Pozdrav cure, mi smo napokon u Hrv pa slabo citam. Dani su nam ispunjeni.
Robica je preljepa, jedno ljepse od drugog. Jos ce ljepse biti kad ce cisto i uredno poslozeno cekati u komodici.
Tko od vas ce uzeti next to me krevetic? Muz nije odusevljen idejom posto vec imamo kindac, on to vidi kao bacanje novca a ja kao pametnu stvar
gdje cete kupiti dekice al malo deblje i one plisane igracke za uspavljivanje sto sviraju?
znam da sam otisla daleko unaprijed, al sto cete uzeti protiv grcica?
Imam dva mala jastuka od kostica, to cu ponovo koristit, al planiram i uzeti nesto od medicine jer ne znam hocu li prije poroda ponovo dolazit u Hrvatsku pa da se sada opskrbnim. Cure koje zivite vani, sto ste stavile na popis pod obavezno uzet u Hrvatskoj? Da mi nebi sto promaklo
Za grcice ne znam. Pod obavezno, krema za guzu, puno je kvalitetnija nego u de (ovdje je pre vodenasta) planiram se raspitati koliko dugo moze stajati pa prema tome uzeto kolicinu. Zatim mustelinu pjenu protiv tjemenice, poharati pepco, dekice sam uzela u kiku i narucila personaliziranu, i imam iz pepca jednu…
Dobro si me sjetila za igračke, ja se posvetila robici a igracke skroz smetnula sa uma…
Next to me je i po meni savršena investicija jer ja puno lakse prici djetetu pogotovo nocu ako budes dojila.. A muzu lijepo kazes ako neces da ga kupimo, svaku noc se ti ustajes i dajes mi dijete na sisu… Da vidis kako sve moze😂
Ma da mos si mislit njegovo dizanje po noci, to smo sve vec prosli, ne mogu mu prodavati price, on ne bi cuo ni kad bi tisucu topova pucalo kraj njegova uha dok spava 😁
I ja cu definitivno uzeti kremu za guzu u Hrv, s prvim sam koristila Pavlovicevu al se brzo trosila a skupa je prema onoj iz ljekarne sto je oni naprave. Ta iz ljekarne moze stajat 12mjeseci (tako bar pise na naljepnici).
I ja imam deke iz kika, personalizirana mi je divnaal gledam jos nesto malo deblje
A ne znam ti bas deblje deke, u kiku sam našla na foru deke deblje je ali meni je to vise kao podloga za i lezanje bebe i slicno https://ibb.co/SBJVmM8 ali pogledaj, ja sam platila oko 7 eura... Mozda ti uspije i tako poslužiti... Sto se skafandera tice njega cu uzimati na jesen kad vidim koliki ce malac biti i kako ce napredovati...
Mustelina pjena protiv tjemenice je savrsena al kazu da se ne smije prati svaki put nego samo kad tjemenice ima jednom dvaput oprati i prekinuti jer jako isusuje vlasiste,to sam procitala na netu
Inace sve te nivee i kupke su mi mirisne i predivne al cim je mirisno i jako sd pjeni odmah pomislim na kemiju i maknem ih s popisa
Gdje ima za kupiti chicco uloske i koliko pakiranja da uzmem? Kolika im je cijena i koliko kostaju mrezaste gacice?
Napokon posto si ti u De pretpostavljam da i u tvojoj bolnici ima svega za higijenu majke i djeteta i da neces puno toga nosri. Ja sam imala u sobi u ormaru sve za higijenu a medu ostalim i male tetre da brisanje bebe i kad sam isla kuci smjela sam zadrzat ond koje sam koristila.
Znaci koliko su to divne mekane tetrice neda se opisat
Mustelina pjena protiv tjemenice je savrsena al kazu da se ne smije prati svaki put nego samo kad tjemenice ima jednom dvaput oprati i prekinuti jer jako isusuje vlasiste,to sam procitala na netu
Inace sve te nivee i kupke su mi mirisne i predivne al cim je mirisno i jako sd pjeni odmah pomislim na kemiju i maknem ih s popisa
Gdje ima za kupiti chicco uloske i koliko pakiranja da uzmem? Kolika im je cijena i koliko kostaju mrezaste gacice?
Napokon posto si ti u De pretpostavljam da i u tvojoj bolnici ima svega za higijenu majke i djeteta i da neces puno toga nosri. Ja sam imala u sobi u ormaru sve za higijenu a medu ostalim i male tetre da brisanje bebe i kad sam isla kuci smjela sam zadrzat ond koje sam koristila.
Mislim da sam na ljetnima citala da su cure uzimale u bipi uloske, a mrezaste u apoteci... Ovdje navodno imaju kao mrezaste sa uloskom na foru pelene pa razmisljam uzet si paket toga, cisto da imam... Da u bolnici sve oni daju i sve je njihovo i sve ima. Zapravo planiram si nositi samo za osobnu higijenu, robu za presvuci i malom robu za izlazak, a muz ce. Donijeti jaje kad bude dolazio po nas. Zapravo je to jaje jedina obavezna stavka...
Mislim da sam na ljetnima citala da su cure uzimale u bipi uloske, a mrezaste u apoteci… Ovdje navodno imaju kao mrezaste sa uloskom na foru pelene pa razmisljam uzet si paket toga, cisto da imam… Da u bolnici sve oni daju i sve je njihovo i sve ima. Zapravo planiram si nositi samo za osobnu higijenu, robu za presvuci i malom robu za izlazak, a muz ce. Donijeti jaje kad bude dolazio po nas. Zapravo je to jaje jedina obavezna stavka…
Ali cijene stvarno ne znam...
https://ibb.co/BGM6fMt
https://ibb.co/RvLY8G5
To sam uspjela naći na netu... Na ljetnim sam citala da su cure jos i vir uloske, i da ce pola paketa jednih i drugih nositi u rodiliste. Da ako zafali da ce im muzevi donijeti jos...
Trebala bih savjet obzirom da iduci pregled imam tek za 2 tjedna a dobit gin. na telefon je nemoguca misija. Isprika ako nekome smeta sljedeci opis :) Mozda je netko imao sličnu pojavu-peckanje, svrbež i pojačani bijeli iscjedak bez mirisa.
Ne znam smijem li koristiti nekakvu kremu ili vaginalete u trudnoci?
Mana Mare
divno, čestitam na urednom pregledu, divni ste i vi i robica!
Nada vidimo se na tečaju, trebale smo neki znak raspoznavanja uvesti
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Napokon lijepa ti je dekica 😍💙I ja cu nesto takvo ali valjda nakon rodenja 😅tj upisa imena
Ninche. Uzivaj u Hr! Pa ja cu zasad chicco uloske uzeti ako odem jer ovdje nisam nasla u DM,
i JGL kremu za svaki slucaj(bila mi je savrsena sa malim) Ali procitala sam da su JGL i Pavloviceva krcate glupostima pa namjeravam Weledu koristiti.
Ostala kozmetika, necu nista.. Voda samo 😅
Mozda 1x tjedno kap Mustele/Welede/bademovo ulje. Za bademovo mi je patronazna rekla da oprezno koristim jer ulja pore zacepe.
.
I cure nemoijte Vir, ne treba vam to u zivotu🙈
Vjerojatno ce biti toplo, a debeli su, mrezasti sa pa ce se lijepiti za ranu od sivanja.. Chicco je dovoljan
Trebala bih savjet obzirom da iduci pregled imam tek za 2 tjedna a dobit gin. na telefon je nemoguca misija. Isprika ako nekome smeta sljedeci opis :) Mozda je netko imao sličnu pojavu-peckanje, svrbež i pojačani bijeli iscjedak bez mirisa.
Ne znam smijem li koristiti nekakvu kremu ili vaginalete u trudnoci?
Pa bolje nemoj na svoju ruku, odi orije na pregled. Djeluje kao kandida ali bolje provjeriti
Sortiraj odgovore
Najstariji