Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2020. 07:27

Demetria ja sam oprala ali samo zato da mogu staviti u ormar i skinuti etikete i sve . Ali ću prati svakako to sve prije bolnice još jednom..bolje mi je da je oprano dva puta

AngelEyes
    10. Lipanj 2020. 07:46

Dobro jutro svima, 
    i mi budni od zore 😳 
    Čestitke na urednim nalazima! 
    Dobra ideja za male tetre, mogla bi i ja ove velike bijele što imam skratiti i podrubiti u raznim bojama. Ručnu izdajalicu ću dobiti od frendice pa ne mislim kupovati dok ne vidim kako ide s time i ima li potrebe za električnom. 
    U zadnje sam dosta umorna i leđa bole, ali sve je to normalno. Odkad pijem Heferol bolje se osjećam, ne mantra mi se.
    Mene šalju samo na redovitu KKS, GLUK i urinokulturu. Ogtt, brisevi, papa test ništa. Glukoza nataste mi je 4.2., a kad sam zatrudnjela imala sam uredne 'freške' nalaze i pape i briseva. Mislila sam tražiti da vadim jetrene enzime, ali prestalo me svrbiti sve, kratko je to trajalo pa ću vidjeti još za to. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• ela32
    10. Lipanj 2020. 08:21

Dobro jutro zenice! Evo da se i ja malo javim. Jucer sam imala pregled, sve je super, bebica je jako aktivna, raste..po mjerama je tjedan dana veca, ali nije mi doktor mjenjao termin. Nasa buhtlica ima vec 1100grama!!

Ninche9
    10. Lipanj 2020. 08:23

Bokic trudnice
    Ne stignem citati jer smo jos na GO i stalno u pokretu ali nadam se da ste sve dobro i da bebice rastu "skolski" 💜
    Napokon, Marta sto smo oni rekle uzeti u Hrv? Bila sam u Pepco ali nista me se nije jako dojmilo a i nisam stigla kraj malog sve prouciti sto sam htjela, uzela sam samo neke dekore za stan 😅
    sogorica mi je dala pune vrece robe pa mi je ustedila minimalno 200€, pocev od vrece, skafandera itd
    Danas cu jos uzeti kremicu za guzu.
    Sutra se vracamo za De😒
    Ako cete kupovati one jastucice za grudi sto skupljaju mlijeko, razmislite o pamucnima, ima puno teta sivalica koje ih siju i oni su perivi.. Mislim da je par 10-15kn ,meni je 5pari bilo dosta a dosta mi je curilo i nekako su mi udobniji ti pamucni od onih suskavih iz ducana a i nisu mi toliko iskakali u u grudnjaku

mara1992
    10. Lipanj 2020. 08:26

https://www.aliexpress.com/item/32682422055.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6f1e675efapWn6&algo_pvid=aae58c4a-bd82-4826-a484-0528b42d1fef&algo_expid=aae58c4a-bd82-4826-a484-0528b42d1fef-0&btsid=0ab6f82115916926380478893e5192&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Demetria ja sam naručila ovaj, cure sa foruma su mi ga preporučile. Još uvijek smo u kontaktu od 2018.

url=https://lilypie.com]

Marta14
    10. Lipanj 2020. 08:29

Dobro jutro! 
    Ninche 🤗
    Ja cu uzeti chicco uloske jer ih tu ne mogu naci i JGL kremu, to je to..ako odem.. 

Marta14
    10. Lipanj 2020. 08:31

Pazite za Ali, ja sam narucila watcher u 17-18tom tjednu.. Doci ce mi za sljedece dijete..

Tejic
    10. Lipanj 2020. 09:09

Jutroo! 🤗 Ja s Wisha narucila par kompletica i carapica jos krajem travnja jer su bili preslatki pa reko da probam.. Dosli su mi tek prije tjedan dana, a  njihova velicina newborn 0-3mj je realna za dijete od godinu dana 😒
    Robicu sam svu oprala zasad na 40 i neku cisto bijelu na 60 sa normalnim deterdžentom i omeksivacem da mogu pospremiti lijepo cisto u komodicu, a onda cu prije bolnice jos jednom sve lijepo oprati sa baby deterdžentom, ispeglati i razvrstati po velicinama u ormar 😊
    *
    Ja vise ne znam kako spavati ovo nije normalno kako me leđa bole.. 🤔 Normabel pomognem prije spavanja al ns mogu od sad cijelo vrijeme biti na normabelima 😒 danas imam pregled privatno pa cu se posavjetovati oko svega 🙂

happy_m
    10. Lipanj 2020. 09:16

Dobro jutro cure 😃
    Jedno pitanjce imam.
    Od jucer navecer me boli trbuh dosta nisko, ajmo reci u podrucju mjehura mozda malo vise. Ne boli me dok lezim ili stojim, ali cim se sagnem ili idem sjest bas me zateze.
    Jucer ujutro sam bila na pregledu, sve je uredu. Uzela mi je briseve, a urin je uredu. Mislite li da se sirim ili je neka upala?
    Puno vam hvala 😘😘

Napokon 2804
    10. Lipanj 2020. 09:37

Ninche9

Bokic trudnice
    Ne stignem citati jer smo jos na GO i stalno u pokretu ali nadam se da ste sve dobro i da bebice rastu "skolski" 💜
    Napokon, Marta sto smo oni rekle uzeti u Hrv? Bila sam u Pepco ali nista me se nije jako dojmilo a i nisam stigla kraj malog sve prouciti sto sam htjela, uzela sam samo neke dekore za stan 😅
    sogorica mi je dala pune vrece robe pa mi je ustedila minimalno 200€, pocev od vrece, skafandera itd
    Danas cu jos uzeti kremicu za guzu.
    Sutra se vracamo za De😒
    Ako cete kupovati one jastucice za grudi sto skupljaju mlijeko, razmislite o pamucnima, ima puno teta sivalica koje ih siju i oni su perivi.. Mislim da je par 10-15kn ,meni je 5pari bilo dosta a dosta mi je curilo i nekako su mi udobniji ti pamucni od onih suskavih iz ducana a i nisu mi toliko iskakali u u grudnjaku

Mustela pjenicu za tjemenicu, kremu za guzu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.