Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    02. Lipanj 2020. 14:27

Ja pijem Magnezij uz vitamine i paše mi, kad imam bh popijem duplu dozu i popusti... Urin je nesto tamniji ali dobro, tako valjda mora biti...
    Za rucak aam pravila lungic u umaku od paradajza sa gljivama i pire krumpir. Prvi puta tako sta radila i mogu reći da mi se dopala kombinacija, a i manuelu isto, evo ga pleše skoro sat vremena... 

Demetria
    02. Lipanj 2020. 14:58

Ako sam ja dobro bila zapisala do sada pa me ispravite
    Enana, c&a, Zara, Takko(najmanji) imaju manje kalupe
    Next, h&m, lidl i kik imaju veće kalupe

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Martina1988
    02. Lipanj 2020. 15:10

Ivaa222

Napokon 2804

Ivaa222

poz. trudnice. zadnja M bila 17.5.2020.s tim da imam neredovite. u petak 29.05 uzv. na Uzv se vidi GS 0.71 cm i GV. betu sam vadila jucer u ponedeljak i nalaz ide ovako:, korionski gonadotropin
    rezultat: 75.1 H IU/L
    Dali je beta ok? pokazuje trudnocu?
    jako dugo zelimo bebicu oko 4 godine.. a kad sam ugledala 2 poz testa mojoj sreci nije bilo kraja.. da jos nadovezem gin mi dala duphaston 2 tablete 3 puta na dan i folacin tablete.

Ponovi betu za 2 dana i vidi da li se dupla… I onda si mirna do uzv-a… Duphaston ne moze nastetiti nista, on recimo pomaze kod ocuvanja trudnoce i folna svakako ju uzimaj, ja sam ju pila i prije trudnoće… Zelim ti sretnu, dosadnu i školsku trudnoću

hvala 😊😊😊 po beti i uzv je trudnoca?

Pozdrav, meni je beta bila puno veca kad sam vadila..negdje oko 4000 koliko se sjecam i tada sam vec bila 5 tjedana trudna..tako da ja iskreno neznam sta bi rekla..probaj izvadit betu za tjedan dana pa vidi koliko ce biti..i svakako sve sta ti savjetuje ginekolog
    Sretno😉

Martina1988
    02. Lipanj 2020. 15:11

Mc mouse slika je top..bas se lijepo sve vidi..velika i prava bebica😉🥰

Marta14
    02. Lipanj 2020. 15:15

Martina1988

Ivaa222

Napokon 2804

Ivaa222

poz. trudnice. zadnja M bila 17.5.2020.s tim da imam neredovite. u petak 29.05 uzv. na Uzv se vidi GS 0.71 cm i GV. betu sam vadila jucer u ponedeljak i nalaz ide ovako:, korionski gonadotropin
    rezultat: 75.1 H IU/L
    Dali je beta ok? pokazuje trudnocu?
    jako dugo zelimo bebicu oko 4 godine.. a kad sam ugledala 2 poz testa mojoj sreci nije bilo kraja.. da jos nadovezem gin mi dala duphaston 2 tablete 3 puta na dan i folacin tablete.

Ponovi betu za 2 dana i vidi da li se dupla… I onda si mirna do uzv-a… Duphaston ne moze nastetiti nista, on recimo pomaze kod ocuvanja trudnoce i folna svakako ju uzimaj, ja sam ju pila i prije trudnoće… Zelim ti sretnu, dosadnu i školsku trudnoću

hvala 😊😊😊 po beti i uzv je trudnoca?

Pozdrav, meni je beta bila puno veca kad sam vadila..negdje oko 4000 koliko se sjecam i tada sam vec bila 5 tjedana trudna..tako da ja iskreno neznam sta bi rekla..probaj izvadit betu za tjedan dana pa vidi koliko ce biti..i svakako sve sta ti savjetuje ginekolog
    Sretno😉

Idi opet sutra vaditi pa ces vidjeti ako se dupla.. 
    Mozda je manja jer je manja trudnoca.

Princess Mimi
    02. Lipanj 2020. 15:27

Mouse, slike su predivne, nevjerojatno 😍
    Ja sam od danas htjela na zdravu hranu i sama sa sobom se dogovorila, da bi maloprije pojela tri žlice linolade. Ne znam sta mi je doslo 🙈🤷🏻‍♀️
    Za danas gotovo. A od sutra nema slatkog za mene, ovaj put za ozbiljno 😂

Skakavac
    02. Lipanj 2020. 15:38

Hahahha PrincessMimi tu smo negdi.. Nisan nista slatkog ali san saku trisanja pojila.. I za danas je to to sta se njih tice. Marendala maslo i marmeladu, ima dvi ure pojila bananu a za rucak lasagne. Veceru, nadan se jogurt i nesto lagano. Ne daj se 😅💃
    E da, uzela san u Lidla sladoled, salted caramel. A sta rec osim ludilo.. Zlicu dvi na dan, cisto da zelja prode. Jadni roditelji hahaha

Princess Mimi
    02. Lipanj 2020. 15:41

Skakavac

Hahahha PrincessMimi tu smo negdi.. Nisan nista slatkog ali san saku trisanja pojila.. I za danas je to to sta se njih tice. Marendala maslo i marmeladu, ima dvi ure pojila bananu a za rucak lasagne. Veceru, nadan se jogurt i nesto lagano. Ne daj se 😅💃
    E da, uzela san u Lidla sladoled, salted caramel. A sta rec osim ludilo.. Zlicu dvi na dan, cisto da zelja prode. Jadni roditelji hahaha

Ozbiljno mislim da sam ovisna o seceru 😂
    Treba mi odvikavanje 🙊 srecom pa je ogtt dobar 🙄

Ledolina
    02. Lipanj 2020. 15:42

Pozdrav cure, ja sam danas obavila Anomaly scan, sve je u redu, bebač raste. Naručena sam na 4D u petak, a ne znam jel to ima kakve veze ako je tak premali razmak između uzv, zbog izlaganja, štetnosti itd. 

Skakavac
    02. Lipanj 2020. 15:53

Princess Mimi

Skakavac

Ozbiljno mislim da sam ovisna o seceru 😂
    Treba mi odvikavanje 🙊 srecom pa je ogtt dobar 🙄

Takoder, ogtt je bija dobar Al svejedno bolje nam je pod kljuc stavit sta triba izbjegavat 😂 meni cak ne toliko secer ko slatko ali voce volin. Blago nama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.