Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    28. Siječanj 2020. 23:02

Uopće neznam šta bi pisala vama koje ste imale spontane. Držite se,ljubim vas

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    28. Siječanj 2020. 23:06

Termin za prvi pregled imamo 6.2.,jedva čekam 😁. Imam novu trudnicku tegobu-moj muž 🤣. Živcira me kako jede,sjedi,diše... 🤣.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

29. Siječanj 2020. 06:46

Meni je na zadnjem ultrazvuku rekla da je bila jos jedna gestacijska vrecica,koja nije zaživila, na prvom pregledu je mislila da su to dva hematoma,al jedan hematom,pa ta gv.i druga sa plodom i srcem koje kuca..ja nisam betu vadila tako da nisam niti sumnjala u blizanacku trudnoću..pa se mislim ako se trebalo desiti sto lose,eto desilo se,dr beba je tu i bit ce sve super..ja isto nemam simptoma puno,osim bas bolnih grudi,i jako mi je njuh osjetljiv, al nemam muku na te mirise,samo mi malo zasmeta

• MiMi
    29. Siječanj 2020. 06:54

Vidim da su tema simptomi. Ima li koja problema s nadutosti. Mene nekada tako zna zaboliti donji dio trbuha, prvo sam mislila da se nesto događa, ali poslje sam skužila da je od nadutosti, jer kada izađe taj plin baš se lakše osječam i bol nestane. To me baš zadnja dva dana muči i ne znam kako si pomoći. 
    I imam osječaj kao da mi je maternica natečena, puna i teška baš neki čudan osječaj. 
    Znsm da je normalno osječati bolove kao menstrualne ipak sve to se prokrvljuje i raste i mijenja se. Prva mi je trudnoća pa sam sva u panici na svaku promjenu. 

Boba
    29. Siječanj 2020. 07:06

Evo i ja prijavljujem nadutost. Ujutro ok, Al popodne - navečer trbuh kao da sam u 6 mj trudnoće 🤦‍♀️od simptoma imam lagane jutarnje mučnine, lagano bolne grudi/bradavice i stalno pišanje. I da, bijeli iscjedak. Prvi pregled tek 07.02.

Da

klupko_srece
    29. Siječanj 2020. 07:35

Dobro jutro mi smo 10+4  od simptoma samo cice.... Ima ko sličnu situaciju. 🤔🤔🤔🤔🤔

klupko_srece
    29. Siječanj 2020. 07:36

Mare kako je kod tebe vidim da smo tu skoro iste.... 🥰

Talija
    29. Siječanj 2020. 07:38

I ja imam problema s nadutošću i slabom probavom...isto po nekoliko dana ne mogu. Jučer navečer mi je bas trbuščić bio izražen. Danas ujutro više ne.. moram nešto poduzeti po tom pitanju.
    vzmala - ne žali dok je samo to. Dobro je.
    Ja sam se danas probudila nakon 4 dana cijelodnevnih mučnina da mi nije bilo jako loše. Presretna sam. Odmah sam "življe" išla na posao 

Talija
    29. Siječanj 2020. 07:39

A di nam Slee? Jedno vrijeme bila jako aktivna, a sad mi se čini jedno vrijeme da je nema...

danchy1990
    29. Siječanj 2020. 07:44

Odkad pijem Elevit nemam problema sa lošom probavom. Al nadutosti ima pogotovo navečer

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.