Dobro jutro mi smo 10+4 od simptoma samo cice…. Ima ko sličnu situaciju. 🤔🤔🤔🤔🤔
Ja sam danas 10, mozes li staviti svoj lilypie, lakse mi je pratiti cure koje su u sedmici kao i ja.
Super nisam jedina s tim problemom. Meni se dogodilo da nisam mogla na wc, pa sam tiskala pa se pojavio smeđi iscjedak ali stvarno malo. Onda sam se našopla suhih šljiva i magnezija pa sam imala proljev 🤦♀️. Sad bas osječam po crijevima kako mi ti plinovi putuju, nadam se da će uskoro prestati jer nisam mogla ni spavati kako treba. Oprostite na detaljima.
Ujutro kad se probudim odmah mi je muka i natjeram se da pojedem malu šnitu kruha s maslacem ili abc sirom i to stvarno više jede mene i onda mi se smanji malo mučnina, toliko da mogu funkcionirati. I navečer mi se javi. Jučer sam popila čašu Coca Cole jer više nisam znala što bi koliko mi je bilo loše. Istovremeno gladna i muka mi.
Uglavnom ono što skuham za ručak baš ne mogu jesti, odbojno mi.
Dobro jutro mi smo 10+4 od simptoma samo cice…. Ima ko sličnu situaciju. 🤔🤔🤔🤔🤔
I kod mene samo grudi al kad ih diram onako osjetljive al nisu bolne kao sto neke cure pisu da im je tesko cak i spavat. Mucnine vec odavno nemam, i nestao mi je dole svakodnevno sto sam imala menstrualne bolove i gricice povremeno, nista ne osjetim da se dole nesto "desava".
Cure, pisala sam jucer za visoku betu(7246). Danas sam 5+1. Jucer sam bila kod ginekologa koji je na UZV vidio GV ali praznu. On se oko toga ne zabrinjava, cijeli je neki nezaintetesiran. Bi li se vi brinule na mom mjestu, prevelika je beta da bi se vidjela samo GV???
Super nisam jedina s tim problemom. Meni se dogodilo da nisam mogla na wc, pa sam tiskala pa se pojavio smeđi iscjedak ali stvarno malo. Onda sam se našopla suhih šljiva i magnezija pa sam imala proljev 🤦♀️. Sad bas osječam po crijevima kako mi ti plinovi putuju, nadam se da će uskoro prestati jer nisam mogla ni spavati kako treba. Oprostite na detaljima.
Ujutro kad se probudim odmah mi je muka i natjeram se da pojedem malu šnitu kruha s maslacem ili abc sirom i to stvarno više jede mene i onda mi se smanji malo mučnina, toliko da mogu funkcionirati. I navečer mi se javi. Jučer sam popila čašu Coca Cole jer više nisam znala što bi koliko mi je bilo loše. Istovremeno gladna i muka mi.
Jesi počela neke vitamine piti? Na Elevit piše da smanjuju mučninu. Morala bi pročitati zbog čega. Čak sad kad razmislim unatrag imala sam lagane mučnine 2 dana pa sam počela piti vitamine i sad ih uopće nemam 🤷♀️. Dal je povezano s tim stvarno neznam ali meni se taman poklopilo
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam do sad popila kutiju Elevita, ne primjećujem da mi je smanjilo mučnine. Od danas ću elenatal pa ćemo vidjeti
Jesi počela neke vitamine piti? Na Elevit piše da smanjuju mučninu. Morala bi pročitati zbog čega. Čak sad kad razmislim unatrag imala sam lagane mučnine 2 dana pa sam počela piti vitamine i sad ih uopće nemam 🤷♀️. Dal je povezano s tim stvarno neznam ali meni se taman poklopilo
Pijem samo folnu, i ponekad magnezij.
I dobila sam duphaston radi smeđih točkica prilikom brisanja.
Pozdrav cure, evo ja danas ugledala svoj plusic, i evo lezim u krevetu i razmisljam sta sad 😂😂 odakle da krenem, jos je rano za bilo sta, tek sam 11dpo, po kalendaru 3t +3. Imam problema sa stitnjacom, medjutim nisam na nikakvoj terapiji. Kada da odem najranije kod ginekologa, da ne bi slucajno islo sve po krivom? Hvala na svakom savjetu
Cure, pisala sam jucer za visoku betu(7246). Danas sam 5+1. Jucer sam bila kod ginekologa koji je na UZV vidio GV ali praznu. On se oko toga ne zabrinjava, cijeli je neki nezaintetesiran. Bi li se vi brinule na mom mjestu, prevelika je beta da bi se vidjela samo GV???
Rano je to jos za vidjeti.. Pricekaj drugi pregled😊i ne brini
Rano je to jos za vidjeti.. Pricekaj drugi pregled😊i ne brini
Hvala ti! Bas sam u strahu. Duuugo pokusavamo, a ovaj mjesec smo trebali na prvu inseminaciju, kad oni + prvi put u zivotu. Vjerujem da je pomogao Hsg kojeg sam napravila ovaj cikllus.
Sortiraj odgovore
Najstariji