Trebala bih savjet obzirom da iduci pregled imam tek za 2 tjedna a dobit gin. na telefon je nemoguca misija. Isprika ako nekome smeta sljedeci opis :) Mozda je netko imao sličnu pojavu-peckanje, svrbež i pojačani bijeli iscjedak bez mirisa.
Ne znam smijem li koristiti nekakvu kremu ili vaginalete u trudnoci?
Pa bolje nemoj na svoju ruku, odi orije na pregled. Djeluje kao kandida ali bolje provjeriti
Slažem se. I ja sam čekala dugo do pregleda ali bolje da ti ginekolog to kaže nego da na svoju ruku tretiraš.
Ja sam na kraju cijelu terapiju napravila. I dalje je iscjedak tu ali je blaži od zadnji puta
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo ja mogu reci da mi je nevjerojatno koliko je bebac ojača u zadnjih 10ak dana, udara sve jače i jače i baš vidin kad se drob pomiče skupa s njin. Nevjerojatan osjećaj :)
Muči li koju od vas zgaravica? Od jučer mi je počela, nakon svakog obroka, ali i ovako random tokon dana se dogodi. Izluđuje me..
Mene muči žgaravica. U nedjelju sam primjetila da se počela javljat nakon ručka ili večera. Izgleda da mi smeta jače začinjena hrana i vegeta. Ali čim pojedem nešto mliječno ili popijem mlijeka odmah stane.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Znači ispod bodi i jednodjelno odjelce. To mi se pokazalo kao najbolje rješenje i za glavicu mijenjala sam stranu, uvijek sam ga držala na boku i ako je bljucnuo nije bilo opasnosti. jastučić se vezao pa je uvijek bio siguran i posebno navečerkad je išao spavati. OGTT je super moram piti brusnicu CRP mi je malo povišen.
url=https://lilypie.com]
Znači ispod bodi i jednodjelno odjelce. To mi se pokazalo kao najbolje rješenje i za glavicu mijenjala sam stranu, uvijek sam ga držala na boku i ako je bljucnuo nije bilo opasnosti. jastučić se vezao pa je uvijek bio siguran i posebno navečerkad je išao spavati. OGTT je super moram piti brusnicu CRP mi je malo povišen.
MARTA ovo je odgovor na tvoje pitanje
Vitae, vjerojatno je candida, ali svakako se naruci kod doktora da pogleda. Ako te jako smeta, mozes koristiti Acidosalus vaginalete, koje su na prirodnoj bazi i sigurne su u trudnoći.
Mare, super za pregled i uskoro si na punih 30, wow 😍
Napokon, bas mi se sviđa dekica i jastuk. Jucer sam citala iskustva mama kojima su (od strane vise doktora) fulali spol, pa sam si pomislila kako bi neke morale sve kupovati ispocetka 😄 pogotovo one koje su kupile haljinice 😅
Marta, kad sam već kod haljinica, preslatke su, bijela pogotovo ali i crvena je divna 🥰
Pitao je netko za uloške i gaćice, ja sam mrežaste bokserice kupila u ljekarni, 5 komada je oko 30 kn ako se ne varam. Uloske cu za pocetak kupiti samo Chicco ( ima ih u HR u Bubamari). A pelene za bebu bi uzela isto za pocetak Huggies Elite, jer sam cula da su odlicne. Ima ih u Kauflandu, cekam da budu na popustu,jer znaju biti dosta snizene 😊
Super za ogtt 😊😊
Hvala ti, a bodi ispod je bio dugih rukava?
Da ova odjelca sam i ja najvise koristila sa malim, samo sto je roden u prvom mj pa nije bilo nikakve dileme😊
Super za ogtt 😊😊
Hvala ti, a bodi ispod je bio dugih rukava?
Da ova odjelca sam i ja najvise koristila sa malim, samo sto je roden u prvom mj pa nije bilo nikakve dileme😊
Da dugih rukava
Trebala bih savjet obzirom da iduci pregled imam tek za 2 tjedna a dobit gin. na telefon je nemoguca misija. Isprika ako nekome smeta sljedeci opis :) Mozda je netko imao sličnu pojavu-peckanje, svrbež i pojačani bijeli iscjedak bez mirisa.
Ne znam smijem li koristiti nekakvu kremu ili vaginalete u trudnoci?
Toplo preporučujem Gynopro od Aromare.... Koristim ga vec godinama a i sada preventivno u trudnoći.. Prirodno, za trudnice sasvim sigurno i nešto najučinkovitije kaj sam ja ikad probala.. Prije sam stalno imala problema sa gljivicama, peckanjem, ni vaginalete nisu pomagale.. I onda sam dobila preporuku za taj ginopro.. I od onda da kucnem od drvo ništa :) preporodila sam se s tim proizvodom
Mala
Jutro cure, želim vam svima sretan dan! 😍🍀😊
Ivana_Du prepoznat ćeš me po zlatnoj torbici, crnim 3/4 tajicama i dugoj kosi u repu. 😂 Bit ću s mužem. Evo taman se spremamo pa se vidimo. ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala Mara 😊
Napokon, Ninche kako ide sa prijavom bebe kad se rodi? U Hr..
Sortiraj odgovore
Najstariji