Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    28. Siječanj 2020. 16:56

RedRobin

Drage zene, ja vas isto ostavljam. Isto kao i Pašticadinoj, tako je i mojoj bebi srce prestalo kucati.
    Zelim vam puno puno srece i nadam se da smo mi odradile kvotu i da ce vam trudnoce proci bez problema i zavrsiti s pocetkom jedne lijepe price.
    Nama, molim vas drzite fige da nam zivot uskoro ispuni, ovaj put, trajni izvor radosti.

Ajme zao mi je. 😔 Kako mi se čini, sve vise ima takvih slučajeva. I ja sam to prošla. Želim vam snagu i pozitivne misli da vam se najljepši san uskoro ispuni. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Talija
    28. Siječanj 2020. 17:00

RedRobin, jako mi je žao. Jesi predosjecala da nesto ne valja? Ja sam prvi put tocno imala neki osjecaj da ne ide u dobrom smjeru.
    Je li ti ovo prva trudnoca?

Marta14
    28. Siječanj 2020. 17:04

Ajme Red, jako mi je zao.. 😢
    Nadam se da ce vam plusic uskoro doci, i da ce to biti to ❤️Mora.. 

28. Siječanj 2020. 17:07

Ovo mi je prva trudnoća bila, tako da nisam znala što je normalno što nije. Otpočetka nisam imala puno simptoma, imala sam dva kratka krvarenja u dane kad je trebala doći menga pa me zbog toga stavila na utrogestan. Kako sam bila na utrogestanu, nije se dogodilo krvarenje već se sad na pregledu ustanovilo da se beba prestala razvijat prije tjedan i pol. 
    Plašila sam se toga, ali bi se smirila, no mislim da to nema veze s razvojem događaja. Uzrok najvjerojatnije leži u pogrešci prilikom diobe stanica koja se dogodila u ranoj trudnoći pa je bio neki poremećaj kromosoma u pitanju. 

28. Siječanj 2020. 17:11

Talija

RedRobin, jako mi je žao. Jesi predosjecala da nesto ne valja? Ja sam prvi put tocno imala neki osjecaj da ne ide u dobrom smjeru.

Sad si opuštenija? Nemaš šiza kao u prvoj? Mene je prva šiza uzela kad mi se dogodilo to prvo krvarenje, odmah sam probudila muža i plakala mu da je to to i da je gotovo. Al sam se onda kasnije smirivala pa više nisam imala ispada takve jačine. 

• malisa
    28. Siječanj 2020. 17:30

Redbas mi je zao...drzim fige da cim prije ponovno uspijete, da bude sve uredu...drzi se

28. Siječanj 2020. 17:36

RedRobin

Drage zene, ja vas isto ostavljam. Isto kao i Pašticadinoj, tako je i mojoj bebi srce prestalo kucati.
    Zelim vam puno puno srece i nadam se da smo mi odradile kvotu i da ce vam trudnoce proci bez problema i zavrsiti s pocetkom jedne lijepe price.
    Nama, molim vas drzite fige da nam zivot uskoro ispuni, ovaj put, trajni izvor radosti.

Draga moja drzi se 💓 jako me ova vijest pogodila, nekako sam se vezala uz tvoj nick jer smo bile u istom tjednu trudnoce 😞

28. Siječanj 2020. 17:42

RedRobin jako mi je zao,ja stvarno ne znam zasto se ovo događa u jako puno slučajeva, to cak i nije normalno koliko,ja znam bas puno žena koje su to prošle i vidim po forumima ovdje svako drugoj to bude, užas..RedRobin zelim ti puno snage da to sve prođeš 

Talija
    28. Siječanj 2020. 18:22

RedRobin

Talija

Sad si opuštenija? Nemaš šiza kao u prvoj? Mene je prva šiza uzela kad mi se dogodilo to prvo krvarenje, odmah sam probudila muža i plakala mu da je to to i da je gotovo. Al sam se onda kasnije smirivala pa više nisam imala ispada takve jačine.

Ne mogu reci da sam sizila prvu trudnocu. Imala sam dva put smedi iscjedak i nisam isla kod doktora. Sad se krivim, ovaj put bi isla. Vadila sam betu na 5+3, bila je oko 800. Prvi pregled sam imala dogovoren s 7+3, ali nisam ga docekala. Krenuo je spontani na 6+3 kad sam imala betu 2300. Taj dan sam izgubila svijest, malaksavost i krenuo spontani. 

Ovu sad trudnocu, nisam isla vadit betu. Da mi se ponovi smedi iscjedak, isla bi kod doktora vjerojatno. Psihicki sam jako dobro prihvatila pobacaj. Bila sam spremna na to. Da se ponovi, vjerojatno bi me psihicki pogodilo.. ali za sad, nedam se. Mislim pozitivno! Treba doci bolje vrijeme! Drzi se i ti, nedaj se! Nemoj da te to koci u iducem pokusaju. Sve bude dobro! Jake smo mi zene 💪🏻😘❣️

Mrvica2019
    28. Siječanj 2020. 18:25

RedRobin jako mi je zao :( zelim ti svu srecu dalje i ubrzo skolsku trudnocu bez ikakvih problema i briga.
    Ja danas vise nisam imala smedeg, bas nimalo pa sam se smirila. Nazvala sam gin, narucena sam 7.2.na prvi pregled i rekao mi je da pijem odmah utrogestan, dva puta na dan i da pijem aspirin 100. Jel itko od vas, tko je imao vec prije spontani pije aspirin? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.