Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Siječanj 2020. 09:01

sunce1

Cure, pisala sam jucer za visoku betu(7246). Danas sam 5+1. Jucer sam bila kod ginekologa koji je na UZV vidio GV ali praznu. On se oko toga ne zabrinjava, cijeli je neki nezaintetesiran. Bi li se vi brinule na mom mjestu, prevelika je beta da bi se vidjela samo GV???

Ja sam bila sa 6 tj i vidila se samo gv.al po veličini gv.ginekologica mi je rekla da sam ja u biti 5 t i da se ne vidi nista i da je to normalno,narucila me za 2 tjedna.ja betu nisam vadila ..nisam mogla izdrzati pa sam za 10 dana otisla privatno,i vidjela je plod od 3 mm i srce,i kaze mi po velicini da je to 6 tjedana, tako da su se dva mišljenja, sto se tice tjedana,poslozila..ja sam se jako brinula jer nije vidila na prvom pregledu nista,i drago mi je da sam otisla opet na pregled,dugo bi mi bilo da sam morala cekati jos ovaj tjedan,izludila bi.

• sunce1
    29. Siječanj 2020. 09:05

Nemo

sunce1

Cure, pisala sam jucer za visoku betu(7246). Danas sam 5+1. Jucer sam bila kod ginekologa koji je na UZV vidio GV ali praznu. On se oko toga ne zabrinjava, cijeli je neki nezaintetesiran. Bi li se vi brinule na mom mjestu, prevelika je beta da bi se vidjela samo GV???

Ja sam bila sa 6 tj i vidila se samo gv.al po veličini gv.ginekologica mi je rekla da sam ja u biti 5 t i da se ne vidi nista i da je to normalno,narucila me za 2 tjedna.ja betu nisam vadila ..nisam mogla izdrzati pa sam za 10 dana otisla privatno,i vidjela je plod od 3 mm i srce,i kaze mi po velicini da je to 6 tjedana, tako da su se dva mišljenja, sto se tice tjedana,poslozila..ja sam se jako brinula jer nije vidila na prvom pregledu nista,i drago mi je da sam otisla opet na pregled,dugo bi mi bilo da sam morala cekati jos ovaj tjedan,izludila bi.

I ja se mislim da odem privatno jer je ovaj moj ginekolog ajme. Sto ga god pitam, ne zna. Samo mi je rekao da je GV 8mm.

nada23
    29. Siječanj 2020. 09:05

Cure, posto ovaj put ne mislim ići na prvi pregled prije 8.tj., sto mislite bi li trebala prije odraditi pretrage kao krv, mokraća ili još nešto??? U nedoumici sam 🤔

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    29. Siječanj 2020. 09:11

Ne trebas prije na pretrage. 
    Da sunce, 19 dan od ovulacije 

29. Siječanj 2020. 09:18

sunce1

Nemo

sunce1

I ja se mislim da odem privatno jer je ovaj moj ginekolog ajme. Sto ga god pitam, ne zna. Samo mi je rekao da je GV 8mm.

I meni je tako bilo,8 mm i samo mi je to rekala.ajde ti za 10 dana na pregled privatno,i onda ces opet za 10 kod svoga..meni je ta privatnica rekla da pokazem nalaze svojoj pa da ona zna usporediti napredak bebe u taj tjedan dana

Princess Mimi
    29. Siječanj 2020. 09:26

Mene je bas uhvatila neka viroza. Pijem caj, propolis i uzela sam si sprej aqua Maris. Valjda Ce biti dovoljno...
    Uzasno mi je zao za Robin...nadam se da je sad gotovo sa tuznim vijestima... 🤞
    Kod mene su nestale mucnine, ima li cura tu koje su u 8,9 tjednu? Jesu i vama nestale?

Hannica0 👧
    29. Siječanj 2020. 09:36

Meni je jucer po ovulaciji bilo  7+4.a plod kojemu srce kuca velicine 1.12cm sto je 7+1. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

29. Siječanj 2020. 09:52

Hannica0

Meni je jucer po ovulaciji bilo 7+4.a plod kojemu srce kuca velicine 1.12cm sto je 7+1.

Kod tebe je to skolski 👍

Boba
    29. Siječanj 2020. 10:00

A kako stavite ove traku e dole? Objasnite tuki🤣🤣🤣i da, bori se koja sa aknama? Izbile po cijelom tijelu 

Da

Hannica0 👧
    29. Siječanj 2020. 10:18

hope444

Hannica0

Meni je jucer po ovulaciji bilo 7+4.a plod kojemu srce kuca velicine 1.12cm sto je 7+1.

Kod tebe je to skolski 👍

Ne znam bas jel skolaki. Plase me ta dva dana kiksanja.  Iscekujem pregled slijedeci

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.