Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    28. Siječanj 2020. 20:22

Bit ce dobro cure! Treba biti 💪🏻🥰

MAmica21
    28. Siječanj 2020. 20:37

I dalje paničarm zbog nadolazećeg pregelda u četvrtak. Samo da izjadam dušu. Simptome nemam, ne grči me zadnja 2 dana više. Baš sam neka neraspoložena, nemrem spavati....
    Pozitivna ali realna. Muž ne može s mnom na pregled, jer je službeno na terenu. A na tom pregledu bi srce moralo kucati. Odlučan pregled. 
    Sad me pere strah sjediti na stolici, jer znam i sama kako bi ta slika trebala izgledati. Glupa što sam isla neku betu vadit u ponedjeljak, sama panika nastala. 

Boba
    28. Siječanj 2020. 21:29

Baš mi je žao😭Al cure ne odustajte poslije kiše dolazi sunce! Prije prvog djeteta imala 3 spontano i jednu vanmaterničnu. Između prvog i drugog djeteta još jedan spontani. Nadam se da će i ova trudnoća završiti ok! 

Da

Hannica0 👧
    28. Siječanj 2020. 21:44

Ja sam danas isla na uzv. Jedan plod je stao s razvojem prije tj dana. Drugome srce fino kuca i za sada je ok situacija. Barem tako dr kaze.  Moram za par dana opet.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    28. Siječanj 2020. 21:55

Dosta dobro se nosim s tim. I ne zelim biti tuzna dokle god drugoj bebi srce kuca.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

inaaa
    28. Siječanj 2020. 22:11

Hannica0

Dosta dobro se nosim s tim. I ne zelim biti tuzna dokle god drugoj bebi srce kuca.

A nikakve simptome nisi imala? Iscjedak? Bolove?

Hannica0 👧
    28. Siječanj 2020. 22:26

inaaa

Hannica0

A nikakve simptome nisi imala? Iscjedak? Bolove?

Ne. Nemam ni sada nista od toga. Samo bolne grudi na dodir i kad legnem. I  lagana mucnina prije spavanja  tj navecer. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

28. Siječanj 2020. 22:29

Hannica0

Ja sam danas isla na uzv. Jedan plod je stao s razvojem prije tj dana. Drugome srce fino kuca i za sada je ok situacija. Barem tako dr kaze. Moram za par dana opet.

Drago mi je sto je druga bebica ok, i bit ce i dalje ok! 

28. Siječanj 2020. 22:31

hope444

Hannica0

Ja sam danas isla na uzv. Jedan plod je stao s razvojem prije tj dana. Drugome srce fino kuca i za sada je ok situacija. Barem tako dr kaze. Moram za par dana opet.

Jel ti to drugi pregled bio?

Hannica0 👧
    28. Siječanj 2020. 22:32

hope444

hope444

Hannica0

Jel ti to drugi pregled bio?

Da drugi. Prvi je bio utorak cini mi se. Tad je prvo srce se culo kako treba. A drugo je sustalo nesto cudno. Pa sam morala i danas doci. Danas nema otkucaja ne vide se. Nije palio cd. A na drugom kucka fino i porastao je

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.