Hvala puno :)
Dat cemo sve od sebe da ovo sto brze prebrodimo.
Sretno svima
Cure, eto i mene k vama! 🤗
Imam 33 god, još nemam djece i ovo mi je treća trudnoća u zadnjih 9 mjeseci. Prva je bila missed ab, a druga biokemijska. Nekako sam pozitivna da je ovo treća sreća. 😍 Jutros sam dobila debeli plus, zadnja M je bila 1.1., a ovulacija 13.1. Još sam na samom početku i sad krećem u nove borbe s vama. 💪😊
Cestitam! Bas mi je drago :)
Super sto si pozitivna, samo nastavi tak 💪
I ja nekako vjerujem da ce ovaj put bit sve ok ali svejedno me ulovi nekad strah..
Cure, eto i mene k vama! 🤗
Imam 33 god, još nemam djece i ovo mi je treća trudnoća u zadnjih 9 mjeseci. Prva je bila missed ab, a druga biokemijska. Nekako sam pozitivna da je ovo treća sreća. 😍 Jutros sam dobila debeli plus, zadnja M je bila 1.1., a ovulacija 13.1. Još sam na samom početku i sad krećem u nove borbe s vama. 💪😊
Cestitam! Bas mi je drago :)
Super sto si pozitivna, samo nastavi tak 💪
I ja nekako vjerujem da ce ovaj put bit sve ok ali svejedno me ulovi nekad strah..
Hvala ti. 😊 I kod mene je prisutan strah, ali me pozitivne misli ipak izvuku. Bit će kako mora biti. Mi ne možemo puno utjecati na to. Trebamo se paziti i vjerovati da će sve biti ok. 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Uhh, drage žene, ja sam danas mislila da cu se isto morati pozdraviti s vama kakve sam bolove imala. Nisam znala jel mi gore sjedit, lezat, stajat.. Ubijalo me, pogotovo na lijevoj strani. Zvala sam gin i odmah me primio. Ugl.. Uvecani su mi jajnici--svaki ima cca 10cm i puni cista..hiperstimulacija od IVF postupka...Strogo mirovanje u krevetu i odmah da otvorim komplikacije kod socijalnog gin, nema vise na posao.. Ima da prosvikam u kuci
Ali vide se 2 slatke male vrecice i nista mi nece ovi dan pokvarit
Evo mene s prvog pregleda.. reko da velicina odgovara tjednu.. mjeril je duzinu tijela 6,5mm... srceko kuca 💕
Uhh, drage žene, ja sam danas mislila da cu se isto morati pozdraviti s vama kakve sam bolove imala. Nisam znala jel mi gore sjedit, lezat, stajat.. Ubijalo me, pogotovo na lijevoj strani. Zvala sam gin i odmah me primio. Ugl.. Uvecani su mi jajnici–svaki ima cca 10cm i puni cista..hiperstimulacija od IVF postupka…Strogo mirovanje u krevetu i odmah da otvorim komplikacije kod socijalnog gin, nema vise na posao.. Ima da prosvikam u kuci
Ali vide se 2 slatke male vrecicei nista mi nece ovi dan pokvarit
Meni je ovo treci IVF al sad smo iz FET-a. U prva dva postupka sam imala hiperstimulaciju, jer imam policisticne jajnike. Miruj sto vise, i pij sto vise vode, ishranu obogati proteinima. Hiper se meni javio u oba slucaja odmah posle punkcije.
Hvala puno :)
Dat cemo sve od sebe da ovo sto brze prebrodimo.
Sretno svima
Stara drži se! Ima nas puno koje smo ti prosle. Priroda je nemilosrdna ali moramo joj biti zahvalni, jer se sama pobrine za male duše kojima iz kromosomskih razloga nije bilo suđeno!
Ja sam nakon 3 menstruacije opet ostala trudna...bar znamo da možemo!! Bit ce bolje ❤️ želim ti brz oporavak! Napravi mali ritual ako ti pomaže, ja sam tako bila napravila. Zapalila sam svijećicu malu, i napravila sam mali oproštaj i unutarnji mir...
Idući put ce biti ok. Tu smo, ako treba❤️
Talija super vijesti ❤️Srceko je tu..
2020, izdrzati ces ti to za 2 male srecice, samo miruj 🤗
RedRobin, jako mi je žao. Jesi predosjecala da nesto ne valja? Ja sam prvi put tocno imala neki osjecaj da ne ide u dobrom smjeru.
Je li ti ovo prva trudnoca?
Sad si opuštenija? Nemaš šiza kao u prvoj? Mene je prva šiza uzela kad mi se dogodilo to prvo krvarenje, odmah sam probudila muža i plakala mu da je to to i da je gotovo. Al sam se onda kasnije smirivala pa više nisam imala ispada takve jačine.
Tak sam i ja u 8.mj prosle god imala spontani..ma uzasan je osjecaj, i mene su svi tjesili kao " sve sta nije 100% tijelo kao samo izbaci"..mozda mi i je to bila neka utjeha al ne dugo..ja sam bila pretuzna..i sad mi opet ide 8.tj i samo se nadam da ce sve biti ok ovaj put, jer inace ne znam kako cu opet tak nes prolazit ak cu morat..😒
RedRobin, jako mi je žao. Jesi predosjecala da nesto ne valja? Ja sam prvi put tocno imala neki osjecaj da ne ide u dobrom smjeru.
Je li ti ovo prva trudnoca?
Sad si opuštenija? Nemaš šiza kao u prvoj? Mene je prva šiza uzela kad mi se dogodilo to prvo krvarenje, odmah sam probudila muža i plakala mu da je to to i da je gotovo. Al sam se onda kasnije smirivala pa više nisam imala ispada takve jačine.
Ne mogu reci da sam sizila prvu trudnocu. Imala sam dva put smedi iscjedak i nisam isla kod doktora. Sad se krivim, ovaj put bi isla. Vadila sam betu na 5+3, bila je oko 800. Prvi pregled sam imala dogovoren s 7+3, ali nisam ga docekala. Krenuo je spontani na 6+3 kad sam imala betu 2300. Taj dan sam izgubila svijest, malaksavost i krenuo spontani.
Ovu sad trudnocu, nisam isla vadit betu. Da mi se ponovi smedi iscjedak, isla bi kod doktora vjerojatno. Psihicki sam jako dobro prihvatila pobacaj. Bila sam spremna na to. Da se ponovi, vjerojatno bi me psihicki pogodilo.. ali za sad, nedam se. Mislim pozitivno! Treba doci bolje vrijeme! Drzi se i ti, nedaj se! Nemoj da te to koci u iducem pokusaju. Sve bude dobro! Jake smo mi zene 💪🏻😘❣️
Ja se isto bas bojim, a vidim da smo isto trudne..sl drzimo si fige medusobno pa cemo lakse skupa..😊
Sortiraj odgovore
Najstariji