Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaaa
    29. Siječanj 2020. 10:33

danchy1990

Termin za prvi pregled imamo 6.2.,jedva čekam 😁. Imam novu trudnicku tegobu-moj muž 🤣. Živcira me kako jede,sjedi,diše… 🤣.

I mene moj, dode mi da ga katapultiram..svadamo se zbog smeca.😒 Jer ja dobro ne recikliram po njegovom..prestala ssm pricat s njim da se ne zivciram..

danchy1990
    29. Siječanj 2020. 10:53

inaaa

danchy1990

Termin za prvi pregled imamo 6.2.,jedva čekam 😁. Imam novu trudnicku tegobu-moj muž 🤣. Živcira me kako jede,sjedi,diše… 🤣.

I mene moj, dode mi da ga katapultiram..svadamo se zbog smeca.😒 Jer ja dobro ne recikliram po njegovom..prestala ssm pricat s njim da se ne zivciram..

Skupljaj na hrpu pa nek on odvaja papir od plastike 🤣. Bitno je naci kompromis. Moj je na kraju odustao od grickalica i pojeo sendvič 🙈 i to sam jedva cekala da završi 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

inaaa
    29. Siječanj 2020. 10:55

Boba

A kako stavite ove traku e dole? Objasnite tuki🤣🤣🤣i da, bori se koja sa aknama? Izbile po cijelom tijelu

Kčiknes na bilo koji od nasih, pa te odvede ne stranicu di si sve izaberes, i onda kopiras pseudo kod(stavi si na hr prijevod) i onda zaljepis na svoj profil pod potpis..😀

Lion♡baby
    29. Siječanj 2020. 11:13

RedRobin zao mi je, zbilja nemam rijeci za utjehu. 😭
    Joj, bas se nekako zaredalo, nadam se da je dosta tuznih vijesti. Ja imam pregled 7.2. Uspjela sam se prehladit, a osim bolnih sisa povremeno simptoma nemam. Jedva cekam taj pregled. Jedva cekam zapravo da prodje jos koji dan da sve mozemo lijepo odahnut i pisat o nekim lijepim stvarima. Bas mi dodje tesko kad vidim da vas ima dosta u brizi. Cure drage evo samo 🍀 da nam sve lijepo prodje ❤
    Slee kad stignes, tipkaj 🍀❤

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Lion♡baby
    29. Siječanj 2020. 11:13

I dobrodoslica novim curama naravno ❤

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Boba
    29. Siječanj 2020. 11:26

inaaa

Boba

A kako stavite ove traku e dole? Objasnite tuki🤣🤣🤣i da, bori se koja sa aknama? Izbile po cijelom tijelu

Kčiknes na bilo koji od nasih, pa te odvede ne stranicu di si sve izaberes, i onda kopiras pseudo kod(stavi si na hr prijevod) i onda zaljepis na svoj profil pod potpis..😀

Hvala💖

Da

• Bebac24
    29. Siječanj 2020. 11:34

Hannica0

hope444

Hannica0

Meni je jucer po ovulaciji bilo 7+4.a plod kojemu srce kuca velicine 1.12cm sto je 7+1.

Kod tebe je to skolski 👍

Ne znam bas jel skolaki. Plase me ta dva dana kiksanja. Iscekujem pregled slijedeci

Drage cure, nemojte se drzati 100%tih mjerenja. Sve sta je +-7_10 dana je normalno. Vidit cete kako cete imati periode kad ce beba bit manja ponuzv pa veca .. i oni dovoljno da na ekranu milimetar skrate ili produze to vam vec varira na danima koji pisu. 
    Uzivajte u super pregledima. 
    I zao mi je za cure kojima nije zavrsilo dobro ❤️

29. Siječanj 2020. 15:23

Cure ja sam od jucer u psihickom haosu, toliko sam nesto izbedirana, grudi mi nisu kao sto su bile al ipak su osjetljive, i najcudnije sto dole u malom stomaku ne osjecam nista a prije nije bilo dana da ne zapulsira, ili da imam kratkotrajne menstrualne bolove, sad nistaaa. Bojim se...pregled mi je 6.2

29. Siječanj 2020. 15:39

hope444

Cure ja sam od jucer u psihickom haosu, toliko sam nesto izbedirana, grudi mi nisu kao sto su bile al ipak su osjetljive, i najcudnije sto dole u malom stomaku ne osjecam nista a prije nije bilo dana da ne zapulsira, ili da imam kratkotrajne menstrualne bolove, sad nistaaa. Bojim se…pregled mi je 6.2

Ma bit ce sve u redu,sa vremenom se tijelo navikne na te bolove pa ih vise toliko ne osijecamo kao u pocetku,sto je normalno

Marta14
    29. Siječanj 2020. 15:57

Hope kuzim te skrou, nisam znala da je ovako bas.. Ja zadnja 2 dana nista, osim grudi.. A imala sam menstrualne svaki dan, bila sam kao mamurna po cijeli dan sa mucninama tu i tamo. Sad nis..kao preko noci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.