U prvoj sam bila uvjerena da je zensko i pogrijesila, a sada nisam nista osjecala..
Lijepa busa, i robica 😍Drago mi je sto svima ide sve kako treba!
https://ibb.co/XkkPNHz
Ovo od Aventa je uzas, ali danas je takav dan da me bas i nije briga..
Mogu li pitati sto je ovo desno osim ručnika s kapicama?
5 onih krpica za brisanje/pranje.. I ono gore je kao neka dekica lagana/podloga.. To sam nasla na Amazonu od Carter's za 24€
U prvoj sam bila uvjerena da je zensko i pogrijesila, a sada nisam nista osjecala..
Lijepa busa, i robica 😍Drago mi je sto svima ide sve kako treba!
https://ibb.co/XkkPNHz
Ovo od Aventa je uzas, ali danas je takav dan da me bas i nije briga..
Mogu li pitati sto je ovo desno osim ručnika s kapicama?
5 onih krpica za brisanje/pranje.. I ono gore je kao neka dekica lagana/podloga.. To sam nasla na Amazonu od Carter's za 24€
Jer sam gledala te krpe u Mulleru i meni se to činilo kao poliester pod rukom.
A pamučne tetre male mi nisu htjeli prodati jer su bile izložene njih 5-6 komada i svi bez barkoda
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Odlučila sam se za Chicco Bear hug 4u1 kolijevku 🤣 neću kinderbet ni sastavljati do šestog mjeseca starosti onda. Naručila sam danas bas madrac u UK za to jer u HR naravno nema.
Danas me uzasno boli glava. Točno mi se povraća od glavobolje.
Ovo vrijeme mi je uzasno 😟 kad je toplije ne mogu disati, a kada dođe zrak onda je kiša da ne mogu izaći.
Da, ove imaju 10% poliester, nisam ni gledala iskreno dok nisi rekla.. Ja male tetre nisam nigdje ni vidjela zasad.. A ni majice dugih rukava a da su posebno, ne onako u kompletu, nakupovala dugih hlaca a majice nista..
Da, ove imaju 10% poliester, nisam ni gledala iskreno dok nisi rekla.. Ja male tetre nisam nigdje ni vidjela zasad.. A ni majice dugih rukava a da su posebno, ne onako u kompletu, nakupovala dugih hlaca a majice nista..
Te male tetre, koliko su male? Ja sam uzela u pepcu najobičnije bijele, 3 komada za neku siću i manje su od svih koje imam
Tashee tako je i meni nakon dorucka, srce ko da ce iskociti van i sva sam zadihana a tlak najnormalniji.
Shine ja sam bila uvjerena da ce biti curica, znaci uvjerena ko u nista jos do sada, i onda me Nifty izbacio s nogu kad sam vidla da pise decko 😂😂
*
Proslu noc sam prvi put posegnula za Normabelom i ok sam spavala, leda kod lopatica me ubijaju i bh kontrakcije unatoc magneziju (gin mi zato i preporucio Normabel).
*
A kile, bolje da nisam stala na vagu danas 🤦♂️ krenula sam 63kg sad sam na 74kg 😱😱 2 kg dobila unazad 2 tj. 😨 A malo jedem i secer je super 🤔
*
Pocela me danas zatezati koza od leda prema trbuhu, i pece me s lijeve strane pupka. Bas je sve uzasno napeto...mazem sa biobazom al mislim da mi postaje preslaba, tak da idem u ljekarnu po Mustelu. Mozda je skuplja al valjda zato i nesto vrijedi.
E da, ( uvijek imam svasta za reci pa pola tog zaboravim 😂😂)
Gledam Aventove izdajalice ove elektricne.. Hmm jel to kaj vrijedi? Dosta su skuplje od 700 do 1200kn oa ne bih bas kupovala a da prije ne provjerim kaj je od toga dobro i isplativo, a kaj ne 🤔
E da, ( uvijek imam svasta za reci pa pola tog zaboravim 😂😂)
Gledam Aventove izdajalice ove elektricne.. Hmm jel to kaj vrijedi? Dosta su skuplje od 700 do 1200kn oa ne bih bas kupovala a da prije ne provjerim kaj je od toga dobro i isplativo, a kaj ne 🤔
e i mene to zanima. al ja bih možda uzela ručnu, ne znam. s tim da mi je mama rekla, ona je probala s ručnom i boljelo ju je pa je sama tiskala
Shine, otpočetka sam bila sigurna da je dečko i u 18 tt doktorica rekla da je, a oko 20 tt je moj ginekolog potvrdio da je dečko💙 Nama je bilo svejedno ali nekako me taj osjećaj držao i eto 😄
Male tetre sam našla i kupila prije nekih mjesec dana u Baby centru. Mislim da ih je pet u pakiranju.
Avent izdajalica, ja sam za pocetak kupila ručnu jer niti ne znam hoće li mi trebati električna (nadam se da neće). I ta ručna njihova je super!
Kile, sutra ću na pregledu vidjeti di smo s kilama. Ja sam krenula sa 96, pa se borim nekako da ne ide preko sto, ali znam da je samo pitanje vremena 😂🙄 Na zadnjem pregledu sam bila na 98 (+2 otpočetka) a sad mislim da sam blizu okrugle brojke. Svakako moram dobiti puno manje do kraja od vas svih ovdje, posto sam zatrudnjela u najdebljoj fazi. Moja kilaža inače je uvijek bila oko 75, cca. Vjerujem da ću to skinuti sve bez problema kad rodim i biti opet na starim brojkama🤞🏼😅
evo i mene, počeli su problemi sa spavanjem. čak se uspijem namjestiti, ali nos me muči. teško dišem, pun je, sve mi smeta unutra. plus to kaj mi je vruće spavati. muž spava u dugoj pidžami, a ja glumim ljetoi bude mi vruće pa pola noći budem nepokrivena.
i ne znam jel kojoj tako, ali skoro svaki put nakon doručka ne mogu sebi doći. srce jako lupa (ništa brže nego inače), teško mi je disat… mjerim si tlak svako jutro, sve je u redu. možda ima veze s tim koliko pojedem?
i prijavljujem da je mali akrobat sve aktivniji. već sam navikla da ima show svaka dva sata
To s lupanjem srca se i meni događa nakon jela i isto poslije doručka. Isto nemam pojma zašto, ali skoro od početka trudnoće...u početku sam rekla doktorici pa mi je dala tablete za željezo, koje je bilo niže, ali ništa previše. Sad tablete više ne pijem a ovo se i dalje događa..
Sortiraj odgovore
Najstariji