Termin za prvi pregled imamo 6.2.,jedva čekam 😁. Imam novu trudnicku tegobu-moj muž 🤣. Živcira me kako jede,sjedi,diše… 🤣.
I mene moj, dode mi da ga katapultiram..svadamo se zbog smeca.😒 Jer ja dobro ne recikliram po njegovom..prestala ssm pricat s njim da se ne zivciram..
Termin za prvi pregled imamo 6.2.,jedva čekam 😁. Imam novu trudnicku tegobu-moj muž 🤣. Živcira me kako jede,sjedi,diše… 🤣.
I mene moj, dode mi da ga katapultiram..svadamo se zbog smeca.😒 Jer ja dobro ne recikliram po njegovom..prestala ssm pricat s njim da se ne zivciram..
Skupljaj na hrpu pa nek on odvaja papir od plastike 🤣. Bitno je naci kompromis. Moj je na kraju odustao od grickalica i pojeo sendvič 🙈 i to sam jedva cekala da završi 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
A kako stavite ove traku e dole? Objasnite tuki🤣🤣🤣i da, bori se koja sa aknama? Izbile po cijelom tijelu
Kčiknes na bilo koji od nasih, pa te odvede ne stranicu di si sve izaberes, i onda kopiras pseudo kod(stavi si na hr prijevod) i onda zaljepis na svoj profil pod potpis..😀
RedRobin zao mi je, zbilja nemam rijeci za utjehu. 😭
Joj, bas se nekako zaredalo, nadam se da je dosta tuznih vijesti. Ja imam pregled 7.2. Uspjela sam se prehladit, a osim bolnih sisa povremeno simptoma nemam. Jedva cekam taj pregled. Jedva cekam zapravo da prodje jos koji dan da sve mozemo lijepo odahnut i pisat o nekim lijepim stvarima. Bas mi dodje tesko kad vidim da vas ima dosta u brizi. Cure drage evo samo 🍀 da nam sve lijepo prodje ❤
Slee kad stignes, tipkaj 🍀❤
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
I dobrodoslica novim curama naravno ❤
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
A kako stavite ove traku e dole? Objasnite tuki🤣🤣🤣i da, bori se koja sa aknama? Izbile po cijelom tijelu
Kčiknes na bilo koji od nasih, pa te odvede ne stranicu di si sve izaberes, i onda kopiras pseudo kod(stavi si na hr prijevod) i onda zaljepis na svoj profil pod potpis..😀
Hvala💖
Da
Meni je jucer po ovulaciji bilo 7+4.a plod kojemu srce kuca velicine 1.12cm sto je 7+1.
Kod tebe je to skolski 👍
Ne znam bas jel skolaki. Plase me ta dva dana kiksanja. Iscekujem pregled slijedeci
Drage cure, nemojte se drzati 100%tih mjerenja. Sve sta je +-7_10 dana je normalno. Vidit cete kako cete imati periode kad ce beba bit manja ponuzv pa veca .. i oni dovoljno da na ekranu milimetar skrate ili produze to vam vec varira na danima koji pisu.
Uzivajte u super pregledima.
I zao mi je za cure kojima nije zavrsilo dobro ❤️
Cure ja sam od jucer u psihickom haosu, toliko sam nesto izbedirana, grudi mi nisu kao sto su bile al ipak su osjetljive, i najcudnije sto dole u malom stomaku ne osjecam nista a prije nije bilo dana da ne zapulsira, ili da imam kratkotrajne menstrualne bolove, sad nistaaa. Bojim se...pregled mi je 6.2
Cure ja sam od jucer u psihickom haosu, toliko sam nesto izbedirana, grudi mi nisu kao sto su bile al ipak su osjetljive, i najcudnije sto dole u malom stomaku ne osjecam nista a prije nije bilo dana da ne zapulsira, ili da imam kratkotrajne menstrualne bolove, sad nistaaa. Bojim se…pregled mi je 6.2
Ma bit ce sve u redu,sa vremenom se tijelo navikne na te bolove pa ih vise toliko ne osijecamo kao u pocetku,sto je normalno
Hope kuzim te skrou, nisam znala da je ovako bas.. Ja zadnja 2 dana nista, osim grudi.. A imala sam menstrualne svaki dan, bila sam kao mamurna po cijeli dan sa mucninama tu i tamo. Sad nis..kao preko noci..
Sortiraj odgovore
Najstariji