ana1305 nez 🤔 receno mi je tako, mali gutljaji vode, bez pretjerivanja.
Dinosaurus e da, neman pojma. Sve mi je po prvi put, pa nisan pametna sta uzet.. U stari kupaci ne virujen da cu stat pa cu uzet jednodijelni i Vidit kako ce to funkc. Bitno se imamo u cemu suncat i brckat 😌💃
Jel mi mozete objasniti foru jednodijelnih kupaćih u trudnoci? Meni nekako oni nemaju smisla za samu trudnoću, ok poslje nje, ali ja bi osobno u trudnoći nonstop pokazivala trbuh, a i ne bi voljela bas nesto tako pripijeno uz tijelo.. A i svakako je bolje po meni dvodjelni jer se gaćice po izlasku iz vode trebaju mijenjat...
Cestitam na uspješnim pregledima
Pa upravo zato da ne idem doma jer se penjem na trecći kat bez lifta a piše bez naprezanja.
Biti će to dobro, samo sam htjela da netko bude uz mene jer meni slatko ujutro nikako ne odgovara.
Bude mi muka ali još gore od toga bude mi slabo. Pa da se ne srušim negdje, makar ležala u autu na parkingu.
Sretno sutra onima koji imaju pregled
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jel mi mozete objasniti foru jednodijelnih kupaćih u trudnoci? Meni nekako oni nemaju smisla za samu trudnoću, ok poslje nje, ali ja bi osobno u trudnoći nonstop pokazivala trbuh, a i ne bi voljela bas nesto tako pripijeno uz tijelo.. A i svakako je bolje po meni dvodjelni jer se gaćice po izlasku iz vode trebaju mijenjat…
Pa nema neke fore. Svak nosi ono u cemu se osijeca najugodnije. Ja sam cilu prvu trudnocu bila u dvodijelnom kupacem sa drobom na suncu. Ovu se ne osijecam ugodno tako pa cu probat jednodijelni. Ako bude shit za bit mokar i presvlacenje itd onda cu se vratit u dvodijelni. To je cila prica oko toga 😁
Razmišljam isto kupiti dvodjelni, s duljim gornjim dijelom jer ako olivaš prsno donji dio bi ti spadao, premda ne znam koliko ću se kupati ovo ljeto.
Meni osobno moj pupo ne smeta, ali mi smetaju ožiljci od operacije. I grozim se kad ih vidim pa mi do pupka i dio pupka treba nešto pokriti da se ne vidi.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jel mi mozete objasniti foru jednodijelnih kupaćih u trudnoci? Meni nekako oni nemaju smisla za samu trudnoću, ok poslje nje, ali ja bi osobno u trudnoći nonstop pokazivala trbuh, a i ne bi voljela bas nesto tako pripijeno uz tijelo.. A i svakako je bolje po meni dvodjelni jer se gaćice po izlasku iz vode trebaju mijenjat…
Pa nema neke fore. Svak nosi ono u cemu se osijeca najugodnije. Ja sam cilu prvu trudnocu bila u dvodijelnom kupacem sa drobom na suncu. Ovu se ne osijecam ugodno tako pa cu probat jednodijelni. Ako bude shit za bit mokar i presvlacenje itd onda cu se vratit u dvodijelni. To je cila prica oko toga 😁
Jasno 😂
Razmišljam isto kupiti dvodjelni, s duljim gornjim dijelom jer ako olivaš prsno donji dio bi ti spadao, premda ne znam koliko ću se kupati ovo ljeto.
Meni osobno moj pupo ne smeta, ali mi smetaju ožiljci od operacije. I grozim se kad ih vidim pa mi do pupka i dio pupka treba nešto pokriti da se ne vidi.
Jesu neki veliki ožiljci ili?
Ninche jesi li ti ono koristila sesirice? Ili netko drugi.. M ili L velicina? Ja sam koristila ali eto zaboravila sam, a Medela ima akciju 🙂
Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice
Jel netko probao onaj novi Ledov sladoled bez šećera? High life ili tak nekako se zove😅
Sortiraj odgovore
Najstariji