Termin za prvi pregled imamo 6.2.,jedva čekam 😁. Imam novu trudnicku tegobu-moj muž 🤣. Živcira me kako jede,sjedi,diše… 🤣.
😂😂😂 Ja te razumijem, imam slicnu tegobu, sve mi ga zao bude, ali tak se brzo znam nazivcirat. Sva sreca pa razumije ❤️
Meni pregled 7.2. Postajem sve vise znatizeljna..
Pozdrav cure, evo ja danas ugledala svoj plusic, i evo lezim u krevetu i razmisljam sta sad 😂😂 odakle da krenem, jos je rano za bilo sta, tek sam 11dpo, po kalendaru 3t +3. Imam problema sa stitnjacom, medjutim nisam na nikakvoj terapiji. Kada da odem najranije kod ginekologa, da ne bi slucajno islo sve po krivom? Hvala na svakom savjetu
Moja prijateljica je imala problema sa stitnom prije trudnoce i ginekolog je savjetovao samo cesce kontrole stitnjace u trudnoci. Tako je i bilo i sve ok prroslo,bez ikakve terapije. Ja sam 5+1 pa sam jucer bila na pregled jer mi je beta jako visoka i vidjela se samo GV. Tako da ti je svakako jos rano ici. Nazovi ginekoga i reci za pozitivan testic pa ce te naruciti i vjrrujem pripisati folacin. ☺
Sunce meni je na 5+3 bila beba 1.8mm. To je bas onak mini 😊Isto sam imala vecu betu prije kad sam vadila..
Hvalaaaa cure☺️ a što se tiče probave, dodatno mi se zakompliciralo jer pijem željezo. Jabuke i puno tekućine (voda, čaj bez šečera) je moja formula. Budem stavila ovu trakicu dolje samo da skužim kako 🤭🤭🤭🤭🤭
Sunce meni je na 5+3 bila beba 1.8mm. To je bas onak mini 😊Isto sam imala vecu betu prije kad sam vadila..
Jel ti se vidio plod ili samo GV? I koliko ti je beta bila ako se sjecas?
Sunce meni je bila beta malo iznad 1000 i vidla mi se GV i lijepa zumanjcana. Sve je jako individualno.
Plod je bio samo 1.8mm..da sam dosla 2 dana prije isto se ne bi nista vidjelo tako da ne brini.
A beta mi je bila na 19ti dan 1500.
Svi smo mi razliciti.. Kad imas opet pregled?
Plod je bio samo 1.8mm..da sam dosla 2 dana prije isto se ne bi nista vidjelo tako da ne brini.
Tek 18.2. 😕
Pozdrav cure, evo ja danas ugledala svoj plusic, i evo lezim u krevetu i razmisljam sta sad 😂😂 odakle da krenem, jos je rano za bilo sta, tek sam 11dpo, po kalendaru 3t +3. Imam problema sa stitnjacom, medjutim nisam na nikakvoj terapiji. Kada da odem najranije kod ginekologa, da ne bi slucajno islo sve po krivom? Hvala na svakom savjetu
Ja imam problema sa stitnjacom i u prvoj trudnoći sam ju kontrolirala svaka 4 tjedna. Sve je prošlo uredu. Sad čekam prvi pregled kod ginekologa i da potvrdi da je sve uredu pa ću kod doktorice na kontrolu štitnjače
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
19ti dan od ovulacije?
Sortiraj odgovore
Najstariji