš, ali vjeruj mi da će sve biti ok. Bolje da te imaju pod kontrolom nego da si doma, a kad budu sigurni pustiti će te kući na mirovanje.
Ponesi si dovoljno spavaćica, jer ne puštaju posjete, vodu i grickalice za meduobrok jer, iako je hrana fina, meni je falilo 😂 sretno i čuvaj svoju bebicu❤️
Meni je reko da me neće ostavljat za sada nego napravit to kaj treba i poslat me doma pa ćemo kao dalje vidjeti...koliki je tebi i kad su otkrili da se skratio? Meni je zbilja rano
[/url
Pozdrav drage sve...
Vratila se ja nakon nekog vremena...
Prvo bi htjela zahvaliti Happymom koja mi je puno pomogla! :)
Prenijela mi je da su neke od vas pitale za me... Hvala svima na brizi! :) Evo malo mi je trebalo, ali pomalo sam se vratila medu "zive" :)
Nisam citala u nazad, tako da se nadam da ste sve dobro i da se drzite.
Mi smo u jednom komadu, 29 tt naveliko prolazi... Nakon prvotnog soka zbog spustene posteljice (u 20tt), pa skracen cervix u (24tt - kad mi je receno da necu docekat 26tt u jednom komadu), pa je sve ok i vise ne moram mirovat strogo(u 26tt), do panike zbog spustene posteljice - koja je ista vec 2 mj, ali cervix vise nije skracen (krajem 27tt), ali zbog posteljice je pitanje hocete li izdrzati do 32tt (4 razlicita doktora, jer u bolnici ovisi ko je dezuran)... Al nitko se ne brine toliko da bi me poslao na injekcije za pluca i sl... Ugl. Sretni smo da smo prosli kriticni 28tt i nadamo se da ce sve bit ok...
Fizicki smo beba i ja super, slusamo sebe, doktore minimalno (jer po njima bi vec odavno trebala rodit/krvarit i ko zna sta)..
Sori na duzem postu.
Sretno svima na pregledima :)
Pozdrav cure sretno svima na pregledima i čestitke na uspješnima.
Imam pitanje da li je koja od vas znala osijetiti onako kao brzo i kratko podrhtavanje trbuha neznam kako bi to opisala kao da mi se strese strana trbuha onako titra i prestane ?
Isabela hej , ja sam ležala i na sv duhu i u Petrovoj. Apsolutno na oba mjesta veliki stručnjaci a nas dvije imamo porpicno sličnu ako ne istu situaciju. Ono sto znam je da sv duh ne radi serklaze sto se meni osobno nije svidjelo . Kako sam dobila i dijabetes završila sam u Petrovoj jer su najbolji za to i u međuvremenu se otvorila , bila gotovo skroz prohodna u 25 tjednu . Ovo sto se tebi desilo je tipično za 20 tjedan kad se cerviks skraćuje ako nije dovoljno čvrst. Neces izgubiti bebu ali donesi odluku gdje se ides liječiti. Moja preporuka je Petrova jer rade serklazu koja je velika sigurnost u toj groznoj situaciji. Moraš imati uredne briseve i urednu urinokulturu prije zahvata jer ako postoji neka bakterija neće ti ju raditi nego prvo liječiti. Zahvat traje deset minuta i preživi se bez problema, najteže je nakon operacije nekoliko dana kada postoje rizici o kojima je bolje ne razmišljati. Deset cura sam srela s istim problemom i sve bebe su bile ok. Rizik postoji ali jako mali. Smiri se , udahni i biti će sve u redu. Ja danas muku mučim s kontrkacijama i tvrdim trbuhom ali vjerujem da će biti ok.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Onka meni bude kao da vibrira, to je beba, ne znam a sta radi u tom trenutku..
Isabela draga, javi sta kazu sutra. Ima cura, evo Unakit npr je u bolnici isto nisu veliki tjedni, miruj i sve ce bitii dobro 💜
Banana drago mi je sto ste dobro i sto si nam se javila ☺️
.
Mene danas desna dojka boli, ne stalno ali na periode bude kao pulsirajuca bol...
Cure nisam uspjela naći sto se desilo Unakit?
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Samo da vas sve pozdravim, uspjela sam procitati nakon sat vremena sve zaostatke.. sve koje ste u problemima samo hrabro, dan za danom i sve bude ok 🙏 banana drago mi te vidjeti/cuti i da isto polako gurate naprijed
💞💞💞
Isabela hej , ja sam ležala i na sv duhu i u Petrovoj. Apsolutno na oba mjesta veliki stručnjaci a nas dvije imamo porpicno sličnu ako ne istu situaciju. Ono sto znam je da sv duh ne radi serklaze sto se meni osobno nije svidjelo . Kako sam dobila i dijabetes završila sam u Petrovoj jer su najbolji za to i u međuvremenu se otvorila , bila gotovo skroz prohodna u 25 tjednu . Ovo sto se tebi desilo je tipično za 20 tjedan kad se cerviks skraćuje ako nije dovoljno čvrst. Neces izgubiti bebu ali donesi odluku gdje se ides liječiti. Moja preporuka je Petrova jer rade serklazu koja je velika sigurnost u toj groznoj situaciji. Moraš imati uredne briseve i urednu urinokulturu prije zahvata jer ako postoji neka bakterija neće ti ju raditi nego prvo liječiti. Zahvat traje deset minuta i preživi se bez problema, najteže je nakon operacije nekoliko dana kada postoje rizici o kojima je bolje ne razmišljati. Deset cura sam srela s istim problemom i sve bebe su bile ok. Rizik postoji ali jako mali. Smiri se , udahni i biti će sve u redu. Ja danas muku mučim s kontrkacijama i tvrdim trbuhom ali vjerujem da će biti ok.
ja inače trudnoću vodim u samoboru kod škvorca i sad kad mi je bio zakazan anomaly mi je rečeno da će ga radit dr blagajić sa sv duha jer on kod škvorca isto radi. I sad sve on gleda, ja jesam zatvorena, samo kaj mi je cerviks ne samo da se skratio već je s t oblika otišo u y oblik...i spominjo je nešto da ga vodenjak pritišće ii tako nekaj, sad ne znam jer sam se odma rascvilila. nije dizao neku paniku, nekako je flegmatičan doktor, ali mi je rekao odma sutra ujutro kod mene na sv duh da napravimo kompletnu obradu kks, crp, urinokulturu i briseve, kao da će me vodit da sam hospitalizirana, ali da će me poslat doma dok nalazi ne budus gotovi. Meni je sv duh jako daleko i mislila sam ga pitat ako ću morat bit u bolnici ili radit serklažu da idem u zabok u bolnicu jer znam da to tu rade. Moj cerviks je vjerojatno u banani radi kiretaža i pobačaja prijašnjih...nadam se da nemam neku upalu i infekciju jer sam radila prije mjesec i pol i briseve i urinokulturu i sve je bilo uredno...ne znam iskreno uopće kaj da mislim. nešto sam čitala da se cerviks čak može ponovno povećati, ali ne znam da je to samo u situacijama kada ne mijenja oblik...kad sam ga pitala za mirovanje, reko mi je a kaj vam to znači...kao smijete neke normalne uobičajene stvari raditi...
[/url
Evo mene s vecernjeg pregleda 😅 Bogu hvala, beba je super, teska 1590 gr. Nije bila puno rjecita osim da je sve super i da se vidimo za tri tjedna. Vaginalno me nije pregledali. Nastavljam pit Novalac i to je to.
Nadan se da su svi pregledi prosli uredu.
.
Poruka podrske za isabelagregorijan 💓 bit ce sve uredu draga.
Pozdrav za bananaupidzami 🙋♀️😌 neka si se vratila, po tjedan pomalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji