Znači bebica ispočetka spava u jastuku? Tek poslije u vreći?
Možda je glupo pitanje ali meni je prvi puta pa moram pitati.
I je itko koristio ili planira koristiti one bočne jastuke?
Sto sam citala da u vrecu idu tek kad su malo veci, valjda jer mogu propasti u nju... A opet ne znam, najmanja sto sam ja nasla je 70cm... Pa cu ja u jastucak stavljati jer ga onda mogu i bocno staviti a znam da mi nece utonut u njega, a da ce mu biti toplo... Cak mi se svidaju i one marame di se beba umota https://ibb.co/K5X272L ali mi to opet nekako pre tanko.... Tako da cu ja u početku drzati u jastucicu...
Ne znam jesam vam uslikala jastucic i dekicu personalizirnau sto mi je stiglo... Mozak mi je katastrofa, sve zivo zaboravljam
Nisi Napokon 😁
Ja cu probat u pocetku ovaj swaddle probati pa kasnije vreca.. Ovo za swaddle je tanko koliko vidim ali ispod je beba obucena.. Valjda to tako ide.
Ima i ovako
Jos sam narucila gnjezdo i ormar, i sad pauza tjedan dana 😅
I da, mislim da je 56 veliko za novorodence, barem ovo sto sam danas kupila..
Večer cure, puno se stranica već nakupilo pa dok sve pohvatam... 😀 Meni je dan brzo proletio. Ujutro imam najviše energije, a kasnije iza 4 sam već spremna za krevet. 😅 Beba i dalje veselo lupka, nekad jače, nekad slabije. Zadnjih par noći se probudim oko 4 i ne mogu zaspati pa se 100 puta okrenem sa desnog na lijevi bok, i pritom me zaboli cijela zdjelica ili što već... Danas sam dobila nalaze krvi i mokraće i sve je ok pa sam ipak mirnija što se tiče tih bolova.
..
Onka, Skakavac, mc mouse, Ledolina, Ivana_Du ČESTITAM na urednim pregledima! 🥳🥰
..
Princess Mimi hvala za popis. Baš je detaljan i svima će nam koristit. ☺️👍
..
Kiara29 poslala sam ti knjigu na mail koji si dala, ali sam dobila poruku da se ne može isporučiti. Provjeri da li je točan mail ( silvija2012@gmail.com)
..
LoMa i mene muče takvi bolovi već duže vrijeme. Nije ugodno nimalo. Stalno se tješim da će proći, ali evo još traje. 🤷♀️
..
Mc mouse i Ledolina divne su vam bebice. 😍❤️
..
Tečaj za trudnice - iako sam planirala kasnije krenuti, odlučila sam sutra poći jer još nije sigurno da li će tečaja biti prije 9.mj. Navodno je svima ljeti pauza pa provjerite kakvo je stanje u vašim gradovima.
..
Raspisala se ja, ali skupilo se. 😉
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure cestitam na urednim pregledima, slikice su bas divne🥰
Marta sve te preslatkoo... Mi isto imamo bijelu haljinicu iz H&M-a, ali baka je kupila 62, la ćemo to nositi kad malo porastemo 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Marta ajme robica je preslatka, a posebno haljinice! 😍😍😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo ja mogu reci da mi je nevjerojatno koliko je bebac ojača u zadnjih 10ak dana, udara sve jače i jače i baš vidin kad se drob pomiče skupa s njin. Nevjerojatan osjećaj :)
Muči li koju od vas zgaravica? Od jučer mi je počela, nakon svakog obroka, ali i ovako random tokon dana se dogodi. Izluđuje me..
Haljine je sin odabrao za sestru 😊
Ja sam uzela crvenu 62 za Bozic 🎅
A ovu bijelu mozda za izlazak ali ne znam da li smije u tome van.. Naravno i neke tajice il nesto..
Cure imam pitanje dal ovo žućkasto je mlijeko ili ? Jer svaki put vidim tako točkice neke malehttps://ibb.co/xF44Pf2
Cure imam pitanje dal ovo žućkasto je mlijeko ili ? Jer svaki put vidim tako točkice neke malehttps://ibb.co/xF44Pf2
Isto je i meni na grudnjaku. Mislin da je, nije to još pravo mliko, al pripremno da
Sortiraj odgovore
Najstariji