Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    09. Lipanj 2020. 20:45

Gonal Cestitam ti ❤️Vec ste na pola puta🌞🥰🥰
    SmaliA kad ides na kontrolu??kako se osjećate ?
    Ja sam dobro umorna budem na vecer ali inace super spavam ,bebicu tu i tamo osjetim.nisu jos to jaki udarci.imam iduci tj pregled jedva cekam 🤗🤗🤗😊
    Happy super za pregled i ljepo na preduvjete 🤗😍😍😍
    Ostalom curama puno pozdrava 😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• SmileA
    09. Lipanj 2020. 21:07

Vita26

Gonal Cestitam ti ❤️Vec ste na pola puta🌞🥰🥰
    SmaliA kad ides na kontrolu??kako se osjećate ?
    Ja sam dobro umorna budem na vecer ali inace super spavam ,bebicu tu i tamo osjetim.nisu jos to jaki udarci.imam iduci tj pregled jedva cekam 🤗🤗🤗😊
    Happy super za pregled i ljepo na preduvjete 🤗😍😍😍
    Ostalom curama puno pozdrava 😘

Vita26 idem na kontrolu sljedeci tjedan u utorak 16.06. popodne i jedva cekam da si vidim bebaca 😃🥰👣💙 Inace se super hvala Bogu osjecam🙏 iskreno cesto me jako bole leda i kicma, ali to je normalno, vidim da se puno cura isto zali, a relativno dobro spavam, kako koju noc ali dobro je, malo mi se teze okretati, osjecam tezinu u trbuhu..Sad na pregledu ce mi ponovno raditi briseve da vidimo jel sam se rijesila bakterije, nadam se da jesam ☺️
    Bebu isto osjecam🥰nekad vise nekad manje, ali bude to kasnije jos jace🤗
    Kad je tebi pregled? Kako si ti, kako se osjecas?jel uzivas s muzem?😁da li si isla sta u shopping? 

🌈💙👣🙏

Demetria
    09. Lipanj 2020. 21:15

Lux kako si? Jesu stigli nalazi?
    Cure kad vam dođe baby monitor javite recenzije

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• LoMa
    09. Lipanj 2020. 22:00

Brisevi vidim da dosta vas piše da radi briseve, ja dosad to uopće nisam radila...samo svaki put kad dođem na kontrolu mi uzmu urin i rade sediment ili tako nešto...uz one standardne povremene provjere krvi...i urinokulturu sam radila prije cca 2mj i uvijek sve oke

Bosco
    09. Lipanj 2020. 22:21

Bok cure! Danas sam imala pregled, sve je u savrsenom redu s bebicom, imamo 350 g i odgovaramo 20+2, pa molim ako bi mogli promjenit datum na popisu s 30.10. na 25.10 😊
    Rekao je da je jedini problem sto mi je trbuh bio dosta tvrd, pa moram svaki dan uzimat magnezij.
    A sto se tice spola.. Mislila sam 4 mjeseca da je cura, zadnji put je rekao da je deckic, a danas nije mogao vidjeti. 🤭

Dinosaurus
    09. Lipanj 2020. 22:38

Lux kakvi au nalazi jeste isli kuci?
    Jednokratne mrezaste gace sam ja koristila i doma sve dok mi krvarenje nije prestalo. Jednostavno su mi najbolje fiksirale ulozak bez da me stezu igdje. Tako da sam dosta paketa potrosila 🤭
    Briseve mi je radilo na zadnjem pregledu (sa 20tt) bilo je sve uredno.
    Sto se spola tice, u prvoj trudnoci sam bila uvjerena da je curica i bio je decko a sad nisam imala nikakav feeling pa je evo valjda curica 🌸☺️

Princess Mimi
    10. Lipanj 2020. 04:41

Cure, na koliko stupnjeva perete bebinu robicu? I koji deterdžent koristite?

10. Lipanj 2020. 04:59

Princess Mimi oh nisam jedina budna od pola 5 😂😂
    Ja Ariel baby i na  60 stupnjeva..

Demetria
    10. Lipanj 2020. 06:36

Što sam do sada kupila od robice nisam ništa prala, to ću tamo pred kraj. Tako mi je i majka i prijateljica savjetovala.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

klupko_srece
    10. Lipanj 2020. 06:59

Jutro ženice. 😎😎😎💪💪💪Evo opet kiše da spavamo više 😄😄😄 Jučer sam bila na pregledu ok je zatvoreni smo  ultrazvuka nije bilo. Neće ga raditi svaki puta. I to je meni ok... Mjerio je veličinu maternice koja cm odgovara tjednima 🥰🥰Drugi puta vađenje krvi (kks, hormoni) mokraća, ultrazvuk, ct. I to bu već 35 tjedan za mj dana 😮😮😮 Otvara mi se porodiljni.(kud prije 🙈) i još sitno brojimo onda. Jučer je bio tečaj ponovo .vezano uz dojenje, osipe koji mogu biti posle poroda, kako ih riješiti, o žutici, šta sve daju bebi kad se rodi i zašto. Stvarno osnovno a bitno. 😄Jako smo zadovoljni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.