Tetra krpice dim. 40x40 probajte pogledati u dm-u, možda ima i konzum i sl. Zove se lola baby, imaju i tetre velike, pamuk je sve
Curke koje znate spol , jeste imale feeling sto nosite i jel feeling bio kriv ili? 😍
Mi za spol nećemo pitat. Ali kako si i ja i muž potajno želimo sina pričamo o njenu u muškom rodu 😉 na kraju kad bude curica past ću u nesvijest 😂
Haaha bit ce zanimljivo 😁😂
Bome mislim da hoće 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hm ako je i rucna isto sasvim u redu, onda sam naisla i na ovaj set Tomme Tippee koji mi se cini super, a i njihove sam anti colic bocice uzela pa sad gledam mozda da bude sve onda isti proizvođač 🤔.
https://www.babycenter.hr/tommee-tippee-rucna-izdajalica-set-2490-00617.html
Boki, je ikoja od vas imala modrice po nogama u podrucju bedara. Ne sjecam se da sam se lupila igdje. Ici cu dr pa cu pitati za svaki slucaj, al do tad citam vasa iskustva😊
Avent Set ja sam ga isto kupila, na bazzar.hr za 191kn na akciji...nisam ga previše pregledavala, ali mi se čini oke zasad.
Male tetre sam dobila preporuku za online studio nova se zove dućan...i svašta nešto imaju.
Pregled mi danas bili na pregledu, sve je u najboljem redu s bebom, sve odgovara tjednima kak bi i trebala, opet nam je rečeno da je dečko (ja svaki puta iznova pitam da mi potvrdi), ali nikako mi ne želi reci da je 100% 🙈 iako mi svaki put pokazuje pišu 😂😂 ali smo dobili jednu jako lijepu slikicu ličeka 🥰
Zatezanja rekla sam joj i pokazala di me zateže kaj sam vam već spominjala i rekla joj da to tretiram s većim dozama magnezija, rekla je da joj je to u tom slučaju oke ako s tim uspijevam izregulirati...
Cerviks prije 4tj mi je bio 35, sad veli da je oko 33-34 sto je isto oke, ali očito se nešto događa jel, a veli da imam još dosta do 34.tjedna (nisam ju pitala zašto bas do tog tjedna 🥺) pa da ipak malo usporim s aktivnostima...
Kile danas mi je punih 26 tjedana i sad sam na 4,5 kg plusa...ali ko sto je netko od vas napisao, bujam naočigled 😂😂😂😂
Ja imam ovak male tetrice mislim da je priblizno 40x40 iz ktc-a i velike sam uzela tamo jednom prilikom od Freeon. A ovi mali rucnici su iz Kika
https://ibb.co/0ZhC697
Mana_mare hvala ti na savjetu, svaki savjet i osvrt je dobro dosao. Zao mi bacati novce ak mi nece sluziti bas.
Ne znam kako je su dimenzije bili nisu mi ih fali kupiti ali mogao si dodirnuti i bio je bas pamuk.
Moram se malo pokrenuti i krenuti kupovati te sitnice osim robice
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja isto imam aventovu rucnu. Kupila sam ju cca 2 tjedna nakon poroda ali koristila sam ju svega mozda 3puta i to kad je mali poceo dohranu pa bi izdojila nes za miksat u hranu. Kod zacepljenja ili kad imas visak mlijeka najbolje sam "izmust". Ako ides visak mlijeka pumpicom izbacit (isti efekt ko da beba sisa) onda tijelo misli da treba opet stvarat.
Slažem se, najbolje je ručno se izdojiti tek toliko da popusti pritisak u dojkama i ako se stvore kvrge. Pod topli tuš i ide bez problema, jer ako se izdoji previše, onda se još više mlijeka stvara. Ja nisam kupovala izdajalicu, tek nakon što je sin prestao sisati, onda uzela najobičniju ručnu chicco, a do tad mi nije ni trebala. Tak da ja neću unaprijed kupovati jer nisu jeftine, dok ne vidim da mi baš treba
Evo i mene..3.6. sam bila na pregledu i potvrđen je dečkić..sve je u redu s bebom,jedino sam ja dobila 4kg od zadnjeg pregleda..beba ima nešto više od 500g pa je rekao ginekolog da će biti veća beba..al to me ne čudi jer mi je kćer imala 4520g, a sin 4000g..uglavnom požalila sam se na teško disanje pri bilo kakvom naporu (penjanje na prvi kat itd) pa sam vadila krv i utvrđeno je da sam slabokrvna,imam manjak hemoglobina i željeza..tako da moram piti heferol..također sam se požalila da ne mogu okretati desnu nogu jer me zaboli u stražnjici pa je rekao da je to od pritiska kralježnice,to bi navodno bio trudnički išijas..i da najbitnije,radila sam jučer ogtt i imam povišen šećer..na tašte 5.2,ostalo nisam zapamtila pa me stavio na dijetu..malo sam iznenađena jer sam dva dana prije koliko toliko pazila na prehranu,nisam se baš ubijala u slatkom kao što inače znam jer obožavam slatko..u prve dvije trudnoće nisam ništa pazila pa su mi bili uredni nalazi šećera..uglavnom bilo bi se dobro posložiti u glavi da moram pazit na prehranu ali teško mi je to..ima tko kakav savjet? :) i došao mi je jastuk za trudnice s Wisha pa sam jako zadovoljna,bolje spavam i nemam brige da će me kćer lupit nogom u trbuh jer mi je kao štit oko mene..inače nisam ništa kupovala,čekam da vidim što ćemo dobiti pa ću onda znati što nam sve treba..s prvim djetetom sam kupovala kao sumanuta,sve sam željela novo,al sad kad znam kako prerastu brzo žao mi je davati novce ako ne moram..i još sam preko grupe zamjena na Facebooku uzela rabljenu medelinu električnu izdajalicu (mini verzija) pa čekam da mi stigne..ispalo me dva paketa pelena pa ako i ne bude dobro,nije mi toliko žao..željela sam električnu nabaviti,a da nije skupa jer mi je najbitnija kad nadolazi mlijeko da mi ne nastanu kvrge,i da se izdojim kada moram nešto obavit..inače planiram dojiti..imam iskustvo s ručnom od ranije pa mi nije baš lagano išlo mlijeko,više sam s rukama uspjela,možda zato jer imam manje grudi..i kupila sam si kofer za bolnicu..eto to je to za sad.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji