Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    03. Lipanj 2020. 19:00

Napokon kako to mislis da muz prijavljuje elternzeit? Ako ces ti biti doma s bebom onda ti prijavljujes i ti si nositelj zahtjeva, samo dolje na ne znsm kojoj stranici ispunis jedan dio da i muz uzima ono elternzeita sto on ima pravo ako zelite i to je to.. U sklopu tog zahtjeva je jedan papir koji moras odnjeti poslodavcu i onda on ispunjava iznos tvojih placa 12 mj prije pocetka Mutterschutza ak se ne varam.. Al otom potom
    Kindergeld cemo prijaviti na muza, lakse mi je kad takve stvari na njega stoje 
    Inace ima u rathausu savjetovanje i pomoc oko ispunjavanja tih zahtjeva, a mozemo se obratiti i Diakonie ili tako nekoj organizaciji.
    Marta u De dobijes rodni list, Geburtsurkunde i onda ga uzimas i u konzulatz radis putni list da mozes prijeci granicu, dodes u hrv, odes u maticni ured prijavit dijete i napravit mu hrvatski rodni list i domovnicu i onda ga na policiju prijaviti na adresu, napraviti osobnu i ili putovnicu i privremeno odjaviti barem tako smo mi s prvim djetetom napravili
    Mrezaste gacice su meni malo klizile kao da me nisu dovoljno stisnule, pamucne su mi bile bolje al cu svakako uzeti i te mrezaste da imam ps sko se zaprljaju bacim

Marta14
    03. Lipanj 2020. 19:11

Pa da tako je i tu, barem ono sto ja znam.. Ali mislila sam da ima nesto da ne moramo ic u Hr😅

03. Lipanj 2020. 19:38

Ketty nadam se da te tuča zaobišla. Nama je u jagnjedovcu sve na vrtu (i oko njega) stradalo 😔
    Mina kako to da ideš u bolnicu? Koje su to pretrage u pitanju? 
    Pitanje za sve: pijete kavu? Koliko? Meni se u zadnje vrijeme svako malo pije kava ili kapučino ili čaj a čitala sam da su dvije šalice kave dnevno maksimum.

Napokon 2804
    03. Lipanj 2020. 19:54

Ninche9

Napokon kako to mislis da muz prijavljuje elternzeit? Ako ces ti biti doma s bebom onda ti prijavljujes i ti si nositelj zahtjeva, samo dolje na ne znsm kojoj stranici ispunis jedan dio da i muz uzima ono elternzeita sto on ima pravo ako zelite i to je to.. U sklopu tog zahtjeva je jedan papir koji moras odnjeti poslodavcu i onda on ispunjava iznos tvojih placa 12 mj prije pocetka Mutterschutza ak se ne varam.. Al otom potomKindergeld cemo prijaviti na muza, lakse mi je kad takve stvari na njega stoje
    Inace ima u rathausu savjetovanje i pomoc oko ispunjavanja tih zahtjeva, a mozemo se obratiti i Diakonie ili tako nekoj organizaciji.
    Marta u De dobijes rodni list, Geburtsurkunde i onda ga uzimas i u konzulatz radis putni list da mozes prijeci granicu, dodes u hrv, odes u maticni ured prijavit dijete i napravit mu hrvatski rodni list i domovnicu i onda ga na policiju prijaviti na adresu, napraviti osobnu i ili putovnicu i privremeno odjaviti barem tako smo mi s prvim djetetom napravili
    Mrezaste gacice su meni malo klizile kao da me nisu dovoljno stisnule, pamucne su mi bile bolje al cu svakako uzeti i te mrezaste da imam ps sko se zaprljaju bacim

Kod mene je malo drugačije jer sam ja ostala bez posla, odnosno istekao mi je ugovor i nisu ga produzili radi trudnoće. Tako da dijete ide sve na muza... Za eltern sam mislila da ce on otici predat papire hahahaha ali nece on uzimati jer se placa spusta na 70% pa bi bilo tesko sa jednom i jos umanjenom plaćom 

• musi
    03. Lipanj 2020. 20:38

Pozdrav svima,ovako,ja dolazim s totalno drugom temom,zapravo došla sam ponuditi stvari za bebu.
    Imam hrpu viška stvari za novorođenče,za dečkiće i za curice.
    Po 40 komada benkica,hlačica,majca,novi gornji i doljni dio trenirke,sivi,etiketu ima,višak pelena za visoko povijanje,klokanica Chicco easy fit nošena četri puta..
    Naravno nije nas došlo ništa jeftino ali ako kome treba može me kontaktirati.
    Nudim sve to za 200 kuna s obzirom da me je  klokanica u Bubamari izašla 300 kuna,tako da eto ako nekome treba sve to,šaljem,donesem,nebitno..
    Želim vam svima uredan tok trudnoće,čuvajte se❤

Demetria
    03. Lipanj 2020. 20:42

Skakavac

Dobar vam dan :) ja sam danas umorna i nikakva. Jutros bila na vjezbama za trudnice, prvi put nakon cile situacije s koronom i mogu rec da san se uznojila. Rucala pileci rizot u tri i bome san vec gladna, pooojma neman sta bi pojila.. Ako ko ima savjet za lagani meduobrok, dobro doslo je :D volila bi da bude zadnji za danas.

Juhica ti je uvijek dobar izbor. 
    Meni je problem od doručka do ručka (od 8 do 16h ogladnim 4 puta) ne znam što bi jela između.
    Popodne nisam gladna, paripar sati iza ručka jagode i kava ili samo jagode i do večere ništa.
    "
    Di si isla na vježbe? ja si sve gledam onaj klub trudnica split i razmišljam si upisati jer lopte, bučice i strunjača kupe prašinu već pola mjeseca kako su došli 🙈🙈🙈
    Još ću i roditi dok se pokrenem.
    "
    Netko je pitao za kavu.  Nekada prođe par dana bez kave (a do trudnoće bi tri dnevno minimalno) ili ako popijem jednu drugu gledam bez kofeina 
    Tj tursku sam skroz izbacila sto mi bas nekada fali.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Unakit
    03. Lipanj 2020. 20:57

Matea2111

Hvala! Super onda 😊

Pitala ja doktora, kaze nema problema samo da ne sjedim dugo u neprovjetrenoj sobi punoj kemije

jasamja
    03. Lipanj 2020. 20:58

Sanja*

Ketty nadam se da te tuča zaobišla. Nama je u jagnjedovcu sve na vrtu (i oko njega) stradalo 😔
    Minakako to da ideš u bolnicu? Koje su to pretrage u pitanju?
    Pitanje za sve: pijete kavu? Koliko? Meni se u zadnje vrijeme svako malo pije kava ili kapučino ili čaj a čitala sam da su dvije šalice kave dnevno maksimum.

Ja pijem svako jutro jednu šalicu kave sa puno mlijeka kao i prije trudnoće. A nekad mi popodne dođe želja za cappuccinom i napravim si jednog. Sve je to u granicama normale. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Princess Mimi
    03. Lipanj 2020. 21:02

Cure moje, ja dok sve procitam pola zaboravim sto je bilo napisano 😂
    Bili smo danas u Waikikiju i imaju super stvari, uzela sam šarene tetre i sebi majicu. U Bubamari sam uzela Chicco uloške i Pavlovićevu mast.
    Ovo za krvarenje me bas iznenadilo, ja sam ocekivala da Ce to biti jace od obilne menstruacije, hvala Bogu da sam u krivu 🙈

Skakavac
    03. Lipanj 2020. 21:05

Demetria

Skakavac

Dobar vam dan :) ja sam danas umorna i nikakva. Jutros bila na vjezbama za trudnice, prvi put nakon cile situacije s koronom i mogu rec da san se uznojila. Rucala pileci rizot u tri i bome san vec gladna, pooojma neman sta bi pojila.. Ako ko ima savjet za lagani meduobrok, dobro doslo je :D volila bi da bude zadnji za danas.

Juhica ti je uvijek dobar izbor.
    Meni je problem od doručka do ručka (od 8 do 16h ogladnim 4 puta) ne znam što bi jela između.
    Popodne nisam gladna, paripar sati iza ručka jagode i kava ili samo jagode i do večere ništa.
    "
    Di si isla na vježbe? ja si sve gledam onaj klub trudnica split i razmišljam si upisati jer lopte, bučice i strunjača kupe prašinu već pola mjeseca kako su došli 🙈🙈🙈
    Još ću i roditi dok se pokrenem.
    "
    Netko je pitao za kavu. Nekada prođe par dana bez kave (a do trudnoće bi tri dnevno minimalno) ili ako popijem jednu drugu gledam bez kofeina
    Tj tursku sam skroz izbacila sto mi bas nekada fali.

A da, bas planiran sutra juhu od bundeve. Radim je bez vrhnja  a bude bas kremasta.. Evo od tri ure i rucka, tek sada jogurt i brownflakes (ala zdravije verzija cornflakesa, manje secera) zgaravica me ubila cilo popodne 🙄
    Voće ću izbjegavat iza rucka, a navecer nikako. Pregled je za tri tjedna pa me bas zanima kako ce se odrazit na kilazu.
    Na vjezbama san bas tu, u klubu trudnica Split :D tri puta tjedno 250 kn.. Vjezbala sam s njima i preko Zooma ali nije to to.. Bas smo danas vjezbe s pilates loptom radili, odlicna fizioterapeutkinja to vodi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.