Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    10. Lipanj 2020. 11:33

Robu sam prala sa Chicco deterdentom bez omeksivaca, razdvojeno. Sad ne znam sta cu uzeti, vakjda opet isto. Moram prvo masinu novu uzeti jer mi ono gore ne radi kak spada pa stavljam kapsule u bubanj. A pretpostavljam to ne moze za bebu 

Demetria
    10. Lipanj 2020. 11:42

Ručnike perem s octom i stavljam isključivo samo ocata s par kapi čajevca, a kad perem majice znam nekada staviti pola vode pola octa s par kapi naranče.
    Ocat se stvarno ne osjeti kasnije, naravno ako je to onaj prozirni alkoholni.
    Zato pitam je smije za bebe bar mala količina razblažena s vodom jer se bojim da će robica biti pregruba 
    neznam za to pitam vas koje znate

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    10. Lipanj 2020. 11:43

Robicu planiram prat samo sa octom, tek kasnije cu uvesti neki deterdžent ali cu gledati da je isti kao i nas, i omeksivac... 

Marta14
    10. Lipanj 2020. 11:52

Pa ja nisam omeksivac i nije bila gruba, ali mislim da mozes ocat bez problema, samo etericno ulje ja ne bih.. 

Dinosaurus
    10. Lipanj 2020. 12:05

Hvala cure 😘
    Mi omeksivac ne koristimo uopce.. Nekad bi znala stavit za nasu robu malo octa plus kap lavande ali za djecju robicu ne koristim nista. Samo tekuci deterdzent i to je to. Ne bude gruba nikad. 

plavo_nebo
    10. Lipanj 2020. 13:47

Koju kremu za suncanje mislite kupit? Mi cemo sutra na more i moram to veceras kupiti haha.. dobro sam se sjetila

mc_mouse
    10. Lipanj 2020. 14:15

Marta jel nema persil sensitive u kapsulama?

Dinosaurus
    10. Lipanj 2020. 14:20

plavo_nebo

Koju kremu za suncanje mislite kupit? Mi cemo sutra na more i moram to veceras kupiti haha.. dobro sam se sjetila

Ja sam imala mustelinu proslo lito, bila je dobra. Sad sam kupila od Child Farm neku. Iako nisam bas za mazanje... Na plazi smo ujutro pa do cca 10ipo pa tek kasno popodne pa ni nema potrebe za kremom. Ali imam ju tako ako se dogodi da budemo u neku uru kad je vruce ili setamo negdi po suncu

Dinosaurus
    10. Lipanj 2020. 14:22

Dinosaurus

plavo_nebo

Ja sam imala mustelinu proslo lito, bila je dobra. Sad sam kupila od Child Farm neku. Iako nisam bas za mazanje… Na plazi smo ujutro pa do cca 10ipo pa tek kasno popodne pa ni nema potrebe za kremom. Ali imam ju tako ako se dogodi da budemo u neku uru kad je vruce ili setamo negdi po suncu

Hahah ok pitas za sebe a ne za bebe 😂👌🏼
    Ali evo ako su ove dobre za male bebe onda su dobre i za nas trudnice. Onim iz ducana markama ne virujen a ne da mi se proucavat sastojke 😁

Marta14
    10. Lipanj 2020. 14:27

mc_mouse

Martajel nema persil sensitive u kapsulama?

Ne znam, hvala bas cu pogledat.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.