Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    02. Lipanj 2020. 18:55

Hej žene...
    Čitam vas i pratim i dalje.. 
    Da se javim.. Prebacili mi pregled sa 8.6 na 23.6. Baš sam žalosna.. Razmak će mi biti jedni 6 tjedana između dva pregleda pa planiram između otići na 4 D mislim da ću biti mirnija.. 
    A prekosutra me primaju u dnevnu bolnicu zbog štitnjače.. Radit će mi cijelu obradu vjerojatno.. 
    I tako.. Dobro sam.. U pokretu cijeli dan.. Imamo radove.. Tako da nemam baš puno slobodnog vremena ali sve u svemu super se osjećam 

Napokon 2804
    02. Lipanj 2020. 18:57

Marta14

Napokon opasna si ti 😁
    Daj mi reci kako se na njem zove jastuk onaj za nositi bebu, ako znas 🙄

Pojma nemam ja nabavljala u hrvatskoj, pokusat cu pronaci pa ti javim... 

Ivana_Du

Da se i ja javim, vratila se s pregleda. Sve super, 770gr vecstavila bi slikicu ali ne vidi se ništa.Planirao mi je napraviti 4d uzv ali bebac se namjestio da se nista nije vidjelo, cekali smo i cekali ne bi li se pomaknuo ali nista… Glavno da je sve dobro

Napokon 2804
    02. Lipanj 2020. 18:58

Ivaa222

Marta14

Martina1988

Ivaa222

Napokon 2804

Ivaa222

poz. trudnice. zadnja M bila 17.5.2020.s tim da imam neredovite. u petak 29.05 uzv. na Uzv se vidi GS 0.71 cm i GV. betu sam vadila jucer u ponedeljak i nalaz ide ovako:, korionski gonadotropin
    rezultat: 75.1 H IU/L
    Dali je beta ok? pokazuje trudnocu?
    jako dugo zelimo bebicu oko 4 godine.. a kad sam ugledala 2 poz testa mojoj sreci nije bilo kraja.. da jos nadovezem gin mi dala duphaston 2 tablete 3 puta na dan i folacin tablete.

Ponovi betu za 2 dana i vidi da li se dupla… I onda si mirna do uzv-a… Duphaston ne moze nastetiti nista, on recimo pomaze kod ocuvanja trudnoce i folna svakako ju uzimaj, ja sam ju pila i prije trudnoće… Zelim ti sretnu, dosadnu i školsku trudnoću

hvala 😊😊😊 po beti i uzv je trudnoca?

Pozdrav, meni je beta bila puno veca kad sam vadila..negdje oko 4000 koliko se sjecam i tada sam vec bila 5 tjedana trudna..tako da ja iskreno neznam sta bi rekla..probaj izvadit betu za tjedan dana pa vidi koliko ce biti..i svakako sve sta ti savjetuje ginekolog
    Sretno😉

Idi opet sutra vaditi pa ces vidjeti ako se dupla..
    Mozda je manja jer je manja trudnoca.

Gin mi rekla da bi mozda bila oko 2 do 3 tjedna trudna

Onda je jasno zasto je beta mala... Ponovi sutra betu sam oda vidis da se dupla i to je to

Napokon 2804
    02. Lipanj 2020. 19:02

Marta
    https://ibb.co/zVFthWG
    A upisala sam baby kissen tragen 
    Mislis na to ili

Marta14
    02. Lipanj 2020. 19:29

Daa, hvala 😊

Princess Mimi
    02. Lipanj 2020. 19:37

Jooj i ja si mislim nabaviti taj jastuk, samo vidjela sam da zene komentiraju da je ljetnim, odnosno jesenskim bebama vruce u njemu. Ima li tko iskustva?
    Moj bebač ce se roditi vjerojatno krajem kolovoza ili na samom početku rujna jer je sad termin prebacen na 3.9. tako da ne znam bi li uzimala jastuk 🤷🏻‍♀️

Tejic
    02. Lipanj 2020. 19:37

Ledolina Ivana_du supeeeer za dobre preglede 😍
    Gdje nam je Vita? Imam osjecaj da se vec dugo nije javila 🤔
    Slatko... Za dorucak pojela snitu kruha s nutelom i cokolino..zlo mi bilo kasnije al eto sto reci, sam nek je slatko 😂🙈 ispekla i palacinke za desert nakon rucka al pojela sam 1 s nutelom i jagodama i dostaaa.. Cekam da se slegne sve pa da navalim 😂 takoder je ogtt bio dobar a kile stoje pa se ne brinem puno(zasad) 😂😂

Napokon 2804
    02. Lipanj 2020. 19:38

Princess Mimi

Jooj i ja si mislim nabaviti taj jastuk, samo vidjela sam da zene komentiraju da je ljetnim, odnosno jesenskim bebama vruce u njemu. Ima li tko iskustva?
    Moj bebač ce se roditi vjerojatno krajem kolovoza ili na samom početku rujna jer je sad termin prebacen na 3.9. tako da ne znam bi li uzimala jastuk 🤷🏻‍♀️

Ja sam uzela i planiram bebu stavljati u njemu da spava, odnosno uzela sam onaj po starinski za spavanje... Radije cu ga lakse obuci nego da se mislim hoce li prebaciti dekicu preko glave, da li mu je zima i slicno

Demetria
    02. Lipanj 2020. 19:45

Tejic

Gdje nam je Vita? Imam osjecaj da se vec dugo nije javila 🤔

Zar viti nije došao muž?
    Čestitam na uspješnim pregledima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

mara1992
    02. Lipanj 2020. 20:04

Ja sam rodila 10.10 i bila je topla jesen ali svakako sam malog držala u jastučiću 3 mjeseca a i sad planiram 😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.