Hahaha a meni je uvijek : rano je, stignem kupit robicu. 🤣 A vec proslo mozda i pola trudnoce 🙄
Hahaha a meni je uvijek : rano je, stignem kupit robicu. 🤣 A vec proslo mozda i pola trudnoce 🙄
Meni su svo vikali cekaj da saznas spol (kao sazna se na sredini trudnoće) a ja ih sve zajebala i saznala i 12 tjednu kad smo radili test. I naravno odmah pocela sa shoppingom, iako sam se sad otela kontroli, ali nema veze, sve ce to on obuci, makar ga presvlacila svakih pola sata😂😂😂 u inat svima😂😂
Sad mi je malo lakse kad vidim da imam neku podrsku ☺️
Nama je prvo dijete, tako da nemamo nista staro.. ali trenutno dok sam ful aktivna, koristim to vrijeme za radove oko kuce jer smo u procesu gradnje kuce pa sam mislila s robicom/potrepstinama pricekat 7.mj... mislim da necu nigdje zakasnit, ali ovako dok vas pratim/citam djelovalo mi ko da samo ja nista ne kupujem ☺️
Znam da kad cu krenut necu znati stati, ali eto.. jos nisam krenula ☺️
Sad mi je malo lakse kad vidim da imam neku podrsku ☺️
Nama je prvo dijete, tako da nemamo nista staro.. ali trenutno dok sam ful aktivna, koristim to vrijeme za radove oko kuce jer smo u procesu gradnje kuce pa sam mislila s robicom/potrepstinama pricekat 7.mj… mislim da necu nigdje zakasnit, ali ovako dok vas pratim/citam djelovalo mi ko da samo ja nista ne kupujem ☺️
Znam da kad cu krenut necu znati stati, ali eto.. jos nisam krenula ☺️
Mi smo mogu reci sad sve rijesili. Po kadicu i podlogu za presvlačenje moram samo otići i onda imam sve... Tako da mi je ta robica zapravo cisto uzivanje i gustanje... S obzirom na corona time, sebi ništa ne kupujem jer ne mogu probati tako da imam samo lidl tajice i haljine... Lazem, kupila sam si patike. Ali zato za Manuela sve zivo bi kupila...a i slavim ovo lijepo razdoblje kad mogu izaci iz kuce a da ne povracam, jedino me malo wc muci, sat vremena i moram piskit ali puno toga se napravi i za sat vremena 😁 u svakom slučaju financijski nam je lakse podnijeti svaki mjesec po malo...
Slazem se da je lakse financijski podnijeti rascjepkanu kupovinu. Mi smo neplanirano radi korone poceli s gradnjom kuce 2mj ranije, radi slobodnih majstora.. da nemam takvu situaciju, mozda bi i ja gledala po ducanima djecju robicu.. ovako mi je svaki dan preispunjen i ne stignem. Jednom tjedno kad navrsimo puni tjedan procitam sto se dogada s bebom i kak je veliko (ko koja vocka 🙈) i to je sve kaj trenutno znam i imam o trudnoci 🙈🙈
Morat ćete mi oprostiti, svu sam robicu dva puta presložila i podragala pupu 🙈
Ajme mislim da su me u trgovini cgc&a kao luđaka, samo sam išla i govorila mužu ajme kako je slatko 😍 ajme vidi ovo 🥰 i uvalila mu milijun mini vješalica. Isto tako i on meni.
U Takko ništa posebno. U mulcu sam došla do blagajne s tetrama velikim i malim za kupanje i dudicom i nisam mogla kupiti male tetre. Izložene a nisu za prodaju.
"
Čarapice!!! To nismo znali kupiti, tu mi pomozite koju veličinu gledamo???
Evo sad ću i slike. Izlazimo iz citya, oboje gorimo kao da imamo temperaturu (to nam je on tog zraka svjetla, uđeš zdrav izađeš bolestan) i kaže meni muž: od sad kupujemo samo online!
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Morat ćete mi oprostiti, svu sam robicu dva puta presložila i podragala pupu 🙈
Ajme mislim da su me u trgovini cgc&a kao luđaka, samo sam išla i govorila mužu ajme kako je slatko 😍 ajme vidi ovo 🥰 i uvalila mu milijun mini vješalica. Isto tako i on meni.
U Takko ništa posebno. U mulcu sam došla do blagajne s tetrama velikim i malim za kupanje i dudicom i nisam mogla kupiti male tetre. Izložene a nisu za prodaju.
"
Čarapice!!! To nismo znali kupiti, tu mi pomozite koju veličinu gledamo???
Evo sad ću i slike. Izlazimo iz citya, oboje gorimo kao da imamo temperaturu (to nam je on tog zraka svjetla, uđeš zdrav izađeš bolestan) i kaže meni muž: od sad kupujemo samo online!
Uhhhh uzbuđena sam kao da sam ja kupovala 😂😂😂😂 bas sam sretna 😘 carapice sto sam ja uzimala su iste velicine kao i robica... Ali sam uglavnom uzimala 62 veličinu, bolje da ja njih navicem makar i do koljena nego da ih on skida dok mlati nogicama...
Ja sam na faze, trenutno mi se ne da ni gledat a kamoli kupovat.. Dosla mi danas podloga za preskidanje, eno je u kutiji samo bacila oko 🙈
Ove stvari cu vecinom online pa mi se ne da vuc to po kuci vec sad..
Mouse je pisala da je umorna, ja sam bas nikakva. Nemam energije nista.. Bila sam super u prvom trom.,pa mozda u zadnjem procvjetam ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji