Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    02. Lipanj 2020. 12:46

Cure. Cerviks mi je 36 mm. Ja sam 27+2. Gin kaze kao da moram mirovat, dao mi je Roidakal da pijem i kao na lijevi bok.
    Nije digao neku paniku ali djeluju malo prestrogo upute, posto po svuda pise da je to normalan cerviks u ovim tjednima.. Ne kuzim

[link=https://lilypie.com][/link]

Mona1309
    02. Lipanj 2020. 12:52

LUX meni je cerviks mjeren u 21 tjednu i bio je na 38 mm. Nikakve upute za mirovanje nisam dobila niti išta slično. Tri tjedna prije toga mi je mjeren na 29 mm što je po meni bilo dosta loše za 18. tjedan. Sada ni sama ne znam što je točno, budući da mi je jedno mjerila privatna a drugo socijalna ginekologinja. Netko mi je očito pogriješio.

Mislim da je najbitnije da nije krenilo otvaranje, odnosno dobro je ako je oblik T. Mislim da ima oblik i U i Y, ako sam dobro shvatila kada sam istraživala. 

• LoMa
    02. Lipanj 2020. 13:13

Lux meni je cerviks u 22.tjednu bio 35 i nikako mirovanje nisam dobila, privatno idem sve. Samo mi je rekla da malo smanjim aktivnosti jer sam joj pričala kaj sve u danu napravim i obavim (u radovima smo pa napravim milijun koraka, čistim, spremam, kuham, dućan, sto čuda jel)
    bolovi žene moje, zadnja 3 dana se skoro pa previjao od bolova, točnije od zatezanja na lijevoj donjoj strani trbuha pa prema stidnoj kosti, danas se to sve malo vise pomaklo pa je samo sa lijeve strane trbuha. Stalno ja to osjetim, ali najgore je okretanje u krevetu i ustajanje...sinoć nisam vise mogla trpiti pa sam popila još jednu dozu magnezija i mogu vam reci da me je to spasilo. Inače pijem solgar prenatal, on ima 227mg magnezija i navečer popijem biolectru 300mg magnezija...sinoć sam popila 2 biolectre i odmah mi se popustilo...realno, pa samo višak ispisam kaj ne? 
    Stvarno mislim da je to sve normalno i ne dižem paniku, ali otežava mi život i kretanje 🙈.  I da, noge otiču svaki dan pomalo....mislim da je vrijeme za kupnju Mustelinu gela protiv oticanja jer ljeto je dugo 😂

Marta14
    02. Lipanj 2020. 13:36

Mouse slika je divna 😍💙Super za pregled!
    Mara bas lijepa busa 💜

Ja danas bila sa deckima u shopping i mogu rec da drugi out idem sama. Nakupovali vise glupoti nego ja 😂

Spavacice, nisam imala pojma sta da uzmem, koji broj. Vi koje ste kupile, koji br ste sad a sta ste uzele?

Marta14
    02. Lipanj 2020. 13:38

Loma kakav je to gel? Evo meni noge skupljene skoro 😂

Demetria
    02. Lipanj 2020. 13:46

vanjskimail@gmail.com pa se javi.
    Ja ocito jedina ne pijem magnezij 🙈
    Bilo mi danas malo pozlilo pa sam sad malo odspavala, mislila sam da sam gotova s mučninama.
    .
    Provjeri još jednom betu i po uputama pij duphaston i folnu i miruj do pregleda

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• LoMa
    02. Lipanj 2020. 13:47

https://ibb.co/qdvsBSR   Evo gela za noge

Matea2111
    02. Lipanj 2020. 14:03

Ja sam pila magnezij nekakav što mi je ginekologija prepisala al doslovno sam od njega flouescentno piskila haha užas žuto jako tak da sam prestala, u njemu ima i B kompleksa

enana
    02. Lipanj 2020. 14:26

Ako moze pomoc oko velicina robice...gdje je velicina 50 najmanja, tj.cini mi se da ste spominjale da isti broj nije svugdje jednake velicine, vec da je negdje manji, a negdje veci? Posto ja racunam da ce moji biti jako mali zanima me gdje su najmanje velicine?

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

mc_mouse
    02. Lipanj 2020. 14:27

Enana, c&a i ZARA imaju manje kalupe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.