Napokon nisi stavila sliku 😰😰🙈🙈
Meni upravo mrdanje u pupi. Uvijek u ovo doba kada se meni spava. U petak cu ici vaditi za glukozu ottg
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam rodila krajem kolovoza i u bolnici je mali bio stalno u jastuku iako je bilo dosta vruce.. Nisam ga kupovala za doma ali mislim da ovaj put ocu, cisto jer je lakse nosit bebu u njemu kad je onako mala.
Za spavanje cu vidit sta cu koristit. Imam onu swaddle vrecu u kojoj su rukice skroz uz tijelo ali mislim da cu kupit i ovu koja je malo fleksibilnija ako ne bude bebacica tila bas tako bit svezana
https://ibb.co/pwnyRr5
Cure imam pitanje dal ovo žućkasto je mlijeko ili ? Jer svaki put vidim tako točkice neke malehttps://ibb.co/xF44Pf2
To je kolostrum.
Sto se tice jastuka, vjerujem vama koje ste vec imale bebice tako da budem i ja ipak kupila jastučić 😊
https://ibb.co/wBbP9Ms ne mogu vjerovati da sam si to dopustila i da sam to propustila objaviti 🙈🙊🙉
.
Kolostrum, do sad mi je bilo kao prozirne kapljice a maloprije je iz desne sise bas poveca kolicina izasla i bas zuckasta, ja bi rekla da je to ono pripremno...
.
Robica, moram li komentirati osim 😍😍😍😍😍
.
Za jastucak sam rekla, za ovo sto se beba umota cu se bas raspitati da cujem mišljenja, ne izgleda mi lose, pogotovo kod grcica, ako ih beba bude imala
Jos sam narucila gnjezdo i ormar, i sad pauza tjedan dana 😅
I da, mislim da je 56 veliko za novorodence, barem ovo sto sam danas kupila..
Bijela haljinica je savrsena, stramplice ili tajice ispod i savrsena za izlazak iz bolnice 😍😍😍😍😍
Veliko??? Meni cak robica iz c&a izgleda da je velicina 50, a ne 56 koliko sam uzela, odnosno pidžama, body mi se slaze sa ostalima..
Pa izgledalo mi veliko ali sad sam vidjela da nije..uzela sam odjelce sa stopalima u kojem je mali izasao van i bilo mu je taman(51cm 3400g)
I pase tocno na broj 56 C&A.
Znaci ne treba 50
Pa izgledalo mi veliko ali sad sam vidjela da nije..uzela sam odjelce sa stopalima u kojem je mali izasao van i bilo mu je taman(51cm 3400g)
I pase tocno na broj 56 C&A.
Znaci ne treba 50
Znaci c&a je definitivno manji... Sad znam sta cu prvih dans oblaciti bebi.. Ja vam ne mogu opisati koliko sam ja nervozna i nestrpljiva i koliko jedva čekam roditi i imati to malo cudo uz sebe
Pozdrav cure, mi smo napokon u Hrv pa slabo citam. Dani su nam ispunjeni.
Robica je preljepa, jedno ljepse od drugog. Jos ce ljepse biti kad ce cisto i uredno poslozeno cekati u komodici.
Tko od vas ce uzeti next to me krevetic? Muz nije odusevljen idejom posto vec imamo kindac, on to vidi kao bacanje novca a ja kao pametnu stvar
gdje cete kupiti dekice al malo deblje i one plisane igracke za uspavljivanje sto sviraju?
znam da sam otisla daleko unaprijed, al sto cete uzeti protiv grcica?
Imam dva mala jastuka od kostica, to cu ponovo koristit, al planiram i uzeti nesto od medicine jer ne znam hocu li prije poroda ponovo dolazit u Hrvatsku pa da se sada opskrbnim. Cure koje zivite vani, sto ste stavile na popis pod obavezno uzet u Hrvatskoj? Da mi nebi sto promaklo
Robica je preljepa, jedno ljepse od drugog. Jos ce ljepse biti kad ce cisto i uredno poslozeno cekati u komodici.
Tko od vas ce uzeti next to me krevetic? Muz nije odusevljen idejom posto vec imamo kindac, on to vidi kao bacanje novca a ja kao pametnu stvar
gdje cete kupiti dekice al malo deblje i one plisane igracke za uspavljivanje sto sviraju?
Imam dva mala jastuka od kostica, to cu ponovo koristit, al planiram i uzeti nesto od medicine jer ne znam hocu li prije poroda ponovo dolazit u Hrvatsku pa da se sada opskrbnim. Cure koje zivite vani, sto ste stavile na popis pod obavezno uzet u Hrvatskoj? Da mi nebi sto promaklo
Za grcice ne znam. Pod obavezno, krema za guzu, puno je kvalitetnija nego u de (ovdje je pre vodenasta) planiram se raspitati koliko dugo moze stajati pa prema tome uzeto kolicinu. Zatim mustelinu pjenu protiv tjemenice, poharati pepco, dekice sam uzela u kiku i narucila personaliziranu, i imam iz pepca jednu...
Dobro si me sjetila za igračke, ja se posvetila robici a igracke skroz smetnula sa uma...
Next to me je i po meni savršena investicija jer ja puno lakse prici djetetu pogotovo nocu ako budes dojila.. A muzu lijepo kazes ako neces da ga kupimo, svaku noc se ti ustajes i dajes mi dijete na sisu... Da vidis kako sve moze😂
Za grcice ne znam. Pod obavezno, krema za guzu, puno je kvalitetnija nego u de (ovdje je pre vodenasta) planiram se raspitati koliko dugo moze stajati pa prema tome uzeto kolicinu. Zatim mustelinu pjenu protiv tjemenice, poharati pepco, dekice sam uzela u kiku i narucila personaliziranu, i imam iz pepca jednu…
Dobro si me sjetila za igračke, ja se posvetila robici a igracke skroz smetnula sa uma…
Next to me je i po meni savršena investicija jer ja puno lakse prici djetetu pogotovo nocu ako budes dojila.. A muzu lijepo kazes ako neces da ga kupimo, svaku noc se ti ustajes i dajes mi dijete na sisu… Da vidis kako sve moze😂
Ma da mos si mislit njegovo dizanje po noci, to smo sve vec prosli, ne mogu mu prodavati price, on ne bi cuo ni kad bi tisucu topova pucalo kraj njegova uha dok spava 😁
I ja cu definitivno uzeti kremu za guzu u Hrv, s prvim sam koristila Pavlovicevu al se brzo trosila a skupa je prema onoj iz ljekarne sto je oni naprave. Ta iz ljekarne moze stajat 12mjeseci (tako bar pise na naljepnici).
I ja imam deke iz kika, personalizirana mi je divna al gledam jos nesto malo deblje
I skafander/odjelce moram kupit da mogu malenu u odjelce i u jaje dok sina ujutro vozim u vrtic, to ce mi bit najbrže
Moram razmislit i o nocnom svjetlu posto bebu treba premotati i po noci.. Sa sinom sam imala neko malo svjetlo za 5-10€ Reer, ima za uzeti u DMu. Za podoj je super jer nije prejako, al kao svjetlo kod prematalice je preslabo
Toliko toga na sto treba misliti
Sortiraj odgovore
Najstariji