Evo i nas s pregleda :)
Maleni raste odlicno... Ima skoro 700 grama, kaze gin da je jači i da će bit velik ako se tako nastavi razvijat
A ja san na +11....Katastrofa, kaze da nije toliko strasno jer san mrsava inace, ali da se pripazin i proban slijedit dijabeticku dijetu. Inace, nalaz ogtt mi je odlican. Bas mi se nekako cini da cu se tesko naviknit na to da pripazin jer uopće ne jeden previše fast food i slicno, a kile samo dolaze...
Ej evo i mene da se javim malo. Čitam vas stalno al ne pišem nešto previše. Ne mogu se požaliti na ništa posebno, leđa me bole dosta al sam naviknula na to. Bebu osjetim često al više kao grč nekakav i onako krvga mi bude na trbuhu mala pa nestane al dobro. Čekam 15.6 idem na kontrolu zbog svega a i radit će kompletni uzv bebe jedva čekam 🙂🙂 do sad sam jedva dobila 2 kg (inače sam mršava dosta i nadam se da će uskoro još koja kila doći haha). I da ja sam jedna od onih koja još ništa nije kupila haha 🙈 čekam još sad uzv u 20 tjednu da mi potvrdi spol pa ćemo onda krenuti, nadam se 🤣💕
Sad sam upala s ovolikim tekstom kao padobradanc al dobro haha 😊
Nemojte kupovati elektircne jer jos ni ne znate ako cete trebati.. Ja sam maloga sa sesiricima+izdajanje 7mj dojila, ako se ponovi kupujem duplu elektricnu a ne da rucno izdajam 🙈Imam Medelu 👌
.
Koliko ovih jednokratnih gaca treba?
.
Super za preglede cure, bas su vam velike bebe 😍💜
.
Tejic mi smo skoro isto sa kilama😅
Za brisanje imam gazice. I još mislim od onih velikih rijetkih tetri (npr pepco) napraviti nekoliko manjih, izrezati, zarubiti i to je to.
A kaj bas moraju biti jednokratne gaće? To ovisi o rodilištu ili je isto za sve? Koja je njihova prednost ili kaj već?
I di kupiti jednokratne gaće? Jesu to one iste na kojima piše za inkontinenciju (muller, dm i sl.)
https://ibb.co/n7njwXp
Ove npr. iz DMa..
Sutra idem sanoatronaznom, mislim da ja to nista ne moram kupovati, sve dobijem tamo.. Gace, uloske..
Pa prakticnije su, promjenis i bacis u smece.. Ak su krvave i sve to..
Mislim da ja nisam vise od 2 paketa potrosila.
Ja sam u prosloj kupila u ljekarni, bile su super. Nisu svugdje iste, ove na slici su neke papirnate vise..
Najbolje ti je u ljekarni uzeti, mrežaste bokserice. Super su, Chicco uložak staviš unutra i mirna si, ja sam isprobala da vidim kako to ide i super drži!
Hej curke malo da se javim. Sin je jakoo aktivan i već su počele muke sa spavanjem.i bolovima u kukovima. ja sam danas naručila baby monitor sa kamerom sa ali-ja. Od sutra počinje godišnji i onda idem na porodiljni pa se neću ni vraćati na posao 🎊🎊🎊.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji