Ma nista to nije garancija..evo citam na forumu curi kojoj je bebi stalo kucati srce,i narucili su je za kiretazu,i ona komentira kako joj je najgore jer jos uvijek ima bolne grudi i mucnine,koje su je tjesile da je sve u redu,a sada zna da nije..tako da najgore je misliti negativno,a simptomi to je relativno..opustimo se i nema da bude sta lose 😁🌷⚘♥️
Jedino sta mogu primijetit da mi je postalo vruce, cijelo jutro sam provela sa iskipanim balkonskim vratima i to u majici kratkih rukava, a u stanu skroz ugaseno grijanje. Plitke carape nosim samo u avgustu kad je bas +40 a evo me sad u njima. Navecer se ne pokrivam nikako.
I da, jel ok povremeno lezat na ledjima, negdje sam citala kao preporucuje se na lijevi bok ili desni a da se na ledjima izbjegava ili se to odnosi na malo vecu trudnocu?
Meni se danas opet pojavio samo jednom taj smečkasti ijedan i to samo na gačicama kad se obrišem ništa.
Luda sam više, a tama sam se danas smirila kako će sve biti ok i da je to uredu.
Sad čitam da je kod nekih to bilo skroz ok, a kod nekih znak da nešto ne valja.
Danas sam baš imala menstrualni grčeve povremeno.
Rekao mi je na hitnoj da je kontrola tek 3.2., a kod svog ginekologa sam naručena 7.2.
Znsm da je to skroz individualno i ne tražim tu neka rješenja mog problema, ali jel imala koja iskustva s tim povremenim iscjedkom, ali malim da je bilo sve ok. Nek toliko je da mi zaprlja gaće.
Meni se danas opet pojavio samo jednom taj smečkasti ijedan i to samo na gačicama kad se obrišem ništa.
Luda sam više, a tama sam se danas smirila kako će sve biti ok i da je to uredu.
Rekao mi je na hitnoj da je kontrola tek 3.2., a kod svog ginekologa sam naručena 7.2.
Znsm da je to skroz individualno i ne tražim tu neka rješenja mog problema, ali jel imala koja iskustva s tim povremenim iscjedkom, ali malim da je bilo sve ok. Nek toliko je da mi zaprlja gaće.
Imala sam ja, pokusavam se sjetit dal sam imala dan ili dva, na vešu mi je ostajala po koja kapljica, bilo je samo kad se obrisem na papiru. Onda pauza 5 dana i opet, i odem na pregled sve ok, bebica se fino razvija, jedino sta mi je tad vidjela na uzv je mali hematom. Onda ce mi se smedjkasto pojavit skoro i trajalo je 3 dana gotov al bas jako jako oskudno, i nisam vise isla na pregled tek 6.2. Da se brinem, brinem se, uplasena sam, nema potrebe da pisem kako se osjecam kad svaka koja je to imala prolazi kroz isto, jos ovako kad neki od simptoma nestane, pa to se odmah najgori scenario razvije u glavi. Dosta sam po forumima citala o tom smedjem iscjedku, i vjeruj da sam vise naisla na pozitive ishode nego negativne. Neke cure znaju ga imat 14 dana u kontinuitetu, a neke cijelo prvo tromesecje.
Ma stalno nešto čitam inistražujem, i stalno sam u strahu. Kad sam otišla na hitnu radi toga nije vidio hematom. I napokon se smirim i sad opet i to samo jednom kad dođem s posla.
Na poslu sam u uredu i sjedim samo se svakih sat vremena malo ustanem i lagano prošećem. Doka kad dođem ugl ležim i odmaram. Ne dižem ništa teško.
Hoće li jednom ta zabrinutost prestati?
Ja ti imam svaki dan, nekad do 10)15 kapi, nekad dvije tri..meni je gin rekao da to bas nije normalno s obzirom da sam imala spontani..ali tjesim se da je ovaj put normalno i da je sve ok..prosli petak bila na uzv, bebica 4,2mm i treperi normalno..u pon vadila krv za jetru, stitnjacu, urin...i svi nalazi super..sljedeci pregled mi je 12.2. sta mi je i malo doleko, al se tjesim time dok imam male bolove dolje i bolne grudi, i kad sam gladna malo mucnina ,da je dobro..
Ja ti imam svaki dan, nekad do 10)15 kapi, nekad dvije tri..meni je gin rekao da to bas nije normalno s obzirom da sam imala spontani..ali tjesim se da je ovaj put normalno i da je sve ok..prosli petak bila na uzv, bebica 4,2mm i treperi normalno..u pon vadila krv za jetru, stitnjacu, urin…i svi nalazi super..sljedeci pregled mi je 12.2. sta mi je i malo doleko, al se tjesim time dok imam male bolove dolje i bolne grudi, i kad sam gladna malo mucnina ,da je dobro..
Jel ti dao kakvu terapiju, i savjet, mirovanje ili nesto slicno?
Nece nikad 😊 Ni u 13tom,20tom,35tom..a tek kad se rodi...Ali to smo mi, majke.. 🤗
Ja ti imam svaki dan, nekad do 10)15 kapi, nekad dvije tri..meni je gin rekao da to bas nije normalno s obzirom da sam imala spontani..ali tjesim se da je ovaj put normalno i da je sve ok..prosli petak bila na uzv, bebica 4,2mm i treperi normalno..u pon vadila krv za jetru, stitnjacu, urin…i svi nalazi super..sljedeci pregled mi je 12.2. sta mi je i malo doleko, al se tjesim time dok imam male bolove dolje i bolne grudi, i kad sam gladna malo mucnina ,da je dobro..
U kojoj sedmici ti je bio taj spontani i kako je krenuo?
Nece nikad 😊 Ni u 13tom,20tom,35tom..a tek kad se rodi…Ali to smo mi, majke.. 🤗
Jel se osjecas isto u obje trudnoce, u prosloj i ovoj?
Sortiraj odgovore
Najstariji