Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    03. Lipanj 2020. 16:07

Kad pišete o ovom krvarenju već mi je sad slabo. U ovih par mjeseci sam zaboravila kako je to kad imaš M 😂 i uopće mi ne nedostaje. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Dinosaurus
    03. Lipanj 2020. 16:07

Demetria

Hvala dinosaur malo sam vas upilala a kad mi je prvo pa ne znam

Ma kakvo pilanje sta ti je! Zato smo sve tu da si medusobno pomognemo 🤗
    Hvala cure za stranice! Prvo cu vidit mogu li ga od nekoga posudit pa ako ne onda cu kupit.
    Meni je krvarenje bilo ka neka srednje obilna menstruacija. Sicam se da sam stalno cekala kad ce to bas krenit kad ono nista. Chicco su dosta debeli i pouzdani.. Ako ce ista procurit onda ce jer se pomakne mozda dok lezite ili sl.
    Ne triba pretjerivat u spavacicama, pogotovo ako to inace ne koristite. Dvi ce bit sasvim dovoljne. Ja npr grudnjak uopce nisam obukla do neeemaaam pojma kad. Valjda prvog izlaska iz kuce tipa do ducana i sl. 😅 U rodilistu bi mi samo smeta jer sam stalno vadila cicu na izvolte a kuci su me vec bradavice toooliko bolile da sam hodala skroz gola jer me smeta dodir tkanine na bradavicama 😬

Marta14
    03. Lipanj 2020. 16:21

Isuse sad sam se sjetila haha. Dosao meni neki doktor nesto reci za maloga i pogleda me kako izgledam haha, poslije sam skuzila da je meni mlijeko curilo, znaci od sisa skroz do kraja spavacice mokro.. 😂

Dinosaurus
    03. Lipanj 2020. 16:26

Stigla narudzba sa nexta pa evo dvi slikice 🤪
    https://ibb.co/f00gsJn
    https://ibb.co/zxhR0hD
    Uzela sam i jednodijelni kupaci, prezadovoljna sam. Iako ne znam kako cu se iz njega na plazi presvlacit al evo 😅

Matea2111
    03. Lipanj 2020. 16:27

E cure imam pitanje. Jel se može farbat kosa u trudnoći? Meni je užasna postala sva sam neka narančasta i bez sjaja užas morala bi to obojati. Čitala sam da mogu ići prirodne boje tipa kene ili mogu i preljevi ići 

nada23
    03. Lipanj 2020. 16:33

Hvala cure, sada ste mi dosta olakšale. 🤗 Ja sam to krvarenje zamišljala kao jako obilno. Inače sam imala obilne menstruacije, a mislila sam da je ovo još gore. 🤷‍♀️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    03. Lipanj 2020. 16:35

Matea2111

E cure imam pitanje. Jel se može farbat kosa u trudnoći? Meni je užasna postala sva sam neka narančasta i bez sjaja užas morala bi to obojati. Čitala sam da mogu ići prirodne boje tipa kene ili mogu i preljevi ići

Ja sam se najnormalnije ofarbala, sama kupila garnierovu boju i ofarbala se... 

Robica je prekrasna 😍😍😍😍

Talija
    03. Lipanj 2020. 16:37

I ja sam se najnormalnije farbala.. od kad sam trudna, mislim da 3x. 
    Robica je preslatka!

nada23
    03. Lipanj 2020. 16:37

Dinosaurus

Stigla narudzba sa nexta pa evo dvi slikice 🤪
    https://ibb.co/f00gsJn
    https://ibb.co/zxhR0hD
    Uzela sam i jednodijelni kupaci, prezadovoljna sam. Iako ne znam kako cu se iz njega na plazi presvlacit al evo 😅

Super je robica! 😍 Ja isto planiram uzeti jednodijelni, ali još ne znam gdje... Jesi kupila baš za trudnice ili??

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Matea2111
    03. Lipanj 2020. 16:38

Hvala! Super onda 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.